En brunpågrundavsol-dag ^^,

Idag så började jag dagen med att vakna klockan nio men ångest, drömde en "mardröm" (för Frida iaf) ,
Sammanfattning:
Emma I och ja skulle sova över hos en skum gubbe som var från ett annat land... I hans hus bodde massor av andra barn som inte var hans egna, vet ej va dom kom ifrån, men det uppstod gråt å så av hans beteende, :S.
Emma å ja flydde dan efter, utan att säga något till honom. Sedan märkte vi att vi hade glömt nått och sprang tillbaka med rädsla, tänk om han visste att vi hade smitit? , :O . Han var arg och vi kutade in och hämtade det vi hade glömt, han jagade oss. (Jag hatar att bli jagad, spelar ingen roll av vem, läääskigt). De var mkt men men de är säkert inge intressant för er att läsa. :)

Efter jag lugnat ner mej så bestämde ja kläder. Ja tog en orange klänning med vita leggings och ett långt halsband med en orange tärning från glitter, och ett litet extra med en sjal sedan gårdagens shopping, allt förutom leggingsen var köpta igår. Supernöjd me allt sedan igår ;) Nog tjat om kläder, nu kommer det viktiga.

Efter de lätta men fina klädvalet så gjorde ja en skål med Keloggs Red Berries (dom borde nu prova, supergott! , med hallon, jordgubbar och körsbär <33 ) , sedan så satte ja mej och kolla lite på Hej Hej sommar. När ja satte mej vid teven å hade satt på kanalen så märkte ja att de var ju Sune på fredagar, :( , ja som längtat efter Blue Water High, varför kommer inte detta otroligt bra program varje dag?? XXD , de är ju jättebra ;)

Det visades sig att pappa skulle vara hemma idag, kul tänkte jag, då får man va lite me honom oxå. :)
Han skulle hålla på å bygga om dörren innan lunchen så ja var me Sarah innan lunchen.


Vi solade säkert i över en och en halv timme. ^^,
Det visades sig ge resultat, jag blev lite brun, pågrund av solen ;) , de är allt en bra sak de. :P

Pappa och ja åt lunch på pizzerian, de var gott. :)
Sedan så snappa ja reda på vem som hade gjort dendär låten Oh Boy som ja hade hört tidigare. Pappa visste vem de var, Miss Li. Sökte på Youtube och fick fram låten som ja tkr är bra iaf, här kommer den,
Veckans låt enligt Frida J :)

Miss Li (Linda Carlsson) 24 år, Borlänge, med låten Oh Boy :






Hejdå mina gnuttar! Hare gött ! ;D 

Kram Frida ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0