Randigt


Hej på er! Jag är just nu med Marcela. Vi ska snart gå till skolan, vi har sovmorgon till klockan tio på tisdagar, härligt va?! Efter skolan kommer jag fara iväg till stan för en klippning, det behövs verkligen! Ska bli så skönt! Hur mycket tycker ni jag ska klippa?

Hörs sen
Kram Frida

Ledig eftermiddag


God eftermiddag! Idag slutade vi klockan tolv pga. studiedag. Wiiie! Men då kommer den stora frågan: Vad ska man göra? Jag har startat ett arbete i engelskan och ska förmodligen påbörja ett nytt i svenskan också. Måla naglarna? Ja, vi får se helt enkelt. Endå skönt att jag har fått allting gjort så jag får bestämma helt fritt över vad jag ska hitta på. Vad har ni för er idag? Vart på skolan/jobbet?

I love saturdays


Ikväll ska jag träffa Marcela och kanske se på filmen Salt som hade biopremiär idag, fast hemma. Denna dag har varit lugn, precis som helgdagarna ska vara! Vad ska ni göra ikväll?

Dags för en promenad i solskenet

Dagens outfit; Blå klänning


Färgen lyser verkligen upp när man är lite brun. En bra höstoutfit! :)

Dagens look


Idag har jag på mig en av mina nya favorittröjor. Den kan aldrig bli fel! Använde även ögonbrynsskuggan, ser ni någon skillnad?

Kram Frida

Latte Macchiato


Är det bara jag som älskar att sitta vid datorn och ta det lugnt på kvällarna? Kolla facebook, favoritbloggarna och dricka lite latte macchiato(varm skummad mjölk med en fläck kaffe i). :) Det är ett perfekt slut på dagen.

Kram Frida

Moltas är glad över att vi är hemma


...och vi är glada över att få gosa med dig!

Sommarlovets sista dagar


Hej svejs! Den sista helgen har spenderats ut till det yttersta, vi har varit ute med båten. I fredags åkte vi till goda vänners landställe och resten av helgen har vi myst på Bullen med andra goda vänner. Det har varit väldigt trevligt. Imorgon börjar skolan och jag är faktiskt glad! Jag brukar alltid vara lite deppig dagen innan, men nu längtar jag lite! Men vi får väl se imorgon när jag går upp klockan sju, det kommer inte vara lätt!
Trots det så har sommarlovet varit helt perfekt. Det känns skönt att skolan börjar nu, så att man kommer in i vardagen igen. Jag hann inte få sådär tråkigt de sista veckorna utan hela sommarn har varit fullspäckad med roligheter!
Hoppas ni har en bra sensommar ni också!
Kram Frida

Tunika


Hallå där! Här har ni dagens outfit. Jag hittade tunikan på Lindex för ett tag sen.
Idag har jag varit på Handens Närsjukhus och tagit prover för min allergichock som kom här i veckan. Hoppas de hittar vad jag är allergisk mot! Nu under eftermiddagen kommer vi åka ut med båten. Vi ska åka och träffa vänner och bekanta under helgen. Sen börjar ju skolan på måndag... Men det blir säkert bra.

Vi ses förmodligen på söndag då! Ha det bra sålänge!
Kram Frida

Nytt från FACE Stockholm!


Ögonbrynsskugga(?), läppglans och rouge!

Antikt smyckesskrin


Härom dagen var jag uppe och letade på vinden efter saker att sälja på Tradera. Då såg jag detta fina skrin och det slog mig direkt att det skulle passa perfekt till mina smycken, jag som har haft sån röra! En dag tog jag tag i det och redde upp allt trassel i badrumslådan. Nu ligger smyckena nogrannt placerade, och självklart så är hela skrinet redan fullt. Inte särskilt förvånande. Mamma fyndade det på en loppis här på Dalarö för några år sedan.

Farsta centrum

Hej på er! Nu sitter jag och Emma L på bussen mot handenterminalen. Vi har nämligen spenderat denna dag i Farsta Centrum.
JAG HAR HITTAT MINA FAVORITJEANS IDAG! :D De kommer från Lee och sitter perfekt, visar senare! Har även hittat en hel del andra fina saker, så som örhängen för 10 kr! Bilder kommer så fort jag är hemma, när jag har fotat dem. Hoppas er dag har varit bra! Kram Frida

Nya träningskläder!


Japp, nu var det dags för invigning av de nya träningskläderna jag köpte idag! Mamma och jag ska ta våran runda. Byxorna är från Länna Sport. Köpte även tre enkla linnen att ha till på Gina Tricot. Känns riktigt bra faktiskt! Men återigen, var har ni köpt era favoritjeans? Har så himla svårt att hitta några!

Blue dress

Favoritjeans


Jag skulle verkligen vilja hitta ett par favoritjeans. Nu för tiden vill jag inte ha jeans pågrund av att jag inte har några som passar perfekt.
Jag tror det dels att det beror på att jag har köpt mina jeans på fel kedjor, som t.ex. Gina Tricot. Varenda gång jag har köpt jeans därifrån så sitter de inte lika bra efter en månad, därför slutar det alltid med att de ligger och skräpar i garderoben.
Jag vill gärna betala en högre summa för ett par jeans som jag kommer vilja ha länge. Vart har ni köpt era favoritjeans? Har ni något favoritmärke? Skulle vara enormt tacksam för tips, det behövs verkligen!

Gamla bilder



OMG!! Typ 7-8 år?


R.I.P Kajsa <3


Mini-Moltas.

Slickball och Bubbles


Det är alltid kul att spela spel när man inte vill gå och lägga sig ännu. :P Speciellt de spel som man näst intill har glömt bort. MEN DET ÄR INTE KUL NÄR MAN INTE HITTAR DEM!!

Tänk vad tekniken har utvecklats!

Jag håller på att starta ett par auktioner på Tradera. Ska bl.a. sälja några gamla mobiler. Kolla bara skillnaden på dessa!

JA TACK!

14 augusti


En bild från Sardinien.

Idag ska jag bara vara hemma. Jag mår bara bättre och bättre. Lite av svullnaden är kvar, men jag tror faktiskt att allt kommer lägga sig idag. Mamma och pappa är ute med båten med våra kompisar Yvonne och Uffe. Jag ska mest ta det lugnt idag. Vad ska ni göra?

Jag liknade han i Monsters Inc

Såhär stor mun vaknade jag med idag. Jag hade hudutslag över hela kroppen som kliade så in i bomben. Hela ansiktet och händerna var svullna, så vi bestämde oss för att åka in till sjukhuset. Jag fick kortison mot en kraftig allergichock. Nu mår jag mycket bättre. Alla utslag är borta och svullnaderna håller på att gå ner. Min tidigare förkylning är också på bättringsvägen.

Nu vet ni varför jag inte har bloggat idag. Jag har sovit nästan hela dagen. 

Än vet vi inte vad det är jag är allergisk mot. Jag har haft nässelutslag till och från sedan i början av juni och jag har vaknat några gånger med svullnad i läppen.
Mamma och pappa var på kräftskiva igårkväll, det var då alla utslagen kom. Jag ska genomgå några allergitester, sedan får vi väl hoppas på att hitta vad jag är allergisk mot. Nu har har fått medicin med mig hem som jag ska äta nedtrappande i några dagar.

Ni skulle bara veta hur skönt det är att känna sig som människa igen!

Den bästa mobilen någonsin


En sak jag inte gillar

Många i min ålder skriver på sina bloggar att världen har gått för långt. Att de inte kan gå ut utan make-up utan att känna sig osäkra. De säger att världen har blivit för utseendefixerad, att det är hemskt. Nej, det som är hemskt är att allt fler tjejer har dålig självkänsla. Det är det som vi bör göra någonting åt. Att tusentals inte kan gå ut om de inte har ett lager smink som döljer deras naturliga. Vi är vackra. Vi är vackra precis som vi är, naturliga.

Du duger som du är.

Karate Kid


Ser på film. Min älskade mamma kommer snart hem mig MER Päron och pastasallad.
När man har rinnsvuna är det tur att papperskorgar finns!

Klä upp dig endå!


Bara för att man är sjuk så behöver man inte gå i mjukiskläder, även om det är helt okej. Jag gillar faktiskt att klä upp mig fast jag är sjuk. Det får en alltid att känna sig lite finare. Denhär klänningen kommer från Sardinien (Italien).

Fildelning och nedladdning

Härliga sommar


En bild från igår. Idag är jag förkyld och har huvudvärk. Man känner sig ju aldrig fräsch när man är lite krasslig. Jag hatar att känna mig ofräsch!

Så får du fint hår

Många strävar efter ett fint, välvårdat hår, men det är inte så enkelt att få det. Här är bara några av dem tipsen som jag har sett och tagit till mig. Men det finns hundratals!

Ens hår är en av de viktigaste sakerna att hålla i styr. Ja menar, vilken kvinna blir inte på dåligt humör om håret står åt alla håll och kanter?








* Använd inte mängder av schampo, det torkar bara ut håret i onödan. Att schampot skummar är ett tecken på ett dåligt schampo. Bättre produkter skummar inte. Det blir rent utan allt skum.

* Använd mycket balsam och lite schampo. Ha som regel att balsamet alltid ska ta slut innan schampot.

* Bra produkter är a och o för ett fint hår. Köp produkter med kvalité och som är anpassat för just din hårtyp. Jag tycker om märkena Redken och Loreal. I längden lönar det sig att köpa bra kvalité, de produkterna är drygare än de man köper på ICA.

* Förstör inte håret med värmestyling. Plattånga inte håret varje dag, det sliter mer än du tror! Självklart är det okej att fixa håret extra fint ibland, men inte regelbundet och definitivt inte utan värmeskydd!

* Ditt hår är vackert som det är, försök inte att ändra på det för håret kommer alltid vilja gå tillbaka till sin naturliga form. Satsa istället på att få ditt naturliga hår så bra som möjligt.

* Blondera inte håret för mycket. Håret slits av färgningar, de kemiska ämnena i färgningen kommer tillslut ta kål på ditt hårsvall. Det kommer att sluta med att du sitter där med ett totalförstört blonderat hår och du kommer att behöva klippa av stora delar av det.. Om du vill ändra hårfärg så tona håret. Det sätter sig som ett lager utanpå hårstråt och kommer försvinna inom några månader. Dessutom kan vissa hår må bra av toningar. Att tona håret sliter inte lika mycket som färg. Var dock medveten om att man bara kan tona mörkare än sin hårfärg, inte ljusare.

* Klipp dig regelbundet för att undvika slitage. Var 3-4 månad brukar vara tillräckligt så länge man inte sliter på håret genom färgning eller tänger/fönar, då krävs klippning oftare.

* Slit inte med borsten över håret. Behandla det istället som ett skört tyg. Skulle du slita och dra i det?

* Borsta inte håret när det är blött, då är det dubbelt så skört.

* Ha en bra inpackning minst en gång i veckan. Här är två av dem som jag tycker fungerar bra:



* Avsluta alltid med ett balsam för att stänga hårstrået efter schamponeringen. Applicera balsamet från öronen och nedåt. Använder du det uppe på huvudet så blir håret fett fortare.

* Tvätta inte håret varje dag. Försök först dra ut på tvättarna till varannan dag, sedan när håret har vant sig så kan du tvätta håret var tredje dag. Om håret känns jättefett så kan du alltid bara skölja igenom det med vatten. Det brukar hjälpa för dagen.

* Använd inte hårda klämmor och hårtofsar med metallspännen. Istället kan du ha tofsar utan spännen. Ha hårklämmor som är lätta att ta ur håret.

* Ha inte håret utsläppt hela tiden. Sätt upp det i tofs eller i någon annan frisyr om du ska arbeta på ett då håret är ivägen och kan utsättas för slitage, t.ex. vid städning. Om håret kan klämmas vid stolsryggar så är det också bra att ha uppsatt.

* Det tar tid att få fint hår. Ens hår blir inte snyggt över en natt. Jag har inte plattat mitt hår på över ett år, se skillnaden från då jag precis hade slutat platta det och nu:

För mig är skillnaden stor. Mitt hår ser mer glansigt och mjukt ut nu. Förut var det risigt och slitet. Lockarna var inte lika fina.

Finns det något bättre sätt att starta dagen på?



Såhär såg min morgon ut. Härligt eller hur? Jag gjorde mig iordning och Emma och jag var redo för att åka in till Handen och shoppa. Men jag började känna mig lite konstig. Jag är torr i halsen och mår illa men har i alla fall ingen feber (gudskelov). Det kändes lite dumt att åka in, man vill ju inte smitta ifall det faktiskt skulle vara så att jag håller på att bli sjuk. Så det blir alltså en lugn dag för mig.

Wiheo!



Jag åkte Tilt själv. Som ni ser så var jag livrädd när jag kom ner. Tröck mig för tusan uppåt när vi åkte neråt och ville inte andas. Hela jag spänner mig liksom. Så himla läskigt men endå SÅ KUL!
Marcela och jag hade en mycket bra dag på grönan. Vi gick in i Spööööökhuset. Några småkillar blev så rädda så att de hängde i våra jackor, haha! De sa " vi går i ett gäng". Men visst, kan knappast säga att jag var coollugn jag heller.

Mötte dessutom Amir (Gaybloggen) på Södra station!
Jag var så lättad över att vara nere på marken igen!

Gröna Lund-outfiten!

Här har ni oufiten för dagen. Ville inte sätta på mig några smycken eftersom att de kan fastna i berg och dalbanorna, vilket inte vore så roligt. Tröjan kommer från BikBok och shortsen från Gina Tricot. Dethär har varit en klar favorit i sommar! Tar även med skinnjackan ifall det skulle bli kallt vid knällsnåret. Det blir en bra matchning mellan söt och tufft.
Passade även på att sminka mig lite, nu när man har all tid i världen!
Snart åker vi! Ser ut som att det kommer bli bra väder. Ha det så bra medans jag är borta!

Gröna Lund!

Idag ska Marcela och jag åka till Gröna Lund. Här kommer lite bilder sen förra året!
Förra året fastnade jag och Felicia i Insane (bild ovan) i en timme. Jag var skiträdd! När vi kom ner så skakade båda. En tjej frågade om vi ville ha något men man säger ju liksom inte " Ehm, Ja jag vill ha en jättestor mjölkcholkad och...". Det är oartigt. Istället hade vi turen att direkt när vi kom ner och spelade på dessa stora vinster så vann vi just en mjölkcholkad! Det blev som en liten tröst. Förresten, ser ni hur liten jag ser ut på bilden?

Ser väldigt annorlunda ut tycker jag.

Marcela och jag ska åka massor! Vi ska vara där vid ett och gå vid sjutiden! ^^ Insane, Tilt OCH vi ska faktiskt gå i spökhuset. Förra gången så trampade jag sönder en kompis tå därinne. :S BILDER KOMMER!

Kram Frida

Tv Junkie


Nu blir det tv-tittande på TV4 Fakta. "Ta chansen att se rakt in i ett liv som de flesta väljer att dölja".

Promenix


Kom precis hem efter en rask promenad med mamma som var riktigt behaglig. Man kunde liksom gå hur fort som helst utan att det blev jobbigt. Tycker alltid att det känns så bra efteråt, man känner sig så pigg!

Underhållning på hög nivå!


En kvinna ringer och säger att det har beställts en taxi på detta nummer. Gubben lackar ur! Haha! :D
Rösten är inte riktig.

Redken All Soft


Ett hett tips till alla med torrt hår! Köpte dessa för ett tag sedan, och man känner verkligen hur håret blir mjukare. I vanliga fall så brukar ju håret kännas lite torrt när man har schamponerat det, men det blev silkesmjukt! Jag har lockigt hår och det finns en serie för de med hår som jag, Fresh Curls-serien, men frisören sade att denna serie var bättre för mig. Och hon hade nog helt rätt!

Idag är jag bara hemma och tar det lungt, för första gången på hela sommarlovet! Jag antar att det är ett bra tecken, jag har ju varit borta och gjort roliga saker hela tiden!
Har gjort om designen lite. Hur tycker ni att det blev?
Kommentera!


Hörs senare
Kram Frida

Åskväder



Ser ni vindsurfaren mitt ute på havet? Haha, kan inte vart lätt i dem vindarna!

Stora Husaren

Just nu är mamma, pappa och jag ute i skärgården med båten. Här kommer några bilder från förra året.



Hallå där!


Nu åker mamma och jag och handlar. Har för en gångs skull satt på mig jeans, det var en evighet sedan. :) Ciao!

Ibland har jag extremt tråkigt

Detta är vad jag ska göra idag!

Ja juste, se på film! Det tycker jag är värd efter gårdagens storstädning som jag gjorde i mitt rum. Det passar ju utmärkt att sätta på en film när det är såhär tråkigt regnväder!

Vad ska du göra idag?









Idag har jag åkt Segway!


Underhållning på hög nivå! Mamma och jag hyrde en varsin på Utö. Det började regna, men det var minst lika kul endå!
RSS 2.0