Hejsan Svejsan från Slovejsan! ^^

Hello mina älsklingar!! :D

Denna helg så har ja varit ute me båten. Midsommarn var skojj me alla barn/ungdomar, men dom vuxna ställde ju till en hel del som fick en arg, de blev lite skrik påå bryggorna, de var nämligen en man som jagade oss PÅ bryggan, en höll på att bli ikastad! :O , uu. XD Vi fiskade oxå, men ja fick ingen fisk, :( , ja fick napp på en flagga istället, haha, visst är man duktig på att kasta kastspö, NOOT ! , haha X d, den fastnade i en flagga ovanför oss som ingen nådde, men den var nere sedan, vet inte vilken långskånk som lyckades få ner den, xD .

Vi badade i havet. Det fanns en trampolin som var kul att hoppa ner för men Frida kan inte riktigt hoppa på rätt sätt, ja lyfter upp knäna och de gör så himla ont i vaderna, :S , har lärt mej lite iaf ;) .

Va var på Liljeholmen, där är vi nästan varje midsommar me släkt å vänner. Efter midsommarnatten så åkte Biancas familj å våran till en annan ö som heter Hasö, vi sov där inatt. Vi hoppade och badade i 14 graders vatten, burr burr, de va jättekallt när man hade badat klart (kunde typ aldrig sluta xxp) , de tog flera timmar innan vi var varma, :S . Idag så badade vi oxå, vi gjorde samma sak s

om igår, satte på oss varma kläder och kröp ner i sängarna och blev varma. :)

På Hasö fanns de ett jättestort och högt berg som ja och dom andra blev nyfikna på, från b¨åtarna så såg det ut som om att de var en grotta där i berget. Vi knallade dit för att kolla, det var ingen grotta utan en "invikning" (vet ej va de heter xxp, men som en bula som går inåt dåe, elr vad man ska säga). Vi hittade också en väldigt intressant sak i berget, de såg ut som att isen förr i tiden (inlandsisen) hade varit där och slipat till bergets vägg. Det såg väldigt häftigt ut!
Det fanns många sprickor, vi tror att det finns en grotta där bakom. :)

Nu ska ja se på Blue Water High på svt.se :)

Good Bye

Kram Frida ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0