Vitt är trots allt favoritfärgen

Ja menar hur fräscht är inte vitt? Livar upp så mycket. Den här klänningen hade jag för ett par dagar sen, och jag trivs verkligen i den. Det är så viktigt att känna sig bekväm i kläderna man har på sig. Man känner verkligen skillnad på dagar då man inte gör det, och dagar då man stormtrivs. Så mitt lilla tips: Gå bara utanför dörren i kläder som känns 100% rätt!

Slit och släp med bra belöning


Dessa järn bar jag och mamma närmare poolbygget. 3 stycken var, fram och tillbaka. Det tog en stund.

De gröna var lite tyngre. Bra för armmusklerna hehe..

Såhär snygg var min vita tröja när vi var klara!

De framtida poolväggarna.

Bästa belöningen! Plommon och hallonpajen som bakades igår med lite vaniljvisp.

Nej, nu ska jag gå ut och fortsätta! Har fått en rolig uppgift; att naja armeringsjärnen. Man tar en stark tråd och virar den runt några järn med en tång och spänner sedan fast den. Lite pilligt och pyssligt, vilket är kul!
(Det är armeringsjärnen som sticker upp på bild 4)

Plumeliplum


Här bakas det för fullt. Kan ni lista ut vad som står i ugnen just nu? Eller kanske till och med gissa? Ledtråden finns i rubriken!

Vår viktigaste livskraft


Bilderna togs samma kväll som bilden i inlägget "Fina solnedgång". Den understa här med löven är nog min favorit. Jag jobbade med inställningarna för att få det som jag ville. Häftigt att fota rakt mot solen, men svårt att få det bra. Det är ju alltid mäktigare i verkligheten.

Landet är bääst!


Ligger ihopkurad med en massa kuddar och en blyg Felicia och ser på tjejfilmer. Ville bara uppdatera er lite. Nu blir det "Kärlek 3000" som nästa film. Digestivechokladen är vår tredje vän.

Vattenfallshus


Här är det meningen att någon ska ramla!

Trampolin och kattlucka är en självklarhet!

Något du aldrig sett förut? Jag gjorde huset under bildlektionerna i skolan. Blev rättså nöjd med det. Det är kul när idéerna bara ploppar upp från ingenstans.
Huset är från grunden gjort av hönsnät, sedan har jag haft papier mache över (tidningspapper doppat i lim) och sedan format och målat. Jag skulle inte tacka nej till att bo i ett berg under ett vattenfall! Men vem bor där inne tro?

Sommar i mitt hjärta

Felicias landställe


Just i denna stund befinner jag mig på min vän Felicias landställe. Kanske badar jag just nu från några varma klippor, eller så ligger jag inkurad i en filt och har filmmaraton medan det regnar. Jag vet inte, eftersom att detta inlägg är tidinställt. Men en sak vet jag i alla fall; Att jag just nu är i lyckligt förvar. Mår alltid bra när jag är med denna tjej! Vi kan flumma om det allra sjukaste, och prata allvar nästa sekund. Och hon förstår mig som ingen annan, och jag henne. Vi har det bäst ihop helt enkelt.

Fina solnedgång


Tänk att man aldrig tröttnar på den. Den färgar hela samhället gult och skrimrande. Så häftigt att se på.

Isabelle


Min brorsdotter/gudsbarn Isabelle har varit här idag. Så himla go tjej! Drygt två år. Här står hon bland mina kläder. Att dra garderobsdörrarna fram och tillbaka var en höjdare.

Splattergumma nummer 1.

Teknisk är hon också! Hehe.. Låste upp min mobil och letade upp bilder och massa annat. Gillar hennes knallblå naglar som min syster Amsi har målat så fint.

Sötunge

Sakta vi går genom stan


Mamma, pappa och jag åkte till Gamla stan och strosade. Åt lunch på goda restaurangen Vapiano.


Paparazzi.. XD

Gick även in på "The human adventure"-utställningen på Tekniska muséet. Massa rymdgrejer. Fatta att någon satt i den här lilla klumpen och åkte 27 000 km/timmen. Haha.. sjukt snabbt. Skulle bli bilskjuk. Eller jag menar rymdsjuk!

Tyckte det var ashäftigt att lyssningarna var på en iPod Touch! Alla fick låna en var.

Första toaletten på ett rymdskepp. Har hört att det var värsta suget i den för att piloterna inte ska få sin egen avföring flygande runtom dem. Hade ju inte varit så trevligt...

Jag skulle inte vilja sitta på den toaletten. Jag med min fobi för offentliga toaletter. Snacka om fobi om jag var tvungen att sitta på den där!

A black hole. O maaj gaad! Det är faktiskt lite obehagligt att de finns på riktigt.

En modell på Hubbleteleskopet som far runt i rymden just nu. I verkligheten är det 13 meter långt. Tar fantastiskta bilder.
Letade upp en bild på rymden. Den är så fascinerande. Tycker inte du?

Ps. Jag måste säga att det kändes grymt konstigt att redigera toabilden.

SVAR: Sant eller falskt?



SANT!

Jag avskyr att borsta håret. Det blir som ett fågelbo. Lockarna delar sig och hela håret blir ostyrigt... :S Alltid när jag går till frisören säger jag till att jag vill att de blöter håret en gång till när de har klippt färdigt, istället för att börja styla direkt. Det är ju trots allt viktigt att man säger hur man vill ha sitt hår, dels vet man mest om det och dels är det ju en själv som får lida av barret om man inte säger något!

Alla bilder är supergamla. Nu för tiden kammar jag endast håret i duschen när balsamet eller inpackningen sitter i. Det går också att göra det innan man kliver in i duschen. Sen låter jag det bara självtorka och låter lockarna forma sig själv. Visst handkammar jag det ibland om det är tovigt, men annars så reder jag inte ut det mellan tvättarna.
Det tåls dock att påpeka att de överska bilderna är tagna då jag färgat håret (vilket förstör lockarna) och det var också under den tvååriga period jag plattade det. Sedan dess har jag reparerat mitt hår totalt. Slutade med föningen, plattången och färgningarna. Nu är mitt hår naturligt, och då ser det bäst ut. Kom ihåg att oavsett hur mycket du försöker forma om ditt hår så kommer det alltid vilja gå tillbaka i sin vanliga form. Jag kunde platta håret i 40 minuter och så fort jag gick ut i fuktigt väder var det som ett fågelbo. Det var hemskt!

Förresten, tycker ni jag passar i plattat hår? Och var det kul med "Sant eller falskt"?

Gissa!

En snabb egoboost

Hemgjord hallonpaj och annat trevligt


Gick upp tidigt imorse och förberrede hallonpaj till födelsedagsbarnet, min farfar! Hann kom äntligen till Dalarö, efter att inte ha varit här på sju år! Så himla roligt att träffa honom, Ulla (frun) och Helena (Ullas dotter). Vi träffas ungefär 2 gånger per år.

Efter en stor (och god) lunch var det dags för fikat.

Hallonpajen blev riktigt lyckad. Våra egna hallon får toppbetyg.

16-åriga hunden Buster följde med också. Han hoppade tappert upp för alla trappsteg och var glad, trots sin trötta kropp. Buster är en lustig hund som slickar folk på benen. Mammas ben är nog hans favorit, haha! Han är nästan blind nu, efter alla år, och hör nästan ingenting. Men han är lika glad endå, precis som farfar. Båda två så glada. Och farfars humor slår allt.

Love is like space


Kärleken är som rymden. Stor och utan några slut eller gränser. Vi kan tänka på den i evigheter, men finner endå inga svar. Vi bara står där som pyttesmå förvirrade varelser. För det finns inget facit. Stjärnor visar sitt ljus på olika sätt. Vi kan inte veta om personen tycker om en på det sättet förrän den verkligen visar det. Och hur ska man då vara säker på att man tolkar rätt?

Om du skulle vilja prata med mig skulle du väl det? Eller är du lika osäker som jag? Lika osäker på om känslorna är bekräftade?
Jag tror inte att dina signaler är påhittade i mitt huvud. Trots dina ord och tystnad som faktiskt tyder på att du är ointresserad. För du visar någonting annat. Med blicken, kroppsspråket eller vad det nu är. Du visar någonting som jag inte riktigt kan tyda. Och det gör mig förvirrad och osäker, samtidigt som det gör mig glad. Men dina ord om att du inte är intresserad ekar fortfarande i mitt huvud. Jag backar och försöker ignorera dig, men egentligen vill jag absolut inte säga upp kontakten med dig.
Det är det minsta jag vill.

Så snälla säg, vad vill du?
Visa mig vad du vill med oss.

Stämningsfull eftermiddag på Utö

Vet att det är skräp på linsen, såg det förns nu. Så typiskt.. Men jag antar att du vill se lite bilder från dagen endå?

Skarpön. De har skitit ner hela ön så den är helt förstörd.. Men fåglarna måste väl också ha sitt hem. Dock ser det ju grymt tråkigt ut när man åker förbi. De döda träden och fågelskriken påminner mig om ön i "Mio min Mio"-filmen. Förresten, var det bara jag som var livrädd för den där gubben med hjärtat av sten?

Stora bjässar som åkte förbi. Ser mammas imponerande min framför mig. Hon fullständigt älskar att kolla på båtar, det tar timmar i Sandhamn!
Väl framme på Utö. Lika mysigt varje gång. Glassutbudet gjorde inte det hela sämre!

Några glada tjejer svängde förbi på Segway. Det påminner mig om förra året, då jag själv fick nöjet att prova en. Det är ruskigt roligt! Har du åkt Segway?

Vi åt lunchmiddag ute på Utö Värdshus veranda (höger om bilden). Oxfilé mmm...

Mätta och belåtna trippade vi runt lite (eller rullade fram). Var bara tvungen att fota det här huset. Der ju nästan sagolikt ut.
För att inte tala om utsikten över Mysingen.
Här ser ni alla, mormor, pappa, mamma och morfar.
Det var så trevligt på Utö för alla var så sommarglada och bara utstrålade välmående. Det spred sig verkligen över på oss alla! På Seglarbaren var det knökfullt och det spelades livemusik. Han skrek typ över hela Utö: Nej nu får ni inte sitta där och lata er, drick mera! Hahaha! Så skön sommarkänsla över hela Utö.
Och jag var lika glad jag!

Fredag

Idag gick jag upp och tog en minst sagt härlig joggingrunda. Det var kokhett ute och jag blev helt dåsig. Varenda gång jag springer i hetta säger jag "Jag ska aldrig mer springa när det är såhär varmt igen!", men vad gör jag? Dum man är ibland alltså.. Men nu, aldrig mer! I alla fall.. Ätit lunch och tagit en skön dusch. Nu är det dags för lunchmiddag på Utö!
Sämst bild men ni får nöja er med den nu.. Hann inte ta några bra. Ha det bäst!

Sommar, sommar, sommar...

Var ute med båten under natten (dock inte denna på bilden, vi har motorbåt). Men såg till att uppdatera er lite. ;) Kameran får vänta, även om det lockar.
Åkte in till Skärholmen idag, men hittade ingenting! Visst är det så typiskt att man inte hittar några snygga kläder då man har pengar, och när man är pank hittar man som mest? Aja. Får vänta på höstmodet, som jag känner kommer bli riktigt bra! Emma Larson och kusinen svängde förbi nu under kvällen, så det blev lite av en stormiddag när mormor och morfar är här nu också.
Men nu ska jag kolla på lite Grey's Anatomy innan jag går och lägger mig!

Blomman säger allt

Outfit i det gröna


En liten favorit just nu. Beiga shortsen och instoppat linne. Vad tycks?

Ska jag, ska jag inte?



Beslutsångest! Vill jättegärna köpa en ny kamera, och helst denna Nikon D5100. Men är det värt det höga priset? Vet inte. Ena sekunden är jag tvärsäker på att jag ska köpa den, andra velar jag och tänker "Nej men jag har ju en som fungerar...". Tänkte passa på att köpa en nu under Onoffs konkursrea, men de är redan slut. Frågan är hur jag ska göra nu... Spara eller nöja mig med den jag har?

Rävsvansar och sånt


Efter lite småsteg framåt med poolbygget åkte jag och mamma till Ica Maxi och suktade efter chips. Väljer alltid Estrella Sourcream and onion-chipsen, men nu ville jag variera mig. Hade liiite svårt att välja smak. Fick tillslut bli den NYA lila sorten, som de så flitigt skyltar med. Förövrigt sprang jag runt som en vilsen hund i matbutiken. Eller det kändes i alla fall så. Hade ju ingen aning om vart varorna stod eftersom jag är där så sällan.

Svängde förbi en blomsterbutik och fick möta rävsvansar. Ja, denna blomma heter tydligen det! Passande namn. Men vem kommer på något sånt?
Kunde inte sluta fota alla blommor. Så kul! Men de i butiken bör ju ha tänkt att jag var lite knäpp som fotade varje sekund i ca 20 minuter. Kom på det nu. Och min koncentrerade "fotografmin" gör ju inte det hela mer normalt.

Dags att bli stark?

Idag har jag hjälpt till på tomten. Vi ska göra om vår tomt helt och hållet under 3 år. Trädgårdsarbete kanske inte var det roligaste man kunde göra idag, men det ger i alla fall muskler (vilket jag så plötsligt kommit på att jag behöver, eftersom att jag bara tränar kondition just nu).

Superglad tjej för att hon slipper bära brädor. Istället gick jag runt med en frigolitbox på huvudet och tänkte att jag skulle kunna bli en sådan kvinna som bär runt massa saker på huvudet i Afrika. Hehe.. Hoppas ingen såg mig från vägen. :P




Avslutade dagen med några hopp, för att visa att jag är såhääär glad att den här dagen är över.
Vem kommer ha träningsvärk imorgon?

Min åsikt om Celsiusdrycken


Var man än kollar i bloggosfären möter man sponsrade bloggerskor som skriver om Celsius och länkar till deras hemsida. Tjejer som vill gå ner i vikt trånar säkert efter den just nu och går och köper den på ICA. Alla ser sin chans till den sista finishen. Men vad är det för dryck egentligen?

"Kan förbränna upp till 100 kalorier per dryck. Sockerfri. Kan drickas dagligen" Låter ju rentav fantastiskt. Ja, första intrycket kan nog vara slående.
I denna dryck finns det ju sötningsmedel istället för socker.
Men kroppen luras och tror att den stoppar i sig socker, pågrund av den söta smaken. Blodsockret höjs ännu mer än vid sockerintag. Sötningsmedlet sukralos är nämligen 500-600 gånger sötare än vanligt socker. Det gör också att vi lättare skapar ett beroende, eftersom det är så sött.
Dessutom så förstör sukralos miljön och vi vet heller inte vilken inverkan det har på vår kropp under lång sikt.

Det finns många synvinklar när det gäller den här drycken. Jag kan nog tänka mig att prova den någon gång. Visst kan det vara skönt att skippa det där jobbiga gympasset en kväll för att ligga i soffan framför en film med den här drycken? Men det får inte bli till en vana. Drycken anses vara till dem som redan har en bra kost, träning och hälsa. Inte för dem som vill gå ner i vikt. Endå är det just dem som drycken lockar, och företaget vet om det.

För någon månad sen hörde jag talas om "träningstuggummina" dvs Vigo, som ansågs öka din prestationsförmåga vid träning. Vigo säljer också tuggummin som sägs göra oss vackrare. Och nu kommer Celsius. Allt fler liknande produkter tränger sig lätt fram på marknaden. Vi människor är oerhört lättlurade. Vi (inkl. jag) har så stor press på sig själva. Vi vill gå runt som perfekta skapelser. Företagen vet om prestationskraven och utnyttjar dem till sin försäljning.

Det finns en djungel av för- och nackdelar med Celsius. Men vad tycker du om den? Kan du tänka dig att prova den?

Mysig eftermiddag i stan med mamma


Jordgubb- och rabarberglassen gjorde min dag. Sen hittade jag även min drömkamera Nikon D5100. Ringde runt till Elgiganten, Siba, Expert och Onoff och alla rekommenderade denna. Prylgalenheten flödde över och jag var tvungen att svänga förbi och ta en titt på den, och den såg minst sagt schysst ut! Men än så länge tänker jag hålla igen plånboken och vara "den duktigt sparande flickan". Får se hur länge det håller denna gång...

Efter regn kommer solsken


Så låt det sluta regna nu efter alla dessa timmar. När jag var liten gjorde jag någon konstig soldans/sång med min kompis Bianca så fort det blev dåligt väder. Solen sken tillslut fram allt mer mellan molnen och då var vi superglada för att vi hade trollat fram det bra vädret. Om magi ändå fanns...

Glader är tillbaka


Blev så förbannat arg när tekniken inte var på min sida. Och det är ju inte så att jag ger upp heller. Har suttit här hela kvällen och suckat för mig själv, och nu är äntligen allt på sin plats. Precis som jag vill ha det. Så. Stanna där nu.

Blir galen!

Trixade med designen här på bloggen. Var nästintill perfekt, men eftersom att jag är så envis så prövade jag att testa lite till och förstörde alltihop. Så nu måste jag börja om.

Det nya Facebook?


Google+

För några dagar sedan pratade jag om att jag var trött på Facebook för att det är så beroendeframkallande och relativt krångligt. Det är som att tekniken kan läsa mina tankar. Glad tjej!

Kanske bör nämna att jag inte ens loggat in än. ^^ Men väntar otåligt. Känner på mig att det här är början på någonting riktigt bra! IIIIIh

Ett klart minne


En bild från beachen i Turkiet. Bara några veckor sen, men känns som det var igår! Älskar majs. Hehe.. Försökte förmedla det på bild.

Det pågår just nu lite ändringar i mitt huvud angående bloggen. Jag är enormt bloggsugen och har massor av idéer pågång. Dock jobbar jag nu och det suger verkligen kraften ur en. Men imorgon är sista jobbdagen, så efter det har jag ju all tid i världen! Tänkte nämligen byta bloggportal. Eller i alla fall pröva.

Strukturerar upp det här bloggstöket när jag vill och har tiden till det! Sommarlovet är ju i full gång också.
Massvis av kramar

Min morgon


Ser på någon ny film som heter Älska mig. Verkar rätt bra! Snart ska jag rusa till jobbet.

Please love, just let me stay this happy

Typ dog av ilska

Personalen tar semester (och det behöver ju alla). Men här har vi väntat i över ett halvår på en blogg.se-app och det här inte hänt ett dugg. Så när ni väl jobbar, ansträng er lite! I förhoppning har vi bloggare gått in varje dag i hopp om att det ska stå "Nu är blogg.se-appen här". Men nej. Får väl vänta ännu ett halvår till. Eller två...
Tycker de har hanterat hela den här situationen väldigt nonchalant. Det verkar som att de skiter i appen totalt, och oss bloggare.

Vad tycker du om det här?

14 hemlisar om mig


♦ Jag hickar alltid efter första klunken läsk.

♦ Jag har aldrig gått på en dejt, eller varit tillsammans med någon. Däremot så typ jagade jag en klasskompis vars namn var Olle när jag var 6 år. Hahahahah!

♦ Jag "knackar" alltid bort vattnet från tandborsten sex gånger.

♦ Förra sommaren fick jag värsta utslagen och mitt ansikte (främst läpparna) svullnade ojämnt upp så jag såg ut som Kissie.

♦ Jag har komplex för mina lår.

♦ Jag är kär i någon just nu. Men mina känslor har aldrig varit besvarade när det gäller kärlek, så vitt jag vet.

♦ Folk tror nog att jag är ganska säker i mig själv, men min självkänsla är inte så bra. Jag har prestationsångest vid prov och får svårt att sova, och blir lätt stressad över att inte räcka till. Plus att jag inte litar på mig själv.

♦ Men det jobbar jag på! Just nu håller jag på att övervinna mina rädslor. Jag tror nämligen att det ska öka självkänslan. Så jag har lärt mig att stå på händer och volta (dock utan att hamna på fötter). Men det är alltid en början, eller hur?

♦ Jag har svårt för att döda insekter. Spindlar är värst, det går inte! Då skriker jag som en treåring när jag inte ens har närmat mig den.

♦ Jag har brutit långfingret en gång.

♦ Om mitt hår inte är som jag vill förstör det hela min dag.

♦ Jag har typ 358457945 läppglans men använder bara ett.

♦ Jag färgar ögonfransarna.

♦ Jag får en rynka mellan ögonbrynen när jag är arg. Min syster och jag skyller på att den kommer från pappa.

När du har läst det här är det nästintill obligatoriskt för dig att skriva en hemlis om dig i kommentarsfältet. Nu har ju jag avslöjat en massa. Du kan självklart vara anonym, även om det är roligare att veta vem det är som skrivit det!

Run faster!


Har inte sprungit på över en vecka nu, så är grymt taggad! Märks det en smula? Hehe...

This is life


Pappa och min systers sambo Christian sitter och grillar.


Efter några härliga dagar med min syster Anne-Marie och Christian så åkte endast mamma, pappa och jag vidare mot Biskopsön.

Utsikten var awesome!

Det är verkligen plåster för själen att vara ute med båten. Så lugnt och fridfullt.

"Åhnej, jag kommer misslyckas totalt"


SL: Vårt liv ligger i era händer!


Idag när jag åkte buss stötte jag på en sak som verkligen störde mig. Dåliga busschaufförer. Han körde så fort och sicksackigt på vägen så jag tänkte "hoppas vi inte får möte nu, då kan det gå illa". Ska man som passagerare inom Stockholms Lokaltrafik (som dessutom drar åt sig allt mer pengar) känna den osäkerheten? Nej. Det ska inte inträffa ryckiga stopp som får överkroppen att kastas framåt. Jag svär på att den chauffören tänkte "Hur du möta mig såhär med din lilla bil?!" när han egentligen borde ha vänt skulden åt sig själv som körde för fort och därmed inte hann se efter.

Bussresan kopplades nästan till barntankar för mig. Det kändes som att jag satt i ett stort monster som snart skulle skada de passerande och oss i det.
Det är inte första gången jag är med om dåliga busschaufförer inom SL. De kommer för sent, och tänker väl antagligen att de har bråttom för att hinna ikapp tidstabellerna. Men säkerheten går alltid först. Det skrämmer mig lite att chaufförer likt dessa kör runt flera hundra människor varje dag.

De ska ju även öka kostnaderna. Ledarna vill att vi ska åka mer kommunalt, men tror ni att det går att fortsätta i detta mönster då? Kollektivtrafiken ska vara ett billigt, smidigt och säkert alternativ. Bussarna ska inte gå en gång i timmen och då vara knökfulla med sommarturister.
Jag har egentligen inget emot att åka kommunalt, men då ska det minsann vara bra också. Om SL förbättrar några punkter kommer det att åka ännu fler! Då får dem också säkrare och trevligare passagerare.
Vad tycker du? Känner du igen dig i någonting i det här? Vad tycker du om SL?

Mot jobbet!


Dags att börja gå mot bussen nu. Idag väntar ännu än rolig dag med barnen. Kanske lite studsmatta, bad och lekar? :) De är så gulliga.
Ha en bra dag du med!

Thomas Sabo


Här får ni en tjuvtitt på mitt nya Thomas Sabo-armband som jag fyndade för halva priset i Turkiet (Turkland höhö). Berlockerna har någon innebörd för mig. Var och en symboliserar något jag ska tänka på vid svåra tider och alltid ha med mig. Vad tror du att ballerinan och flipfloppen kan betyda för mig? Gissa på!

.

Här anstränger man sig helt i onödan

Bilder från igår förmiddags, innan cyklingen.
Jag sätter nästan aldrig upp mitt hår. Dels beror det på att mitt hår är så tungt eftersom att jag har så mycket, sen orkar jag helt enkelt inte. Men igår gjorde jag trots allt det efter att ha läst My's guide. Det blev riktigt fint tycker jag, vad tycker du?
Tills mamma tvingade mig sätta på mig cykelhjälmen. Sur eller vad? Eller jag försökte i alla fall ta en bild på vad jag kände, men ni som känner mig vet ju att jag i princip inte kan göra en negativ min.

Ps. Vad tycks om bloggens ändrade design?

Fått för mig att det är något äckligt kryp...

Fått för mig att det är något äckligt kryp i gummistövlarna!

Första dan på jobbet! Ska vara barnflicka ...

img_4983 (MMS)

Första dan på jobbet! Ska vara barnflicka åt 4 australienska barn i 10 dagar! pirrigt! De pratar bara engelska. Önska mig lycka till.  Ps. Här kör vi hårt på regnkläderna!

Bakåt i arkivet


Precis innan Turkietresan. Visst är jag stark, höhö?! ;D

Skämtbilder ju! Väskan var inte ens packad och vägde endast 2,5 kg! Lurade jag dig?

Hopp i plurret?


Sekunden innan jag nästan ramlade i (med kläderna på!)

Tänkte bara meddela er att jag lever. Och tack för erat tålamod, då ni faktiskt kikar in i hopp om nya inlägg. Det gör mig glad. Just nu består livet av mycket bad och kompisar. Jag har prioriterat annat än bloggen de senaste dagarna helt enkelt.
Idag är det lite mulet väder och det sägs att det ska bli regn. Men det struntar vi i, för jag och min mamma ska nämligen cykla till Gålö och hem igen. Har faktiskt aldrig gjort det, men anar att det tar ungefär en och en halvtimme totalt. Kul att få cykla lite nu, har äntligen fått min nya cykel. Den är röd med korg, ville ha ett litet lantligt stuk.



Kan ni höra mitt skrik genom bilden? ;)

Ha en bra dag allihopa! <3

EDIT

Jag kom in på mitt förstahandsval, och linjen blir av! Snacka om lycka.

Sitter och väntar på bussen. Ska nämligen ...

img_1588 (MMS)

Sitter och väntar på bussen. Ska nämligen träffa min kompis Julia och ha en liten fotodag!  Mycket har hänt under de senaste dagarna, och idag är det minst sagt en lika rolig dag som de andra. Jag får reda på om jag kommit in på mitt gymnasium! Och om linjen överhuvudtaget blir av, men det får ni, liksom jag, veta på eftermiddagen! Spänning...

RSS 2.0