Påväg hem efter en trevlig dag i Farsta! S...

img_9809 (MMS)

Påväg hem efter en trevlig dag i Farsta! Sen ska vi till majbrasan, resten är oklart. Längtar!

Puh! Hann med jogging, en skön dusch och l...

img_2178 (MMS)

Puh! Hann med jogging, en skön dusch och lite läsande innan det var dags att bege sig ner till bussen. Lite mascara hann jag kleta på också. Nu väntar en dag i Farsta Centrum med min kompis Emma. Ha det bäst allihopa!

Make me laugh

Fredag

Fly

X_f66ee8f9_large
När du läser det här är jag förmodligen i skolan med ett stort leende. Jo, för att det är fredag! Tror inte jag varit så tacksam över helg på länge, trots att det nyss var påsklov. Den här veckan har varit full med jobbiga utmaningar. Men nu är allt dåtid och nu väntar en helg som jag ska göra så bra som möjligt. En photoshoot, lite shopping, fika med kompisar och massor av film låter lockande....

Glädjespridare

Tumblr_l8p61fkoku1qdbbywo1_400_large
Du är inte ful. Du är inte tjock. Du är du.

Klar med plugget för den här veckan! Nu bl...

img_5254 (MMS)

Klar med plugget för den här veckan! Nu blir det lite lugn och ro. Blir nog lite slötittande framför Göta Kanal 2. Alltid kul att avsluta dagen med lite skratt. Den här torsdagen har varit sämst annars...Kommer somna som en stock sen, sov bara 7 h inatt. Ha en bra torsdagskväll allihopa!

Dagens outfit

img_9711 (MMS)

Dagens outfit

Nästa recept:

http://onechicmama.blogg.se/2011/april/barpaj.html

Smulpaj med hallon, jordgubbar, björnbär och blåbär. MUMS! Sen ville mamma att jag skulle göra en äppelpaj till helgen också. Så kul att baka!

Så enkelt, men endå så svårt

Bdsikfioklfegh1f3h2_large
Edit: Menade inte cigaretten!

Lättnad

Tumblr_lbxz68radg1qefr5uo1_500_large
Jag ringde ett samtal till det gymnasium jag kom in på. Det var nämligen bara 10 st som hade sökt, varav det fanns 30 platser. Jag blev orolig för att linjen skulle läggas ner pga. för få sökande. Det värsta var att jag inte kunde tänka mig något annat. Fria var inristat i sten i min framtid. Jag SKA gå där i en naturvetenskaplig linje, tänkte jag.
Och klassen ska bildas trots få sökande! Det går inte att beskriva min lättnad just nu! Det är endå 3 år jag ska gå där. 3 år med nya kompisar och nya erfarenheter.
Jag längtar mer och mer för varje dag som går.

Kom du in på det gymnasium du sökte till? Eller har du kanske gått ut? Motsvarade det dina förväntningar?

Thunder and lightning!


Mamma hörde nyss ett svagt buller av åskan. Det påminner mig om den här bilden. Jag minns att jag var så glad när jag fick blixten så tydligt på bild.
Åska är lite mysigt och skrämmande på samma gång, tycker inte ni?

Sitter och kollar på Total  Blackout på fe...

img_1916 (MMS)

Sitter och kollar på Total  Blackout på femman. Grymt skrattretande!

Dagens favoriter från Weheartit.com

Spegel spegel på väggen där...

Solen är framme! Det här påsklovet är som ...

img_9354 (MMS)

Solen är framme! Det här påsklovet är som sommarlov, helt otroligt! Så här hittar ni mig, i solstolen med lite musik, Twilight och filtar. Ha en bra dag!

Tråkigast i världshistorien?


Nej men seriöst.. är grymt uttråkad. Vet inte vad jag ska hitta på denna kväll.. Det är ju som sommarlov! Måste passa på. Vill liksom inte bara dega framför datorn. Något tips??

Rödglittrigt


Jag vill börja med att säga GLAD PÅSK! Har ni det bra?

Sen tycker jag att jag fick till den här bilden grymt bra. Riktigt kort skärpedjup! Bortse från att jag målat utanför.. haha...

Ögonen går i kors

Tumblr_lk1zxuwdgn1qf1gfso1_400_large
Godnatt! <3

Mysfredag


Från i höstas

Nyss hemkommen efter en underbar joggingrunda. Jag slog rekordtid! Just nu håller jag på att leta efter en hemsida där man kan göra bildspel till bloggen. Visst låter det toppen? Får se vart det leder...
Mormor och morfar är här. Det är fredag och har varit superbra väder idag. Jag kan inget annat än le.

Gör dagen till den bästa!

Här får ni en flirtis från mig!

Scihoo!


En bild från i höstas. Gillar att Felicias pekfinger kom med!

Ungefär såhär känner jag mig idag. Glad och positiv. Jag bara sprudlar av energi! Idag ska det bli mycket gjort.. Dels ska jag ta en lång joggingrunda i eftermiddag, vilket jag lägger sist för det är höjdpunkten på dagen! Annars ska jag lägga ut lite annonser på blocket, KLAGA på Telia.. Vårt internet fungerar uruselt! Kan inte ladda upp nya bilder här + att det går seeegt! Jag ska även plugga och ta ut pengar jag vunnit på Triss (HEJ Shopping!).

Hoppas allt är bra med er trots detta molniga väder!


Ps. Cupcakesen var supergoda!

Efter mycket om och men kom jag fram till ...

img_1455 (MMS)

Efter mycket om och men kom jag fram till ett recept om påskaftonens efterrätt; Påskcupcakes!

6 Likes


Att känna sig tillräcklig trots sina brister En bra hårdag När man skrattar så mycket så inget ljud kommer fram När man vaknar med enorm träningsvärk och tänker: Yes, det här visar att jag kämpar! Att vara kär Ett barns leende

Början på något nytt


Idag fick jag reda på att jag kom in på det gymnasium jag ville, nämligen natur/natur-linjen på Fria! Dock var det bara 10 st som sökte, varav 30 platser så det kan ju vara så att de ställer in klassen. Jag ska ringa och prata med dem imorgon och fråga hur det ligger till.
Idag har det varit ännu en solig dag! Sommaren närmar sig med stormsteg. Just nu sitter jag och lyssnar på Spotify medan jag känner hur jag tinar upp.. haha! Var ute och hoppade studsmatta i shorts och linne, rekomenderas inte!
Idag har jag fått en hel del gjort, pluggat, städat, tränat, hjälpt till i trädgården och andra småsaker. Nu är det bara det roliga kvar! Resultatet får ni se om några timmar! Det har någonting med en ugn att göra..

Hej hopp!

Jag och Felicia


Nu ska vi se Hajen 3! Gaah, hehe. Kommer inte våga bada sen i sommar! Förresten, vad tycks om den nya designen?

Rubrik? Jag vet inte...

Sitter här med Felicia och slappar. Vi har målat naglarna och shteekt ute i solen idag! Sen har vi hoppat studsmatta och ätit chiiips! Nu är det snart dags för vår klassiska filmkväll!

Ha en bra kväll!

-


"Don't be afraid to let go, to give up, to move on. Sometimes, it's what you have to do in order to find the one person who will never make you do any of those things."

Överlyckliiiiig!


Jag kan ladda upp bilder på bloggen! Nu hörrni, nu blir det bildmaraton några dagar framöver!

Första dagen på lovet


Nu sitter jag här med 10 (ja, ni läste rätt!) tända ljus vid min dator. Mitt huvud är tungt som en tegelsten efter den här händelserika dagen. Gick upp kl 8 för att ta bussen till handen med min vän Emma L. Där spenderade vi hela dagen, vi var där i sju timmar! Jag böt styrka på linserna och klippte av håret. Ojj vad det där lät drastiskt.. Nej man jag kapade nog 10 cm. Har alltid varit lite rädd för "kort" hår men nu är jag faktiskt riktigt nöjd. Det är ju alltid bättre med ett kortare och friskt hår än ett långt och slitet.
Vi shoppade för en hel armé. Det kändes som att jag kom hem med en ny garderob. Roligt! Något som är mindre roligt är att det inte går att ladda upp nya bilder på bloggen. Det har varit så i några dagar nu, sååå enerverade! Just nu som jag har massor av bilder att visa er! Håll ut...

Baktime! Här ser ni marängen. Vad kan denn...

img_6572 (MMS)

Baktime! Här ser ni marängen. Vad kan denna bakelse bli tror ni? xD ledtråd: citron

Paus på Rojteatern. Ser på teater med klas...

img_3454 (MMS)

Paus på Rojteatern. Ser på teater med klassen! Momo heter den, hört talas om den?

Måste sova

Gah, kan aldrig sova inför prov. Hatar det! Får hoppas på att jag har tur den här gången då... imorgon är det nationellt prov i engelska! GAH

PS. Det går inte att ladda upp bilder.. Men jag har försökt!

Skolan


Sitter i skolan. En lektion kvaaar!

Älska helg!

Nu kommer Emma I över! Vi ska se på The social network. Den ska tydligen vara jättebra, har fått 8,1/10 i betyg! Ett bra avslut på dagen minst sagt.
Jag har haft en bra dag med mycket skratt och glädje. Var på Tyresö dance award 2011 med Marcela. Det var inte riktigt vad jag tänkte mig men endå helt klart värt det! Stämningen var så bra när alla bara dansade och var sig själva.
Älskar dans-stämningen, och HELG!
Går inte att ladda upp nya bilder, så jag slänger in en bild från den gröööna sommaren! Snart är den här igen.

Nails


Sitter och lyssnar musik och målar naglarna. Nu ska jag se på filmen Paul! Ganska trist fredag, men men.. Imorgon blir det födelsedagsfirande av lilla 2-åringen Isabelle och Tyresö Dance Award 2011! Längtar!

Ena nationella är klart. Det gick ganska b...

img_1717 (MMS)

Ena nationella är klart. Det gick ganska bra! Nu har vi fått i oss lite choklad så nu borde lyssningsprovet gå ännu bättre! Pussar till er! Lycka till alla nior!

Smile


Bild från Weheartit.com

För varje minut du är arg förlorar du 60 sekunders lycka. Det mesta du oroar dig över löser sig med tiden.
Lär dig uppskatta det du har, innan tiden får dig att uppskatta det du hade. Livet är väldigt enkelt egentligen. Sluta tänk på alla krav. Det är bara du själv som skapar dem.
Se dig själv som den bra människan du är istället för att döma dig själv efter dina prestationer. Du är du och det räcker gott och väl, oavsett om du går till gymmet eller får bästa betyg på det där fysikprovet.

Dagens

Såhär ser jag ut idag. Hade en låång sovmorgon men nu är det dags att pallra sig iväg till skolan!

Trött onsdag

Ligger i sängen och degar. Är supertrött. Orkar inte ens gå till datorn (hej mobilinlägg!). Kollar bloggar och annat på internet. Jag älskar att göra ingenting! Joggade för några timmar sen och fick ont i  ena lårmuskeln efter. Hoppas jag inte har sträckt mig. Det försvinner nog under natten. Imorgon börjar jag 12 så det blir en låång sovmorgon! Om benet har slutat värka så även en powerwalk eller joggingrunda. Lugna veckor gillar vi! Ha det bäst // Frida

Går inte

img_9555 (MMS)

Att ta bort inlägg!!

Trååk


Har så tråkigt just nu! bläää.. Men ska ner och ta en frukt nu. Jag tränade på att stå på händer förut, så höll jag på att ramla över för jag tog sats innan.. hihi, blev rädd för någon millisekund.. men lite kul var det. Hann typ tänka: Vad gör man om man ramlar över då? Hur tar man emot sig?

10 likes


Att se sig i spegeln och vara nöjd med det man ser - Att åka ner för den brantaste backen i bergochdalbanan och känna rädslan blandas med gjädje - Skratt - När man hittar det perfekta klädesplagget - Att vakna upp av sig självt, utvilad - Att höra gruset under fötterna när man går - Långa nätter med bästa vännen - Musik på högsta volym - Första tuggan av sitt favoritsnacks - Känna värmen från brasan


Skulle det vara kul om jag skrev sånahär inlägg ibland eller är det bara jag som tycker det är kul att få ner allt det där man tänker på i skrift?

Strider mot tyngdlagen


Var så coolt häromdagen när jag gick förbi fönstret och såg bautastora regndroppar! Förresten, var heter fönster i plural? ^^ Den kan ni få klura på!

Myskväll framför teven! ♥

img_5815 (MMS)

Myskväll framför teven! ♥

Hur vackert??


Såhär såg det ut när mamma och jag städade idag! Mysigt va? Det är strålande solsken idag, och snart är det dags för en joggingrunda. Ovanligtvis kan jag ju säga att det här är en BRA måndag.
Hoppas jag delar med mig lite av min lycka till dig!

Gubbe

img_1520 (MMS)

Den här fransmannen har jag som bild på min mobil, hehe.. Den första bilden är viktig för mig. Ibland är den såhär humoristisk, men den kan också innehålla ett meningsfullt ordspråk som jag relaterar till. Påtal om det!; jag ska göra ett bildcollage i mitt rum fullt med inspirerande bilder från Weheartit!

Vårigt


När jag provade den fina tröjan var jag ju bara tvungen att sätta på mig de vita shortsen! Ser framemot sommaren! Födelsedagen började perfekt. Mamma och pappa kom in och sjöng, och på brickan låg bl.a. macarones! Hade pratat om dem, hehe... Sen kom vår katt, Moltas in också!

Time to sleep

Imorgon fyller jag år.. Eller ja.. om 22 minuter! Kommer inte kunna sova. :P

Sommarkänslor


Hahaha, asså kolla bara på minen jag har!! Precis innan tilt for upp... Har åkt den och frittfall säkert hundratals gånger, är lika rädd varje gång! Men flabbar dock alltid som en galning när jag kommer ner på marken igen! Så roligt!

FärgGLAD fredag

img_8297 (MMS)

Nu för tillfället ska jag sätta mig och läsa Twilightboken med lite chips. Skolböckerna är bortplockade och på söndag fyller jag 16! Super!

RSS 2.0