Som pricken över i:t


Idag slutade vi klockan tolv! Vi hade komp sedan en teaterföreställning. Jag och Marcela var efter skolan. Vi åt lunch. Sedan laddade vi ner Snabba cash som ljudbok, vi ska nämligen läsa klart den till nästa torsdag i skolan! Ligger på sidan 180 av 500 i min pocket, så det börjar bli lite bråttom!
Sedan gick vi en lång runda på en timme. Jag hade mina svarta sneakers. Gissa om jag var blöt om strumporna när vi kom in! Kunde inte ens få på mig skorna när jag skulle hem, för när dem blir blöta så krymper dem! Hahah... :P

När Marzi och jag skulle plugga så kom skräcken, jag hade glömt mina instuderingsfrågor till SO:n i skolan. Provet är på torsdag och det är med Einar= förbered dig i tid. Vi kom på att dem fanns på mitt USB, men nej, otur som jag hade så hade jag sparat fel fil! När jag kom hem så fanns dem i min dator, vilken räddning! :)

Jaja, det jag tänkte komma till var trots allt dena goda efterrätt som mamma gjorde ordning idag. Vaniljglass, björnbär, marränger och chokladsås. Så enkelt, men ändå såå gott!

Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på evigheter, det har berott på flera saker. Dels så har jag inte haft något att blogga om. Jag har prioriterat annat, t.ex. alla dem prov och inlämningsuppgifter som ska in nu. Sen vill man ju ha lite annan fritid också, umgås med kompisar och så..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0