Hajar på en ö som ingen kände till

Godmorgon på er alla! ;D , hur har ni sovit?

Ja drömde att ja var på en öde ö med mamma och pappa och massor med andra människor. Runt ön vare massor med hajar. När ja stod jättenära vattnet så kom de en haj och bet mej i benet, ja trodde jag var död, de trodde alla andra också. Det fanns ett litet hotell på ön som låg nära havet. Jag gick dit och frågade om man var säker när man var i hotellet, men dom förstod och vad ja menade med security. Tillslut så förstod dom och sa att man var säker, hahm de var ju lätt för dom att säga, bara för att gästerna på hotellet skulle vara trygga.

Jag gick runt och frågade många om dom hade någon mobil, ingen hade de, så typiskt.

De var några tokjökar som fick för sig att åka vattenskoter ut till en annan ö så dom kan hem. Men när dom väl var ute på havet så frågade ja mamma om de var säkert att åka vattenskoter ute på ett hav fullt på hajar. De var de inte.

Vi lyckade ta oss till en ö där det fanns en teater. Sarah var också där. När vi skulle se på teatern så drack Sarah och ja varm choklad med grädde. Det fanns tre drinkar, först drack ja ur en också drack hon ur min. Då sa ja att de var min dricka, men hon sa att de var hennes. Då tog ja en ny, och hon tog den IGEN. Hahah .. Vi började skrika på varandra när teatern pågick och hela teatern stannade till. Sedan gick ju ut ur rummet. När ja kom tillbaka å skrek så stannade teatern igen. Ja sa till Sarah att hålla tyst, teatern måste ju köras, men hon brydde sig inte.

Sedan var vi tillbaka på ön. Å herregud tänkte ja när ja vaknade, det var bara en dröm. Det var lääskigt. :P



Kommentarer
sannie

ska färga i utväxten ja ;)

det kommer se ut som de gör nu ^^' haha

2008-08-09 @ 09:56:20
URL: http://sannieschutt.blogg.se/
sannie

det som sliter på håret är när man bleker det!

Men om man köper toning i extrema färger är det färgbalsam, vilket är att det inte håller i sig så länge...

2008-08-09 @ 10:58:43
URL: http://sannieschutt.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0