Delsbo nu kommer vi! :D

Nu vare snart dags att ge sig av. Gääsp! Nu åker vi till mormor och morfar. Kommer hem på söndag eftermiddag. Ha en bra helg ! <3 Puss

"RUNDAN"

Just såhär såg våran tur ut idag. Denna promenad är vad vi kallar Rundan. Mamma går den nästan varje dag, och idag så följde jag och kameran med henne.
It's not fun to drop here, trust me.

25/02 I BILDER



1. Moltas var busig och han la sig i påsen för att "söka skydd". :D

2. Istället för att gå runt och tycka att snön är jobbig,
så gör något med den som är roligt. Som att bygga en iglo.

3. Snö, snö, och ännu mera snö.

4. Idag bakade vi bullar, och för första gången
var det inte jag som gav förslaget utan mamma (!),
hon som inte gillar att baka. Bullarna blev fantastiska!

5. Här är Marcelas och min iglo

6. Lite läskig bild tycker jag, håller du med?

7. Du ser rädd ut, gulleplutt! ♥

8. Idag bakade vi bullar, och för första gången
var det inte jag som gav förslaget utan mamma (!),
hon som inte gillar att baka. Bullarna blev fantastiska!

Detta inlägg blev lite stelt. Förut så hade jag skrivit allt detta på bilderna men de blev för smått för er att se, så det fick bli såhär den här gången istället, sorry (L)

Vinn ett presentkort värt 500 kr

Just nu så pågår en tävling på designadinblogg.se. Du kan vinna ett presentkort värt 500 kr och du får själv välja bland ca 50 olika butiker. Det låter väl bra,? :D

Aha,aha i like it, aha, aha


Åh gud vad vi skrattade igår. Det var oväder ute och när Moltas skulle gå ut så stack han först ut huvudet och tassarna sedan så insåg han att det var dålig väder, och då ryggade han och sedan så gick han in igen. Så höll han på ett par gånger, sedan så var han tvungen att springa ut för att "gå på toa".

Idag så har Emma L och jag varit i Haninge Centrum och shoppat för fullt! :D Supermysigt hade vi det! <3 :D

Jag köpte två stycken T-shirtar i samma modell på Gina Tricot, 129 kr st. Passar bra till träning och till vardags. :)

Efter jag hade köpt det som är nedanför på Bikbok så kom jag på att jag ville ha ett par glansiga leggings till dom. De kommer från Gina, 149 kr. På H&M fick man gratis prov på de shampoo, balsam och creme som jag har varit desperat över de senaste dagarna, så jag bestämde mig för att prova dem innan jag köper hela kitet, håret blir rakare i max 48 h.

Denna snygging köpte jag på BikBok, 199 kr.

Samma gäller denna. :)

Köpte Depends korallfärgade naggelack igår på NK. Men insåg idag att H&M var mycket mera lik korall, så köpte den istället. Vilken tycker du är snyggast?

Denna dag har varit superbra! Hoppas eran o

Mörkbrun eller ljusrosa sko?


Det är samma modell. Skorna kommer från Skokanonen och kostar 350 kr.¨

Vad tycker du om skorna?

Melodifestivalen och en kladdkaka som inte var kladdig


Jag bakade en kladdkaka med ett recept från "Arla Köket", men tyvärr så var den inte kladdig. Men god kan jag i alla fall säga att den var. :)

Jag tyckte att Molly Sandén och E.M.D skulle gå vidare, och det var precis vad de gjorde! :D Det brukar oftast vara så att de som man hejjar på inte går till final. :D

Bilden är allt annat än suddig, men ser ni smilen ? :D Ni fyra var bara bäst! Molly, du ska vinna hela Melodifestivalen!!  ÅÅ, kom just på att jag kommer att få se Molly live i finalen, jippieeee!!!! :D <333 Jag längtar. Du och jag kommer få de bäst, Sussi! :D <3

Kvällens outfit


Klänning och skärp - Gina Tricot
Leggings - H&M


Vad tycks?

En tävling

Hej. Jo, nu hade jag tänkt att tipsa er om en tävling. Det är Rebecka som har startat tävlingen. Du kan vinna en biobiljett! :D Jag vill vinna för att jag kollar ju ganska mycket på bio, så en gratis biljett vore inte helt fel! :D <33 Här är länken till hennes inlägg om tävlingen: http://rebeckaviola.blogg.se/2009/february/tavling.html 

För att vara med i tävlingen så ska du länka till hennes inlägg, berätta varför du ska vinna, och samt kommentera länken till det inlägg som du skrivit det i på hennes blogg.

Korsord


Igår så fick jag plötsligt lust att lösa lite korsord innan jag somnade, och det gjorde jag också. Jag satt där och kom på lite, men eftersom att jag inte är så bra på det så tror jag inte att jag kommer få allt ifyllt. :)

Är du bra på korsord?   Brukar du lösa korsord eller sudoko?

PS. JAG HAR SPORTLOOOOOVV!!! :D <33

Jenny lämnar oss...


Denna påhittade sång sjöng vi till vår älskade NO/Mattelärare Jenny som slutade i skolan idag. Ojj vad många de var som grät. Emma och jag fick lite tårar i ögonen efter vi hade kramat henne. Varför måste Jenny flytta upp till Hälsingland? Hon ska ju vara här med oss! Vi kommer sakna dig Jenny. <3  Det känns mycket jobbigare nu när man han lämnat skolan. Det är nu jag fattar att hon verkligen har slutat och jag kommer förmodligen aldrig se henne igen under hela mitt liv. :( <3

Ha det så bra uppe i Hälsingland Jenny <3 :D

Mitt skåp i skolan

Ja, detta är då mitt skåp, i skolan. Det är oftast fullt.... :P , Nu är det fullare än på bilden för jag tog bara med tre böcker hem. :P , Igår (eller var det i förrgår?:/) trodde jag att de skulle gå sönder bara för att jag hade så mycket saker i den. :) Det var ju tur att de klarade sig i alla fall. :) Har/hade du stora skåp i din skola? Det känns som våra är lite för små, det är exakt så att man får plats med allt.

/ Frida :) <33

Fina blommor till namnsdagen <3

För er som inte håller koll på almenackan (inklusive jag) så är det så att jag, Frida, har namnsdag idag. :) Igår kom mamma och sa det till mig. Jag fick välja en middag. Jag valde Fläskfilé med pappas ostsås och ris som man format i en kopp. Detta har blivit en av mina favoriträtter! Det var verkligen supergott, och jag är nöjd över mitt val, hihi    hih! (:

Den här blomman fick jag av mamma och pappa för att det är min namnsdag, tack mamma och pappa! Det var toppen till namnsdagen för jag ville nämligen ha en blomma i mitt rum, det har varit lite brist på det ett tag nu. :)


Jag mår toppen, mår ni bra?

Ha det gött, igelkött / Frida

Popcornälskaren... <3

Vad tur det är för mig. Jag älskar både popcorn och bio. De passar perfekt ihop. :) Men man behöver inte kolla på bio för att äta popcorn. Så stoppa in popcornpåsen i micron och sätt på en bra film. :) Supermysigt och perfekt på dag då du inte känner för att göra någonting.

Prova med lite dipp att dippa popcornen i också!

PS. Idag är det min NAMNSDAG.... TJOHO!! FRIDA ;)

Mitt resultat på boknördstestet!

 
Ja, titta och se, haha. :) Om du vill göra testet så gå in på boknordstestet.se vettja ! ;)

Kram Frida

Dagens bilder

På eftermiddagen så blev jag verkligen supertrött. Asså jag har verkligen varit lat, inte orkat göra någonting å så.. ja ni vet säkert hur de känns. Jag har en huvudvärk som bara verkar bli värre och värre.... Förlåt för att jag är så negativ idag, men för att få er lite gladare så kommer här några bilder från dagen.

Busiga Emma och den tänkande Jonathan. Hahah, hans ansiktsuttryck ! Vi höll på att garva ihjäl oss när vi såg bilden. :DDet roligaste var att han inte ens gjorde det ansiktsuttrycket med flit! Hihihi! ;)

Klockan gick verkligen sakta på eftermiddagen, fast de var säkert för att jag inte mådde särskilt bra. :/
 
Här är Busiga Emma i farten ! :D

Skaffa er en fortsatt bra kväll!

MVH Frida

Som min egen skugga

Jag lånade ju den¨på biblioteket i fredas. Den var så bra så att jag inte ville lägga den ifrån mig. Nu har jag läst ut den, vilken rysare! Men det var grymt bra. :) , Det handlar om en tjej som börjar höra från de i kvarteret och vännerna att de har sett henne i vissa tillfällen på en viss plats, tjejen är mycket medveten om att hon inte var där. De är alltså någon annan som ser exakt ut som henne och som vill ta hennes plats. Men vem är den och vad vill den henne? Vill den henne något ont?

Ja, läs så får nu reda på det. Det är en bok som ja varmt rekomenderar. Det är en sån bok som man inte kan lägga ifrån sig. :)

Har du någon favoritbok just nu ?
/ F

Det blir bara värre och värre

Världen blir bara sämre och sämre. De rika ländernas invånare vänjer sig vid de lyxiga livet. Sverige tillhör en av de länder som har mycket möjligheter på grund av att vi har pengar. Men pengar betyder inte allt...

Jag vill ge en person lycka, glädje. Jag skulle mer än gärna byta plats med en person som lever i ett fattigt land i en dag. Ï ett fattigt land finns det inte bara fattiga, men det är just de fattiga jag vill byta plats med under en dag. Ska inte de få uppleva livet här i Sverige för en gångs skull? Och samtidigt som de får känna på livet här i Sverige så kan jag försöka hitta glädje i det land jag är i. Jag är säker på att det är lärorikt att byta plats med någon som inte har så mycket livsvillkor. De människor uppskattar det de har, vilket många här i Sverige inte längre gör.

Detta problem blir faktiskt större och större ju längre in i utvecklingen vi kommer. Vi människor på jorden blir beroende av lyx. Vi vill oftast inte dela med oss.. Men det vill jag. Varför slösa på saker som andra behöver för att överleva när man kan spara och dela med sig? Det hela handlar om att dela med sig. Vi har det inte rättvist här på jorden. Ja, jag vet att alla länder inte kan ha samma inkomster, men vi kan väl ändå ha ungefär lika?

Vi i världen bör dela med oss, annars drabbas vi bara av detta problem i framtiden, och då kommer det att vara betydligt större. Det gäller att göra något nu. Vi måste få jämvikt. Alla ska behandlas lika, inget land ska behöva vara fattigare än det andra. Hellre fattigare på pengar än fattigare på lycka.

Det här ovanför var mina åsikter, men ni har rätt att tycka något helt annat, precis vad ni vill. Jag ville bara skriva av mig. Hoppas denna text ger någonting till er, en extra tanke. Det var nämligen det som var meningen.

Frida

Dagens början och slut - i bilder


Ser du alla fåglarna i vattnet? Isen höll på att lägga sig idag.
Vad skönt det är att slippa plugga! Alla prov är avklarade, nu blir de lugna kvällar nån vecka i alla fall. :)

Myspys var dagens beskrivning. Jag har varit trött, trots att jag sov mkt inatt. Mamma och pappa kom och överraskade mig med två trislotter och ett magnethjärta i en påse när jag vaknade. Sött!

Passade på att ta de lite lugnt och läsa en snutt ur boken som jag lånade på biblioteket. Man behöver koppla av ibland. :)
Denna spökhistoria gjorde så att jag fick svårt att sova igår!

Japp, nu har jag fixat till mig lite. Mamma och jag badade i en timme, sköönt vare allt! Snart så bär de av till moster Helena, Jennifer och Lillis! Lillis fyller 50 år idag! :D Grattis! :D Hejdå <333 Ha en fortsatt bra alla hjärtans dag. (: <3

Favoritlåten just nu?


Gud, jag bara älskar den! Vilken är din favoritlåt just nu? MIn är i alla fall den här.
Dancing in the moonlight - Toploader

Bye

Sweetie! <3


Du är allt en rolig figur, min söta lilla (hahah eller bör jag säga kraftiga?) kissemau!

ViralTrafik

Ja, nu hade jag tänkt at tipsa er om en mycket bra hemsida för dig som vill ha lite fler besökare. Du kan nämligen få upp till en miljon nya besökare av detta kretslopp! Det passar dig som har börjat vara aktiv på bloggen och satsar lite extra vid denna tråkiga vintertid. Börja med att gå in på http://www.viraltrafik.se/?Fridajs. Där hittar du mer fakta. Vad tycker ni om denna funktion? Är den bra eller dålig? Funkar den?
 Ja, det börjar bli dags att kommentera dina åsikter nu, för nu ska jag kolla vidare på internet. :)

Missförstå mig inte nu.. Det jag ville få fram med inlägget var att det är kul att få kommentarer om någonting som man är intresserad av, ett visst ämne. Och om man känner att man verkligen kämpar för bloggen och vill visa sina åsikter för andra så är viraltrafik ett bra tips.

Kram F

Fredagen den trettonde.

Det märks att det är fredagen den trettonde idag. Här och var hittar man folk som har kräkits upp revben som inte varit dens egna och massor vi annat knas! Min otur började i skolan.
Det visade sig att vi inte hade någon lärare som kunde ha oss på eftermiddagen. Det hela slutade med att vi åkte till biblioteket och slutade senare än vad det stod på schemat. Det var många som behövde bli klara med SO-uppsatsen, och då förlorade de tid när vi var på bibblan.
Men Emma oh jag var klara, så vi gick hem när vi hade slutat. När ja vaknade så var jag ju supertrött, vilket jag är fortfarande.

Sedan så var det dags för fredagsdrinken. Wii-spelet så att jag var 33 år, de spelet bör anmälas för trakasserier!

Supertrött

Snacka om att jag är dödstrött, somnade i soffan oh blev väckt av mamma och pappa. Gääsp!

Biblioteket

Nu ska jag och resten av klassen till biblioteket. Det blev lite ändringar i schemat. :) Nu kmr vi att sluta senare. :(

Emmas och min dialog utanför skolan

- Kolla en fågel! sa Emma.
- Men den har ju inget huvud! sa jag.
- De har den visst, den blinkar ju!
- Aah, nu ser jag. Är den död?
Vi gick närmare fågeln. Den flyttade på sig = den var inte död.
- Tänk om den inte kan flyga, sa Emma.
- Stackare! Gulleplutten! sa jag.

Idag hade vi NO-prov. Jenny var borta så vi hade Ewa och Linda. Linda sa att vi hade femtio minuter på oss. Jag stressade som en galning. En minut i tre så kontrollerade jag, snacka om i sista minuten! När jag lämnade in provet så sa jag att det var stressigt och då frågade Ewa varför och då så jag för att vi hade tidsbegränsning. Sedan sa hon att Linda och hon hade pratat om att Ewa skulle stanna kvar och Linda skulle gå klockan tre, = jag och resten av klassen stressade helt i onödan för att en fröken inte sa som det var.

Efter provet så gick Emma och jag med raska steg hem till mig, vi var fortfarande stressade. Vi var också arga. Sedan så kollade vi på film och åt popcorn och chips och drack läsk. Imorgon så ska vi lämna in SO- uppsatsen och ha gloslprov, och imorgon så är dt fredag den trettonde! Otur! Har ni några prov eller inlämningar imorgon?

Nu ska jag äta upp min macka, sedan ska jag duscha för jag har ju dansat. Det gick bra på dansen idag. :D När jag har gjort mig i ordning för natten så ska jag sova. Ps.

Idag hade vi en föreläsnng om invandrare med Josef Kurdman från Kurdistan. Han ska komma två gånger till, och han verkade klok och fick en att tänka, han var bra. Han hade varit i ca 80 skolor tidigare! Sov så gott, puss puss. <3

I taket lyser stjärnorna och Joe Labero

Idag så har jag sett på I taket lyser stjärnorna med Emma. :D Det är den bästa filmen jag någonsin har sett!! Den var både sorglig och rolig. Den hade allt. Den hade en bra sensmoral också. :) I lördags så blev min kusin Jessica uppbjuden på scenen när vi var på Joe Laberos show! :D innan så så hon: jag dör om han väljer mig, sedan så pekade han på henne, och hon som innan inte ville gå, hhahhaha lustigt. :D

Pictures

Jag var bara tvungen att ta en bild på Tele2s reklambild. De fåret ser så himla roligt ut! :DHär skrattar jag. Kommer inte ens ihåg när och hur den togs. :P

Dans, pluggtid och fantasi

Kom hem från dansen. Nu sitter jag här och kollar på Top Model 11. :) Idag så har Emma och jag pluggat med SO-arbetet. Dagen har varit fylld med fantasitankar som fått en att skratta. ;D Hur har eran dag varit?

Jag vill, jag vill och återigen: Jag vill!!!

Jag vill och bara mååååste se I taket lyser stjärnorna. Just nu håller jag på att få mamma att vilja kolla på den. :) , men de funkar inte riktigt :P
RSS 2.0