Vilken myslördag!


Det är lov och jag är överlycklig! Behöver verkligen det nu efter allt slit i skolan, allt runtomkring mig har varit så stressigt på senaste tiden. Idag var jag på släktträff hemma hos en av mina mostrar, det var riktigt mysigt och kul att träffa alla igen, man ses ju inte så ofta längre!

Har dock känt mig lite sur och grinig idag.
När jag kom hoppades jag på att få bort mitt extremt dålliga humör med en joggingrunda.
Mamma och jag var riktigt duktiga och sprang 3,7 kilometer! Stolt!
Trodde inte att min kondition hade hållits sig uppe, det var ju några dagar sen, men icke sa nicke.
Riktigt skönt var det! Nu är jag glad och full av energi!

Ikväll blir det Beckfilm, Levande Begravd. Såg en skymt av den igår och jag blev vettskrämd. Haha! Ha en trevlig lördag och Halloween! Hoppas ingen råkar illa ut ikväll!

Jag vill utomlands!


Bild är tagen från resan i Florida, år 2008. Fy vad jag saknar utlandet!

Jag älskar hösten


Visst, det kan vara ruskigt och kallt men tänk på alla färger! Så himla fint! Ikväll gick jag och mamma en rask promenad i den häftiga stormen. Jag började till och med jogga bara sådär, typ: "Vad skönt det vore att jogga", så impulsivt, och så sprang jag en bit. Det är så kul när man får ut så mycket mer än vad man har tänkt sig!

Regnet piskade i ansiktet fast jag kände att jag inte brydde mig, duscha och fräscha till mig kunde jag ju endå göra när jag kom hem! Det var så härligt.
Vissa av er kanske inte förstår att man kan tycka att det är skönt när regnet piskar en i ansiktet, men ni borde prova en gång! Det är så befriande att bara vara med om naturen.
"Det är dethär som är så speciellt med Dalarö, det är så mycket väder".

Världens mysigaste helg!


I helgen var jag på Felicias landställe. Hon är en av mina bästa vänner.

Det var riktigt höstigt väder. Idag regnade det hela dagen! Mysigt att sitta inne och bara måla naglarna, plugga och se på film.

Felicia lärde mig en hel del fototeknik. :)

När vi kom till bryggan så blev vi riktigt sugna på att bara hoppa i vattnet. Det såg så lovande ut!

Haha, fråga mig inte vad jag gör! XD

Den här helgen var en av de bästa på länge! På fredagen var jag trött efter allt slit och stress i skolan under veckan. Jag hade också en massa läxor att göra. Idag kom jag hem glad och sprallig men dock mycket lugnare än vad jag var när jag åkte. Jag behövde verkligen ta det lugnt en helg med min bästavän. Det var precis vad jag behövde. Mycket skratt och babbel. I love it!

Ha det bra!
Kram Frida

I´ve got an idea!


Haha, man måste bjuda på dig själv! ;)

Sitter här och lyssnar på Sean Banan, skaka rumpa... Hahah! Aja, lite musik till plugget är verkligen toppen. Det komiska är att jag har ju typ helt skumma och flummiga låtar och det smittar ju av sig på mig, så jag flummar och är helt weird när jag pluggar! ;)


Ps. det blåser så mycket så det känns som att taket blåser av vilken sekund som helst!

När man slutar tidigt i skolan...


då ska man plugga? Ja, idag ska jag i alla fall försöka. Har ett prov i SO samt ett i NO att förbereda mig för. Nu i nian är det ju extra viktigt att börja plugga i tid så att man inte får sådär mycket på samma gång. Ett tips är att lyssna på musik, det blir lite roligare då!

Här ser ni en skymt av dagens outfit. En ny mintgrön tröja som jag shoppade igår, jeans, samt ett par smycken. Så enkelt men endå snyggt en vardag som denna! Efter jag har pluggat ska jag belöna mig med en film. Vi hörs!

Kram Frida

Oops!


Har shoppat för fullt på H&M. Hihi... :P

Mitt nya rum


Nu var det äntligen dags! Inatt sov jag i min nya rum! Det är fortfarande mycket som kvarstår, så som min garderob, spegel och små detaljer.. Men här kommer trots allt några bilder.

En ny skrivbordsstol var mer än behövligt! Vilken skillnad jämfört med min gamla, korta och lilla stol!

Längs denna vägg kommer min garderob att vara. Jag kommer ha både hängare och lådor.

Även sängen är ny, och jätteskön att sova i! Imorgon ska vi köpa ett lila överkast!

Vilken vacker syn det är att sitta här framför datorn! Jag älskar det!

Träning, oxfilé och spotify


Finns det något bättre sätt att börja den "riktiga" helgen på?! :D Idag var jag i skolan. Vi hade en konsert och dansuppvisning. Vi har haft Elevens val denhär veckan så det var öppet hus. Klasserna visade sina byggnader, skateboardtricks, bildspel om frilufslivet osv. Trevlig var det, men ärligt, vem vill gå till skolan på en lördag? Gick liksom upp sju imorse. :S Aja, nu är jag ledig. Jag passar på att njuta av musiken och av lugnet. Just nu sitter jag i mitt nya rum som vi har fixat idag. Inatt ska jag sova här uppe. Lite scary att sova vid väggen intill vinden... :P Men jag ÄLSKAR mitt nya rum. Visar bilder imorgon... :D

Pöss! <3
RSS 2.0