Ledig eftermiddag


God eftermiddag! Idag slutade vi klockan tolv pga. studiedag. Wiiie! Men då kommer den stora frågan: Vad ska man göra? Jag har startat ett arbete i engelskan och ska förmodligen påbörja ett nytt i svenskan också. Måla naglarna? Ja, vi får se helt enkelt. Endå skönt att jag har fått allting gjort så jag får bestämma helt fritt över vad jag ska hitta på. Vad har ni för er idag? Vart på skolan/jobbet?


Kommentarer
Ruth Frida Marie

Sv: Jag sminkar mig sällan till vardags. Tycker först och främst att det är gravt slöseri på smink eftersom att jag inte har någon att visa upp mig för där jag bor. Och för min egen del trivs jag finfint utan smink. Men så kommer det till helg, fest, krogen. Och då vill jag fixa mig. Då är det ganska skönt om man inte behöver lägga på mycket extra för att det ska bli skillnad på vardag och fest, förstår du hur jag menar? Den mängd smink som du har låter absolut lagom :)

2010-08-30 @ 14:54:32
URL: http://bubbennilsson.blogg.se/
amsibamsi

Tack gumman! Jag hoppas jag hinner bli helt frisk till på lördag, men det ska nog gå bra. Jag klarar ju att gå till jobbet iaf :)

Skönt me lite ledigt fr skolan!

2010-08-30 @ 19:17:59
URL: http://amsibamsi.blogg.se/
Ruth Frida Marie

Åh jag håller absolut med! Det ska bara förstärka ens naturliga drag och inte skapa något helt annat. Naturliga looken verkar dock väldigt europeisk. Tittar man och jämför med usa (även kompisar därifrån har sagt det flera gången) att vi i sverige både har mindre smink och annat sätt att klä oss på. Att vi klär oss mer vuxet i tidig ålder och inte lika preppy som de tydligen gör där. Kulturer är väldigt intressanta!

2010-08-30 @ 20:24:01
URL: http://bubbennilsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0