Jag mår prima(skinka)!

Dricker just nu världens godaste smoothie gjord på blåbär och hallon. Har hittat två übersnygga tröjor. Nu kör vi in till stan så jag kan köpa kameran. Gissa om jag är en glad Frida just nu!

Påväg till Kista galleria för en shoppingd...

img_7817 (MMS)

Påväg till Kista galleria för en shoppingdag med mamma! Har aldrig varit där men har hört mycket bra om det. Har du varit där?

In time


Åker in till stan nu för att se på bio med mamsen och papsen. Börjar med en förhoppningsvis god middag på någon restaurang. Mysigt värre!

Påväg hem från dansen. Alltid lika kul att...

img_9033 (MMS)

Påväg hem från dansen. Alltid lika kul att dansa! Synd att det är lovuppehåll nu bara, nu när jag är som mest sugen på att dansa. :)

Spontana saker behöver jag mer av

Klär på mig den mysiga halsduken för att börja gå mot Marcela. Det är dags för lite spontanfotografering!

Solnedgång

Be striped, be you


Godmorgon på er gullungar! Jag ska strax åka iväg till skolan. Har en timmes sovmorgon hela veckan! Börjar 9.00, då vi egentligen börjar 8. Den här veckan är det massmediaprojekt. Vi ska göra en egen nyhetstidning! Idag kommer journalisten och korrespondenten Ewa Hedlund och föreläser om sitt jobb. Men som ni vet så har tidningar deadlines, så jag är stressiga Frida den här veckan. Men jounalistjobbet är riktigt intressant!

Hösten är här för att stanna


Tog en promenad för att finna några vackra fototillfällen. Det blåste en del.

Löven låg överallt!

Så fint med höst. Passa på att se alla fina färger. Kolla uppåt, och sök efter små glimtar. Mycket roligare än att kolla ner i marken eller på mobilen!

Leopardmönstrat


Helt klart de skönaste byxorna i världen. Perfekt en dag då man inte känner för att ha jeans. Tyget är som tjocka tights. Sådana här byxor är verkligen något jag söker febrilt efter i höst, så säg gärna till om ni hittar några bra! De bästa är ju dem med fickor där bak.

Inte på bästa humör

Känner mig inte särskilt peppad på att gå ut. Det är ju kolsvart ute! Ska dansa jazz och snart börja mot busshållplatsen. Brukar ju alltid småspringa hehe, tidsoptimist är jag allt. Men först ska jag måla naglarna. Guldigt glimmer blir det den här veckan!

Hösttecken


Tröja från H&M, jeans från Crocker + smycken

Godmorgon! Dags att börja dra sig mot skolan. Ser ut att bli en hyvsat lugn vecka. Det har ljusnat ute men kylan sticker nog i alla sköra kinder. På med höstjackan!

Allt för den fina bilden


Vad gör man inte för att få den där bilden man har i huvudet över till kamerans klickknapp? Jo.. Man försöker trycka upp 150 års gamla fönster. Tränger sig in bland blommor och andra småsaker som tar plats i fönstret. Sliter sig framåt för att fånga fönstret som håller på att blåsa upp (och tänker på att samtidigt inte ramla ner och typ ) och kämpar med sitt lilla handgrepp för att vinna över vinden.

Som sagt, vad gör man inte för den fina bilden?

Strosande och chokladfestivalen!

Är hos Felicia. Ska iväg och strosa på stan nu och äts lunch på något mysigt café. Sen blir det chokladfestivalen! Oj vad jag ska frossa, det är jag värd!

Sommar, dag som natt


Kollade igenom bildarkivet från sommaren. Den var verkligen grym!
Jag gillar hösten också. Mysigt med alla knastrande höstlöv och fina färger. Jag blir riktigt sugen på att gå ut och fota hela världen! Påtal om att fota. Jag tror jag köper en ny kamera innan höstlovet. Vore så kul att ha med Nikon D5100 på Egyptenresan. Så många fototillfällen. *Drömmer mig bort till fotolandet*

Tar hand om brorsdottern Isabelle med papp...

img_6470 (MMS)

Tar hand om brorsdottern Isabelle med pappa! Så söt och positiv liten tjej det där! 2,5 år. :) full av liv

Jag går på repeat, men storyn ändras varje gång


Random pic

Blir inte mycket till blogging här inte. Har i alla fall haft en suverän helg med bio, strosande i stan och lite annat smått och gott! Härligt då helgerna verkligen blir som en kontrast av vardagen. Imorgon är det dags igen. En ny skolvecka. Får se vad den leder till då! Varje vecka är ju annorlunda. Nya erfarenheter varje dag, och jag kommer närmare klasskompisarna hela tiden. Så roligt att lära känna alla. :)
Dansade idag också. Är inne i en period då det verkligen är superkul! Bra går det också. Dansar två gånger i veckan nu. Jag känner hur jag utvecklas mer och mer efter varje pass. Imorgon kör vi igen, jazzdans!

Dags för prov


Dagens outfit.

Börjar dagen med Kemiprov. Skönt att ha det överstökat sen!

Laddar upp inför veckan

Fräsh middag med anka, potatisgratäng och sallad med våra egna plantor. Håret är nytvättat med nytt schampo som känns bra. Musklerna är lagom möra efter danspasset. Intressanta såpor visas på teven. Det är så en söndagskväll ska va! Gosar ner mig lite extra i soffan nu, bara för att det är söndag.

Splatterihejtjej!


Dags att åka mot showdansen!
RSS 2.0