Earth hour Show med Estelle och Sofia!

Ikväll ska jag till Earth hour Show på Kungsträdgården med Estelle och hennes kompis Sofia! Det ska bli roligt! Det är en gratiskonsert som håller på i en timme. Darin kommer vara med, ja det är väl typ den enda artisten jag känner igen... :) Det kommer vara helt kolsvart! ^^ Ska ni släcka alla lampor från 20.30-21-30 ikväll?

Som pricken över i:t


Idag slutade vi klockan tolv! Vi hade komp sedan en teaterföreställning. Jag och Marcela var efter skolan. Vi åt lunch. Sedan laddade vi ner Snabba cash som ljudbok, vi ska nämligen läsa klart den till nästa torsdag i skolan! Ligger på sidan 180 av 500 i min pocket, så det börjar bli lite bråttom!
Sedan gick vi en lång runda på en timme. Jag hade mina svarta sneakers. Gissa om jag var blöt om strumporna när vi kom in! Kunde inte ens få på mig skorna när jag skulle hem, för när dem blir blöta så krymper dem! Hahah... :P

När Marzi och jag skulle plugga så kom skräcken, jag hade glömt mina instuderingsfrågor till SO:n i skolan. Provet är på torsdag och det är med Einar= förbered dig i tid. Vi kom på att dem fanns på mitt USB, men nej, otur som jag hade så hade jag sparat fel fil! När jag kom hem så fanns dem i min dator, vilken räddning! :)

Jaja, det jag tänkte komma till var trots allt dena goda efterrätt som mamma gjorde ordning idag. Vaniljglass, björnbär, marränger och chokladsås. Så enkelt, men ändå såå gott!

Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på evigheter, det har berott på flera saker. Dels så har jag inte haft något att blogga om. Jag har prioriterat annat, t.ex. alla dem prov och inlämningsuppgifter som ska in nu. Sen vill man ju ha lite annan fritid också, umgås med kompisar och så..

En lång och händelserik torsdag

TRÖTT var ordet. Dagen började med lite badminton och konstiga kickar på idrotten. Efter det kom den slappa mentorsiden. Sedan var det dags för "lunch". Brödet höll på att ta slut och vi fick inte ta bröd för att det skulle räcka till småungarna. Det slutade med att vi hade en arg mattant som skrek "Ni får inte ta, har ni inte förstått det?!" Tur att det finns mat hemma, för jag var vrålhungrig! Det blev pappas egna pannkakor till middag, å var gott det var!

Marcela och jag åkte in till Haninge C efter skolan. Köpte presenter till min syster som fyller 26 på måndag. :)

GLÄDJE!


Mitt hår har växt som ogräs! Kolla bara! That's the way, aha, aha, I like it, aha aha!
Inte lika mycket friss
Ny hårfärg
Längre = nöjd Frida

Dagens sköna outfit


Det här är den nya tröjan som jag köpte i fredags, på finlandsbåten. Jag verkligen trivdes i den idag, den är så skön, samtidigt som den är snygg! Själv så tycker jag att det är sällsynt med snygga munkjackor, dem blir fort urtvättade och stela och dragkedjan blir vågig, inte snyggt! Jag matchade den med mörkblåa jeans, smycken och min nya härliga klocka. Jag sminkade mig även med min nya mascara, den är så bra!


Här är den, min nya klocka från Gant. Jag är hur nöjd som helst! Använder du klockor?

Bilder från Finlandsbåten!


Våra hytter var jättefina, sådär små och mysiga! Här sov vi två nätter. Det blev ju som en dubbelkryssning när båten inte ville fortsätta på grund av det tjocka istäcket! ;)
Mamma och jag köpte en påse med extra stora Maltesers. Dem var hur goda som helst. :)

Emma fastnade för dem enorma Kinderäggen!

Markolioo var med oss och han gjorde så att alla blev på gott humör. Dansgolvet var proppfullt när han var på scenen, och tomt när han var borta. :)

Jag köpte en ny mascara. Den är helt underbar! Enda nackdelen var hur jag använde den för första gången. Igår var jag så trött så att jag gick och lade mig med mascaran på. Idag har mina ögon varit lite irriterade. Jag ska aldrig mer sova med mascara!
Jag köpte nya hudprodukter; Rengöringskräm, ansiktsvatten och fuktkräm.


Emma och jag spelade på spelautomater. Vi vann lite, sedan förlorade vi allt.
Konstigt att man endå aldrig vill sluta spela, trots att man märker att allt försvinner ur plånboken. Emma vann många finska kronor, men det var bara 20 svenska kronor när vi växlade tillbaka. Men det är ju bättre än ingenting. Emma sparade tjugolappen som om det vore en förmögenhet, haha! ;)


Jag fick Mumins autograf. Haha, Mumin äger! <3 Mumin var en såndär stor utklädd dräkt. Emma och jag småtjafsade om att den andra inte vågade krama den stora gose-Mumin! Det var roligt. Emma såg lite rädd ut.. hon verkar ha något emot det snälla Mumintrollet. :P


Fnissattack? :D

Emma och jag dansade för fullt på dansgolvet. Bland alla fulla 18-åringar.. Det bästa var att det inte syntes en enda ledsen min så långt ögat nådde, alla var på topphumör! Minst sagt: en väldigt lyckad kryssning! Ser ni Markolioo på bilden?

Livet leker på Galaxy!

Personalen på finlandsbåten sa att det kommer att ske förseningar pågrund av det tjocka istäcket. Efter några timmar så informerade dem oss om att vi inte kommer att komma till Stockholm ikväll. Båten har ingen lots. Gratis middag och frukost+ en natt till med trevliga människor. Livet leker! Båten anländer imorgon vid elva. Markolioo, karaoke och spelautomater ljuvar upp stämningen yttligare!

Finland här kommer jag!


Nu är jag på kryssning påväg till Finland med Emma L, Karin och Mamma. 23-timmars-kryssning. Vi har det jättebra! Har hittat värsta stora Maltesers-påsen!

Älg på taket!

Ja, vi har faktiskt sett en älg stå uppe på våran vinkällare. Det såg väldigt udda ut! Mamma skulle ut och hämta posten och så såg hon älgen, hastigt ropade hon på mig; "Frida, Frida, du måste komma!" När jag såg älgen så rusade jag upp för att hämta kameran. Det var två älgar, ett sto och en kalv.

Den stod och åt på vårat träd. Hur kom den upp dit, kanske ni tänker? Våran vinkällare står nedanför en sluttning så den hade förmodligen gått upp bakom källaren.

En sjuk bild

Ons-dagens


Idag har på mig en stor, mysig tunika från NewYorker(REA!) och mina lackleggings. Både bekvämt och snyggt.

Dagens


Idag har jag haft på mig den nya tröjan från Gina Tricot, den är så skön!

Jag har hunnit med mycket denna tisdag, imorse cyklade jag en rejäl bit på min träningscykel, över 3 mil. Sen har jag sett på HSM3. Emma I och jag har varit i Handen och ätit och jag lämnade tillbaka några köp sedan gårdagens shopping. Man hinner med så mycket mer om man går upp lite tidigare!

Såhär hade jag sett ut om båda mina ansiktshalvor var likadana, alltså symmetriska. Lite läskigt va?

Träningsbyxan i vår?


Finns att köpa här. Lite nättare modell än dem tjocka mjukisbyxorna i college. Vad tycks? :)

Uppe med tuppen!

Idag vaknade jag utvilad vid sju. Snacka om skönt att bara gå upp och göra frukost och så och känna att klockan inte är mycket. Nu på morgonkvisten ska jag cykla på träningscykeln medans jag ser HSM3. Emma I och jag ska åka till Handen och lämna tillbaka lite kläder som vi köpte igår i Sickla Galleria. Mamma, jag och Emma spenderade en heldag där, det var helmysigt, och nu är jag nästan pank. :P Här är lite av det jag köpte, båda är från Gina Tricot:
RSS 2.0