Simple Red

Jag sitter här på en resturang som heter Hemmingway och dricker en drink som heter Simple Red. Vi har det jättebra här i Kroatien. Vi är i staden Opatija och det verkar vara en lite mer exclusiv del av Kroatien. Idag så skulle vi ha åkt ut i en skärgardsbåt men det åskade imorse så vi kommer att åka imorgon istället. På fredag så ska vi åka över till Venedig i Italien. Jag vill åka i en gondol, en slags båt som bara har en stor åra. :) I Venedig finns det ingen biltrafik, man går över broarna eller åker i båtar. Har ni varit i Venedig eller någon annanstans i Italien? Jag har fått ett par mosqitobett, det är en slags mygga som finns här. Jag tycker att myggbetten kliar längre än de myggbetten man får Sverige. Har ni bra väder i Sverige? Å va äckligt! Jag hittade nyss en mygga i min drink när jag drack, nu vill jag inte dricka mer! Ps. Bilderna kommer när jag är hemma i Sverige för jag skriver från min iPhone så jag kan inte publicera bilder. Puss


Kommentarer
Ninas modeblogg, utan mode

Gud vad härligt det låter! Jag har ju varit utomlands i snart 7 månader men inte är jag brun för det inte. Kanske valde fel land.

2009-07-07 @ 17:32:38
URL: http://ninai.blogg.se/
Mollie ♥

Svar: Nee, mitt hår har typ korkskruvar, så dom lockar bara upp sig om jag plattar det. Om det ska bli bra måste jag ha en jätte bra plattång och speciella hårprodukter... Plattar du ditt hår?

2009-07-07 @ 18:12:48
URL: http://eillom.blogg.se/
amsibamsi

Jag jobbar tills på fredag...sen har jag ledigt i 4 veckor!

2009-07-07 @ 21:21:59
URL: http://amsibamsi.blogg.se/
matilda

Sv: Oj, jag tackar och det värmer att höra! :)

Förhoppningsvis kommer vi prata ännu mer via bloggarna och lära känna varann bättre :)

2009-07-07 @ 21:44:23
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
N

Önskar också att jag fick åka till värmen!

Ha det gött! (:

2009-07-09 @ 12:19:36
URL: http://nannyclaesson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0