Frida Js lördag

Idag så var ja me Emma Ingemann. :)
Vi hade de kul å ja fick lite tokryck ibland men Emma de var väl "naturligt"? (noot xd)

Sitter hemma hos Sarah å skriver, vi ska till mysingen snart, ska bara se matchen. ja e inte så intresserad av fotboll så ja sitter här elr skriver sms me vännerna (♥). De är kul när de blir mål, :) , men annars e de ju inte så kul ;) , de e kul när dom skriker.

Har på mobilen och lyssnar på RIX FM, :) , har blivit helt galen i radion, de e så kul att lyssna hela tiden, dagen runt ;) ,

Nu äre nog dags för mej att gå ner, fast de tänker ja inte, Frida busunge, :) , aja. ha en bra lördag å ät er inte supermätta på godis nue! :D , ni vet dendär känslan som är så hemsk, när man här ätit för mkt, ? , (å endå äter ja inte så mkt godis när ja väl äter, kan typ inte äta en hel mjölkchoklad utan att må illa , :S .  

Sådärja, nu är de väl dags för mej att säga hejdå till er? Hejdå :D ♥

å en kram från flummungen Friida . ♥


Kommentarer
Lovisa

Mja, populär vet jag inte riktigt.. Jag har olika antal besökare varje dag, så det varierar. Sen om solen skiner är det ju alltid färre ute på nätet, men jag har mellan 150-600 om dagen.

Hur jag får så många? Jadu, bra fråga.. Jag vet inte riktigt. Jag bara skriver av mig och så blir det bra och folk läser det :) Kort och fullt brukar jag säga. Långa inlägg om vad man gjorde med sin hund i parken eller vad man gjorde med pojkvännen i soffan framför the simpsons intresserar inte folk, men om man bjuder in folk att läsa, att svara på frågor, att vara med och tycka till osv, då tror jag folk fastnar lättare.

2008-06-14 @ 20:27:41
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Lovisa

Alltså, det ser bättre ut, men fortfarande.. Texten du skriver i dina inlägg ser man inte.. Och jag har kollat från både explorer och firefox, och texten syns knappt. Så ta en starkare färg så borde det gå.

2008-06-14 @ 20:33:19
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Lovisa

Nu ser det mycket bättre ut! :)

Nej, jag bara kommenterar andras bloggar och skriver för glatta livet i min egen och det verkar räcka för att folk ska stanna och läsa! :)

Jag har koden, men det är lättare om du går in på designadinblogg.se, för där finns massa tips och hjälp och svar på de flesta frågor angående design på bloggen! :) Lycka till, säg till mig om du inte hittar koden ändå..

2008-06-15 @ 09:58:04
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Lovisa

Är du helt klar nu? Nice! :)

Hittade du på designadinblogg.se och förstod hur man fäste bakgrunden? Den är inte fast vad jag kan se än..

2008-06-15 @ 12:52:53
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Lovisa

Alltså, sidan heter designadinblogg.se. Där kan du leta dig vidare till bloggdesign och sen fast bakgrund. Kolla in min blogg om 10 minuter så kommer det ligga ett inlägg där med länk osv. till hennes blogg.

Jadu, vilka färger du ska ha vet jag inte riktigt. Men ha inte för många olika färger. Ta tex. blått för du verkar gilla det, och då använder du olika nyanser av blått! :)

2008-06-15 @ 17:26:18
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Lovisa

2008-06-15 @ 17:31:16
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Lovisa

Nu kan du gå in på min blogg, så finns där ett inlägg som kanske hjälper dig en bit på vägen! :)

2008-06-15 @ 17:31:34
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0