Nedtryckning


Många bloggare och bloggerskor får någon gång en anonym kommentar som dom tolkar som taskig och onödig. Det är en sak som händer nästan alla, så det är viktigt att man kan hantera det på ett bra sätt. Tryck inte ner kommenteraren bara för att den försöker att trycka ner dig. Du kanske uppfattar kommentaren på ett helt annat sätt än vad kommenteraren hade som avsikt. Du kommer inte må bättre bara för att du trycker ner den personen. Du gör ett misstag om du gör det. Håna inte kommenterarna. De kanske inte har något liv. De kanske går runt och stör sig på folk hela dagarna. Men om du hånar kommenteraren på bloggen och skäller på den som om den vore en idiot är det du som är losern. Då klagar du på att den är en person som stor sig på folk hela dagarna men du gör det ju själv om du tar upp det. Skäll inte på dem bara för att du tror att dem tillhör majoriteten. Vad jag tror så tar ni majoriteten som de som ger elaka kommentarer hela dagarna. Det behöver inte alls vara så. Vissa vill bara få dig att hitta dig själv igen och få dig att lägga ner din falska stil. Det är inte säkert att de tillhör majoriteten.

Många av oss som bloggar ser inte alls på hur bra kommenteraren har framkallat sina åsikter, för vi formar om meningarna i våra huvuden. Var försiktig med att se dessa som idioter. Det är oftast den bilden vi får av dessa som skickar iväg elaka kommentarer. Snälla, gör inte samma misstag som du tycker att de har gjort. Öga för öga, tand för tand. Jag mår ju inte bättre bara för att jag sticker ut ditt öga.

Om den som kommenterar säger till dig att du bör skippa ett klädesplagg eller en klädstil så ta det som ett råd istället.

Alla har rätt att tycka vad de vill om din stil och om du inte vill ha kommentarer om vissa saker så är en blogg kanske inte det rätta för dig. På en blogg har man tillåtelse till att kommentera och om man känner att man mår dåligt över kommentarerna eller känner att man inte kan hantera dem så försök att andra dig. Kom ihåg de positiva och påminn dig om dem när du mar dåligt men försök samtidigt att se någonting bra i de negativa kommentarerna. Om du har ett komplex för något och någon kommenterar just den delen så tänk på den varenda gång du mår dåligt över ditt komplex. Fokusera inte på dem som har sakt att den delen är dålig.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0