Don't fall for the words, fall for the actions

Älska livet


Direkt efter bilturen hem sprang jag ut och fotade lite med kameran. Vad tycks?
Den här kvällen är jag superduperglad! Betygen höjs och skolan är nästintill över nu, sommaren närmar sig med stormsteg och jag bara går runt och njuter. Visst är det en riktigt lycklig tid just nu?...

1 dag kvar i skolan den här veckan! Sen är det äventyr med klassen, bal och massa annat roligt, och sist men inte minst sommarlov!


Ballongflygningen blev inställd pga. vind....

img_2665 (MMS)

Ballongflygningen blev inställd pga. vind. Istället tog jag en tur till centrum. Först hittade jag ingenting. Men när jag kom in på Vero Moda så fanns allt! Jag skulle lätt kunna ta med mig alla kläder därifrån hem till min garderob. Jag hann inte ens prova allt jag ville, så jag åker tillbaka imorgon. Haha snacka om lyckorus när jag hittade de perfekta shortsen, tröjorna och klänningarna!

Ikväll kommer jag vara här uppe! Jag ska n...

img_3317 (MMS)

Ikväll kommer jag vara här uppe! Jag ska nämligen flyga luftballong för första gången i mitt liv!

Energi


Lite knäppa bilder men strunt samma! Nu springer jag ut, men massor av energi! Det blev ju ingen jogging förra veckan pga att jag var halvsjuk, så nu är jag minst sagt laddad!

Mmm... mellis i solen!

img_0334 (MMS)

Mmm... mellis i solen!

Little miss army

Jag nästan spricker av glädje

Efter andra föreställningen hoppade jag runt som en fånig.. hmm.. Frida. Ja, för det är ju jag helt enkelt! Jag var överlycklig. Man får alltid sådana kickar av att stå på scen! Här nedanför har du hela vårt nummer! I hope you like it! Kommentera!



Ready for some action


Nu åker jag iväg till dansuppvisningen i Tyresö! Det ska bli riktigt roligt!
Ha en bra dag allihopa. Fotar eventuellt lite, så det kommer upp här senare.

Hattigt


Imorgon förvandlas hela jag till en enda stor ljuslila dansgirl. Då är det nämligen dansuppvisning. Taggar! Sen blir det Bounce Summercamp 2011 i sommar. Ännu mer tagg!

Rabarberpaj


Plockade ihop några rabarberlängder (eller vad det nu heter, skott?) och slängde ihop en rabarberpaj + en kräm som ska ätas till frukost imorgon! Mumsfilibabba.


Det var godare än det ser ut... Haha!

Minnen från Italien


I Sardinien åkte man ut i små båtar och snorklade i klarblått vatten. Sen får man inte glömma maten som serverades på dessa båtar! Det var bl.a. perfekt lagade musslor och spagetti!

Båtturerna fram och tillbaka var härliga. Höga berg med unika former dök upp från ingenstans.

Jag blev så fascinerad och kunde knappt sluta fota.
Vem bor där inne? Haha... Lite kusligt var det nog allt!


O maj gad!


Mamma har köpt jordgubbar! Ännu mer plus till den här fredagen. ♥ Men inte tjuväta än! De ska sparas till fredagminglet som börjar 18.00!

Yey!


Det går inte att beskriva min lättnad över att det är fredag.
Den här veckan har varit allt annat än lätt. Långa nätter med frustation, få timmars sömn och en krasslig Frida. Men nu står jag på fötterna igen! Förkylningen är så gott som borta och skolarbetena kopplas bort mer och mer för varje timme. Nu ska jag vara ledig.
Helgen hade inte kunnat komma mer passande. :) Rolig blir den också. Vi har dansuppvisning på söndag och då blir det nog några klick på kameran.
Några Grey's Anatomy avsnitt bör jag hinna med också...
Resten är oplanerat(♥)!

Sista dagen på skolveckan!

Grr


Hmm... Vad ska jag göra idag tror du? Gissa på! Hihi!

Efter över 2,5 timmes träning är både krop...

Efter över 2,5 timmes träning är både kroppen och knoppen helt slut. Mer blogging en annan dag med andra ord...

Alla orienteringsstationer avklarade! 20 s...

img_7817 (MMS)

Alla orienteringsstationer avklarade! 20 st. Nu: chill i solen!

Skog, äckliga kryp, vad gör jag här?!


En bild jag tog igår. På grannens blommor XD

När du läser det här befinner jag mig troligen i en mörk skog full med äckliga kryp, helt vilse. Ja, jag ska ju på orientering! Kommer hem vid åttatiden så det blir inte mycket till blogging här idag tyvärr.

När man har tråkigt...


då kan man alltid fota ön mittemot, höhö!

I will keep walking


För jag är värd någon bättre. Jag kommer hitta den som får mig att le mer än att må dåligt.
Oavsett hur lång tid det tar, så ska jag aldrig ge upp.
För i framtiden kommer denna någon visa sin kärlek för mig.
Och liksom han är hela min värld, så kommer jag också vara hans.

College med bilder från Weheartit.com


Efter över 300 sparade bilder från weheartit.com så gjorde jag ett college! Idag ska en tavla få rama in det på väggen.. Resultatet får ni se senare.
Vad tycks om bilderna? Förmedlar det någonting till dig?

Sprallig var ordet


Ignorera brandsläckaren och den retardade minen, hehe...

Glädjespridare sådär på morgonen


Bilden kommer från weheartit.com

Jag älskar små skyltar som förgyller dagen!

Beach 2011, släng dig i väggen!


Behöver jag ens säga att det var supergott?

Earcuffigt


Jag blev sjuk trots allt.. Eller aa, förkyld. Perfekt att ta andra bilder än på ansiktet, haha!

Den här earcuffen hade jag idag. Egentligen kommer den från en kedja med kors på, men det var bara att knipsa bort den och raska iväg till skolan! Jag har grymt tur nu, för det är inte mycket kvar av skolan. Har inget att plugga på för idag. Det innebär... Kan du gissa? Ja Grey's Anatomy såklart!

Blommigt

Trolleri trollera!

Känner av en förkylning.
*Mamma känner på min panna"
Jag: Är jag varm?
Mamma: Jaa, lite.
Jag: Tusan himla sdkjfif också!


Jag FÅR inte bli förkyld. Seriöst. Nu blir det lite mirakelsömn här! Annars...

Ljusrosa naglar


Målade naglarna rosa med ett lack från Isadora. Snyggt till bruna ben och blåa färger! (Inte för att jag är särskilt brun, men jag jobbar på det. :P)

Härligt väder


Såhär fint är det just nu. Härligt va? Nu ska jag ut och bli brun!

Snygga bikinis från Nelly.com


Snart ska det shoppas massor av bikinisar! Iiiiiih

Upp till bevis


Är 2:an lika bra som 1:an? Det ska jag reda upp nu, med lite morotskaka!

EDIT: Ettan var bättre.

Bildbomb



Det är så roligt att fota. Lärde mig ett nytt "trick" idag och jag och min vän Marcela använde det när vi fotade. Fokusera skärpan på objektet du vill ha skarpt, flytta sedan kameran så du får till den bilden du vill ha (samtidigt som du fortsätter hålla in avtryckaren halft), tryck av. Då behålls skärpan på objektet men du kan välja precis vart du vill ha det i bilden! Men fattade ni någonting? Haha.. är sämst på att förklara. XD

Jag ska fråga Marcela om jag får lägga in några av bilderna på henne också. Den här gången blev fotograferingen både bra och superrolig. Topp topp.
NU: Meangirls 2

Nya bilder


Snart kommer det nya bilder till bloggen!

Turkost vatten, bikini, värme...


Satan vad jag längtar till sommaren! Bilderna togs i Sardinien förra sommaren. När vi åker till Turkiet med släkten i sommar, ja då ska jag minsann ta långa joggingturer på stranden! Det tycker jag låter superhärligt. Har aldrig gjort det, men det verkar vara den roligaste träningen! Egentligen är jag nog ingen som ligger på stranden och steker, jag blir så dåsig då. Hur är ni? Kan du ligga och sola i timmar?

♥ Det här ska tydligen bli den varmaste sommaren på 130 år! ♥

Fotografering?


Nu mår jag bättre. Har kollat på 2 Grey's Anatomyanvsitt, och jag kan inte slita mig! Så nu sitter jag här förberedd med chips och vatten! Mumsigt. Funderar på att gå ut och fota imorgon. Det blir ju 20º C! Vi kanske sticker ut på första turen med båten också. Jag älskar den idén. Båtlivet är så rofyllt och verkligen en miljö att samla kraft på. Tycker inte ni?


Ps. Förstår inte hur jag kan vaken nu med tanke på hur trött jag är. Men jag kan ju som sagt inte sluta kolla på serien!

dubbelt

Här vart det lite tokigt.. inte mitt fel :P haha....

Nästa: Grey's Anatomy!

Wihi!

Dölugn fredag

img_6211 (MMS)

Huvudet dunkar och jag känner mig extremt trött. Somnade två inatt. Fattar inte! Ibland kan jag bara inte sova. Det är så störande när man är trött och inte kan det. I alla fall så fick jag någon reaktion av sprayfärgen vi sprayade mina kläder, hatten och skorna med. Enda sedan vi sprayade har jag haft ont i halsen och varit illamående till och från. Men antar att det är kombinerat med något, för jag har inte varit särskilt energisk den här veckan. Aja.. Nu kanske ni förstår vad sprayen var till; Jag ska vara helt ljuslila på dansuppvisningen. Får helt enkelt göra det bästa av situationen. Lägga mig tidigt (för en gångs skull), sätta på någon film, måla naglarna och bara slappa. Det finns något bra i det också. Men bloggen får nog vänta, har ingen ork för det just nu. Hoppas ni får en toppenfredag! Kram!

Ledtråd 2

img_4133 (MMS)

Ledtråd 2

Hmm.. vad tror ni jag förbereder för?

Ledtråd: ALLT ska vara ljuslila!

Vitt


Vita kläder känns alltid så fräscht och somrigt även om de är stickade! Nu har jag lite brådis. Idag har vi längsta skoldagen på veckan, slutar fyra...

Life

Livet är vad du gör det till, så gör det bääst! Hihi.. Sitter och pluggar till lite ljuv musik. Den tunga skoluppgiften börjar kännas lite bättre nu. Sen blir det fotbollsmatch (tro inte att jag ska spela, det hade varit underhållning det!), en promenad i solskenet med Marcela och bananpaj med vanlijsås! Låter som en bra onsdag enligt mig.
Btw, skapade en sida på fb idag: "Jorden kan inte gå under på lördag för min juice går ut på söndag :PPpPppPpP"


Hurry up!


Dags för skolan! Ha en bra dag.

Slappa TV-kvällar är underskattat


Seriöst, han sover typ 20 timmar om dygnet! Helt sjukt. Så slapp är i alla fall inte jag. :PPpPppP Men nu ska jag kolla på Grey's Anatomy.

Hahahhaha! Helt sjukt!! Det bara öste ner ...

img_8590 (MMS)

Hahahhaha! Helt sjukt!! Det bara öste ner när jag joggade! Och jag älskar det! Plus att jag slog rekord på tiden! Thihuhu!

Jag har en fågel på mig och du säger ingenting :PppPPpPPpppPP


Har gått runt med fågelmönster på tunikan hela dagen, och förns nu märker jag det!
Nu ska jag snart ut och jogga.. Fast det typ åskar. Hoppas jag inte träffas av blixten, haha! Kan se det framför mig. Kabom, dirrrrrrrrr *håret står åt alla håll*. Om jag då vore en på miljonen skulle det inte förvåna mig, för det är så typiskt!

Gripande

Grey's Anatomy

Första avsnittet av Grey's Anatomy och jag är fast! Grymt bra serie! Vopps, där har vi en ny sak i vardagen. Kollar ni på någon serie? Vilken?

Dagens sminkning


Kände för att sminka ögonen idag! Man behöver ju inget puder nu när solen gör en brun! Vad tycks? :)

Felicia och jag, snickarmästarna?! Hehe...

Helgen på Felicias land var super. Vi tog det vääldigt lugnt, hehe... Kändes som att vi behövde det.
Vi blev snickare för några minuter, haha! Roligt var det eftersom att båda två är riktigt ringrostiga när det gäller träslöjd. "Akta min hand!" Vi gjorde en skylt som det stod deras efternamn på. När vi var klara målade vi lite till... Men då på en sten! Thihihihi

Från moln till solsken


Idag har vädret varit minst sagt knasigt. Först molnigt, sen sol, därefter moln igen och nervräkande regn. Jag blev dyblöt på typ 15 sekunder! Just nu skiner solen in igen. Kanske blir en lång powerwalk endå då? :)
Den här veckan är bäst! Vi har nästan inget plugg och grundskolan börjar gå mot sitt slut! Jag älskar att ha tid över för massa annat. Så den här veckan blir rolig med massa träning, umgänge och chill! Låter härligt, eller hur?

Emma sover över ikväll! Mamma och pappa är...

img_0319 (MMS)

Emma sover över ikväll! Ikväll blir det film, guudis och lite plugg för oss. Kommer kännas så skönt imorgon när den här veckan är över! Då åker jag till felli på landet! Så inte mkt blogging framöver, men ha det så bra sålänge! /Kram Frida

Blir ingen video idag. Ja, ni vet ju hur m...

Blir ingen video idag. Ja, ni vet ju hur man känner sig efter några timmars plugg. Så, godnatt!

Jag och Emma i ett nötskal!

Vi gjorde en video som jag laddar upp senare, det gick inte nu. Ni kan ju försöka klura ut vad vi har gjort. Hihheeehe...

Soundstar radio chicago


Dagens

Om lite drygt en kvart börjar nationella i matte. Sen är jag klar med alla nationella, skönt! Efter skolan åker jag till mammas jobb, de har nämligen öppnat värsta klädesbutiken så där ska det shoppas! Ni får självklart se kläderna sen, men det blir inte mycket till blogging idag. Här har ni i alla fall min somriga outfit för idag. Puss!

Skymtar av sommaren


Det såg så härligt ut när kanotisterna kom i all världens fart här nedanför mig. Det påminner mig om kajak-dagen med klassen, då vi skulle igenom en kanal. Vi åkte från sida till sida, haha! Det är faktiskt svårare och jobbigare än vad man tror! Har ni paddlat kanot eller kajak någon gång? Skulle ni vilja det? Jag är lite rätt för att kapsejsa! Tänk vad läskigt om man fastnar!

Snart sommarlov! Bild från weheartit. Känd...

img_3810 (MMS)

Snart sommarlov! Bild från weheartit. Kände att jag behövde en liten push framåt, plugget går seegt!

Läser mycket hellre böcker än att sitta oc...

img_4669 (MMS)

Läser mycket hellre böcker än att sitta och plugga... Men det är mycket i skolan nu sista veckorna. Ju fortare jag sätter igång desto fortare kan jag läsa, träna och slappa så bäst att börja nu. :) Ha en bra eftermiddag! Här är det soligt, så jag tänkte lapa lite sol undertiden!

Ha en bra dag!


Cool effekt med blomman över, eller hur?

Vi möts i trappan


Dagens
Den här måndagen har varit helt fantastisk, och nu överdriver jag inte! Hela jag har skinit inombords. Kanske är det för det fina vädret! Lite brunare har jag allt blivit trots min ljusa hy. Det har varit en riktigt hälsodag på många sätt. Jag har läst. Tänkt.. (ja jag tänker för mycket), segat i solstolen och hunnit med en joggingrunda! Ingen fara är det med plugget heller.
Med andra ord: Jag mår toppen!

Typiskt...


Skickade iväg 3, om inte 4 mobilinlägg igår men inga kom upp här på bloggen! Aja, här har ni en bild på mig från igår, då min brors fru Mia fyllde år!
Nu är det dags för en solig eftermiddag i solen. Skolan var förresten bäst. Hur ofta får man gå ner och sätta sig med glass, sköna klasskompisar och solen värmande på axlarna på ett café? Men nu ska jag ut igen. Vill ju få lite färg!

5 saker jag gillar


* Första tuggan på bakelsen
* Att skratta tills man inte kan få ur sig ett ljud.
* Komplimanger, vem gillar inte det? Vi bör ge varandra fler komplimanger.
* När man hittar den där låten som stämmer in på sina känslor.
* Söt mat (godis, bakelser, kladdkaka...) Hehe.. Märker det att jag är utsvulten efter träningen och grymt sugen på något gott??

Life is beautiful and so are you


Dags för en kväll med grannarna!

img_8524 (MMS)

Dags för en kväll med grannarna!

Sommarkänslor

Att ligga ute på balkongen, plugga lite, chatta med vännerna, känna värmen från solen och lyssna på lite ljuv musik; DET är livet!

Sol hela dagen lång


Nu går jag ut och lägger mig i solstolen med lite plugg. Det gör i alla fall skolarbetena lite roligare! Sen får man ju inte glömma saften.

Godnatt mina kära


Ser suddigt hur mycket jag än förstorar skärmen. Kanske dags att sova. Mina tankar dunkar i huvudet på mig efter lite tittande på filmen Skyline. Den är gjord av han som skapade Avatar. Gripande film måste jag säga! Men slutet får vänta tills imorgon.. huvudet dunkar av trötthet.
Godnatt!

Hopp hopp


Jag försökte hoppa ut i split men efter min träningsvärk sen skolans friidrott så var det omöjligt! XD Det gjorde för ont. Hej dålig strechare?

Hello you!


(Bilder på min vän Emma kanske kommer, vet inte om hon vill vara med i bloggen)

Chokladfanatiker (heter det så?)


Emma och jag joggade en runda. Sen gjorde vi endast 5 chokladbollar, ja det går faktiskt! Mums så gott. En rolig bild fick vi till också. Sen är det FREDAG! Gah.. Jag är ett enda stort smile idag! Ha det bäst!

The best accessory a girl can own is confidence


Man kan aldrig få för mycket självförtroende och självkänsla. Nu kanske någon sitter där hemma och tänker jo. Men då tänker ni på självgoda människor. Det är inte alls samma sak.
Jag har funderat i dessa banor mycket senaste tiden...

Folk som har svårt att uppskatta sig själva vill ofta bevisa att de är så bra, så snygga, så perfekta. Den självsäkra behöver inte få bekräftelse för att känna sig tillräcklig. Den känner sig fin endå. OCH andra vet redan om det, att man är fin alltså.

Även om man föds som världens fulaste person så kan man bli den vackraste genom att tro på sig själv och veta att man duger. Ser ni vad jag försöker säga? Självsäkerhet gör en vacker.

Hur är det med dig, håller du med mig? Är du säker i dig själv?

Klockrent


Ibland får man till den där perfekta outfiten utöver alla andra. Kläder som man verkligen trivs i. Senaste månaderna har det nog blivit viktigare för mig att vara 100% nöjd med min outfit. Och tro mig, det märks på både humöret och självkänslan! Så dagens lilla tips dåra: Ta bara på dig kläder som du känner dig fin i.

Förövrigt så känner jag mig ganska slutkörd. Kroppen värker och idag har jag hunnit med nationella prov i Matematik, en liten dansuppvisning på idrotten och lagat en middag (haha, ja det hör inte till vanligheten). Angående det där med middagen.. På måndag ska jag laga en rätt till 2 av mina klasskompisar och jag ville förbereda mig för den. Sen kanske jag bör nämna att jag sov mindre än 7 timmar inatt. Jag hatar att jag alltid har svårt att sova inför nationella, det har blivit till en vana. Jag bör lita mer på mig själv.

Nog om klagande. Resten av kvällen ska jag ta det lugnt som aldrig förr. Sitta i princip stendöd framför datorn, läsa en bok och kolla på TV. Ja, ni hör ju hur bra det låter!

Imorgon är det fredag, så kämpa på nu in i det sista!
Kramar

Det där med träning.. Rena djungeln


Just nu tränar jag väldigt ofta (som ni kanske märkt). Joggar nästan varje dag. Mitt mål är att bli mer nöjd med min kropp.
Jag stör mig på folk som säger "Jag tränar inte för att bli smalare utan för att må bra" när de inte menar det. Många av dem går runt med massor komplex om sig själva, de vill bli smalare egentligen. Det känns som att samhället tycker det är fel om man säger "jag tränar för att bli smalare". Som om det viktigaste inte vore att vara nöjd... Därför är jag ärlig: Jag tränar för att bli smalare.
Bara för att man är smal så är man inte lycklig. MEN är man nöjd med sin kropp så är man lyckligare över den, och blir därmed gladare. Oavsett om man är smal, mullig, vältränad, kvinnligt kurvig så är tillsist det viktigaste att man är nöjd med sig själv.

Det är roligt att man kan göra skillnad också. Jag fascineras ofta av det. Vi kan påverka våra kroppar och vårt välmående väldigt mycket. Äter vi rätt mat så blir vi piggare och kroppen mår också bättre inombords. Vi kan ändra våra kroppar nästan hur vi vill. Visst är det roligt?


Kom gärna med dina egna funderingar, det är intressant att höra.

Tjuvtitt på dagens

Det här visste du inte om mig!

Jag kan inte säga r.
Min favoritpryl är min iPhone. Pimpar den ständigt med snygga skal!
Jag har fastnat i Insane-attraktionen på Gröna Lund i en och en halv timme!
Trots det har jag fortsatt åka den tills jag mår illa. Den är ju ruskigt rolig!
Jag har sällan svarta kläder, känner mig ofräsch då.
Jag stör mig på att mitt ena öga alltid blir mindre på bild än det andra.
Jag föddes 3 månader för tidigt. Fick dock inga komplikationer, vad jag vet, haha!
Jag avskyr skolans fiskpudding.
Jag har alltid varit ett kontrollfreak. Är väldigt ordentlig av mig och vill ha allt under kontroll.
Enda som liten har jag haft svårt för nya saker. När mamma och pappa tog ner mig i bassängen med armpuffar på så skrek jag jättehögt, sen några timmar senare ville jag inte gå därifrån. Vad det än är för utmaning så slutar det alltid med att jag tänker "det där var ju inte så farligt, det var ju roligt!".

Jag är svag för choklad.


Så.. Fick du reda på någonting nytt om mig?

Vad har jag i fejan? Juste ... lera!


Thiihhi.. Kan inte le för det är så stelt.

Yes or no? Har lite beslutsångest när det ...

img_9323 (MMS)

Yes or no? Har lite beslutsångest när det gäller träningsshortsen. Skriv ja/nej i kommentarsfältet nedan är ni snälla så hjälper ni mig. Ni kan självklart vara anonyma. Ska isf ha dessa som joggingshorts framöver.

Lugn

Tumblr_lkmhdqhv8b1qf75j7o1_500_large
Sitter och äter frukt och snart ska jag sätta på första avsnittet av Glee, säsong 2. Väntar med joggingrundan tills det slutat regna/snöa(!). Men jag gillar faktiskt dåligt väder också. Det är mysigt att sitta inne bland ljus och bara mysa och ta det lugnt.

Kramar!

Sjaligt

Sunshine

Tumblr_lk4hrdpwov1qdd4t7o1_400_large

Let the clothes be your magic

Tumblr_lkk4dcmsff1qbgpo2o1_500_large

Ungefär som Total Blackout... Hehe.. Erkän...

img_5530 (MMS)

Ungefär som Total Blackout... Hehe.. Erkänn, det programmet är bääst!

Mmm... smoothie! Nu rullar vi hemåt från S...

img_2312 (MMS)

Mmm... smoothie! Nu rullar vi hemåt från Skärholmens centrum. Blev helt till mig när jag såg alla snygga kläder. Balklänningen är köpt (iiih, SÅ snygg) och matchande skor och väska! Mitt favoritklädmärke fanns i sin renaste form, VILA som egen butik. Gissa om jag blev glad? Hittade även ett par träningsshorts som satt perfa! Inte behöver jag plugga när jag kommer hem heller! Livet är allt bra gött ibland alltså! Nej nu ska jag fortsätta dricka min smoothie.

Härlig måndag


Förmodligen ganska lugn skoldag. Efter sista lektionen åker mamma och jag in och letar balklänning, shorts och skor! Kanske får med mig lite andra kläder hem också. Ha en bra måndag!

En bra sö(m)ndag


Vaknade utvilad, pluggade, polerade båten litegrann och stack sedan ut på en springtur. Snart ska mamma och jag slänga ihop en blåbärspaj. Sen blir det väl bara att acceptera att det är skola imorgon IGEN. Aja, snart är det ju sommarlov!
RSS 2.0