Ska jag, ska jag inte?



Beslutsångest! Vill jättegärna köpa en ny kamera, och helst denna Nikon D5100. Men är det värt det höga priset? Vet inte. Ena sekunden är jag tvärsäker på att jag ska köpa den, andra velar jag och tänker "Nej men jag har ju en som fungerar...". Tänkte passa på att köpa en nu under Onoffs konkursrea, men de är redan slut. Frågan är hur jag ska göra nu... Spara eller nöja mig med den jag har?


Kommentarer
amanda

Vänta ett halvår! Precis efter jul brukar teknik vara som billigast:-) (Och man vet ju aldrig vad man kan tänkas få i julklapp!)

2011-07-20 @ 18:24:57
URL: http://ataleworthtelling.blogg.se/
Fanny Nilsson

Det tror jag att man kan köpa till men jag har inte det :) Menar du om reflexskärmen är krånlig att använda? Nej det har jag faktiskt inte har väldigt dålig koll på de nya kamrorna :)



När jag fotar med mitt 18-55mm så använder jag mig utav min fjärrutlösare som fokuserar, men när jag fotar med mitt 50mm f/1.8 så ställer jag fram någonting framför kameran där jag tänkt stå, så fokuserar jag på det föremålet, sedan när jag sätter på självutlösaren så flyttar jag på föremålet och ställer mig där föremålet stod :) kram

2011-07-21 @ 11:27:54
URL: http://fannyamandanilsson.blogg.se/
fellisan

vad sparar du till i sådana fsll? om man bara sparar kan man ju inte njuta av ngt ;) vänta till mellandagsrean vid jul kanske! då får du tänka mer och du kanske ändrar dig? :)

2011-07-21 @ 18:32:22
URL: http://fellisan.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0