HEJHOPP IGELTOPP! ;D

Hej på er alla ! :D

Nu, äntligen har jag tid att skriva på min blogg! ;)

I onsdags så hade vi teaterslag i skolan. Det blev jättelyckat och vi känade ihop runt 4000 kr. :P
Det var kul att ha stockholmsblodbad, + att se alla andra spela lite XD , Fredric E var en tjej, hahah ! XXd , vet ni hur roligt de såg ut, ?? :D , han hade peruk och klänning. :D (*skratt*)

I torsdag så hände inget speciellt vad jag kommer på, :/ .

Men IDAG så hände det mycket. :D
Vi hade hela vårat teaterslag för alla från förskolan till femman, det gick jättebra - men nu kommer det roliga av hela dagen. Emmas häst Salka har fött ett FÖL!!!! :D , de kom helt oväntat för henne :P , hahahh XD ,
+ att ja fick fälja med å se på det efter skolan, hon var jättesöt, hon var ljusbrun (=som motsvarar fux). Supergölli! :)

Nu på eftermiddagen så ska ja åka till Felicias landställe. :P , vi ska bada å cykla å kolla på filmer o.s.v , :P ,  så ja kommer inte skriva i bloggen på lördagen :(, men förmodligen på söndagen om vi inte kommer hem för sent ;) , elr juste no prov på månda å allt, :/ , aja, jag får se om jag hinner, det är så mycket nu i slutet av terminen :S .

Hejdå mina fans :D
Kram Frida ♥

Hello my friiiends ;D

Hejsan, de var länge sedan. De känns som att tiden inte finns till för att sitta vid datorn denhär veckan. ;/ ,
Men nästa vecka blir roligare, ^^ .

Nu så ska ja börja fixa ordning inför teaterslaget. ;) ,

Bajj bajj

PSSSSSSST!! TRETTON DAGAR KVAR TILL SOMMARLOV!! :D     :D

Vill inte ha de sååhär :S

Asså bloggen har blivit konstig. Ja klickade på en länk vid inloggningen på blogg.se´s startsida å de stod: logga in på publishme.se , klicka aldrig där. Ja vill inte ha de såhär. de blir samma sak på själva bloggen men inte där jag är inne och skriver dethär. Jag tyckte att blogg.se´s var snyggare, även fast denhär liknar den otroligt mkt. :/

Idag så var jag men Marcela :D , herregud vad jag var flummi i slutet ;) , du får bara INTE lägga ut domdär "videosarna" (<--- hahah xD, videosarna ? :P)  på playahead!! . :O :D 

Dusch å sen tv ;)

Ja e dödstrött efter idrottsdagen. Benen e konstiga. :P De blev roligare än vad jag trodde iaf ;) , skriv om va du gjort ida ? , (kommentera alltså)

Nu ska ja hoppa in i duschen, sen börjar Sanningens ögonblick :D. De e jättekul, men ja tkr de ska fortsätta tills de vinner en halv miljon, ;) , de e kul me dom jättepinsamma frågorna jue :) . Sanningens ögonblick går till såhär:
En person svarar på några frågor i en lögnditektor. (de får man inte se). Sen så Bjuder personen med t. ex. förälder å vän å kanske flick/pojkvän. Sedan så har redan långt tillbaka personen fått berätta om sitt liv för programmet. (de ser man inte). Då så vet programledaren vilka frågor som ska finnas med i lögnditektorn. Sedan så vet inte personen lögnditektorns svar. Sen så sitter dom där i sänding oh personen ska svara ja eller nej på frågorna som programledaren ställer. Om han svarar sant så får han en viss summa pengar, de finns olika nivåer. Sedan så blir frågorna pinsammare för hur längre upp man kommer med pengarna. Har programledaren ställt en fråga så måste personen svara på den. Dom anhöriga sitter där, de kan komma frågor som t.ex. : har du varit otrogen mot din flick/pojkvän nån gång? , då måste han/hon svara på den frågan. De måste vara svårt för dom anhöriga att liksom godta sakerna.

Såja, nu har ja skrivit så lång tid att ja faktiskt måste HOPPA in i duschen.

Hejdå,
Kram den solbrända Frida :S

Mooobil XDD

ja ska köpa ny mobli :P , ska sälja den andra,
ida så var ja me marci :D

Ef resor ringde å svarade på frågor som a hade ställt till dom, å så. Men ja fick inte åka endå. Även fast ja berätta allt för mamma å pappa, de va bra saker. :/ , :'(.

Bajj, Fridapartajj :D

EN VARNING

Igår när ja precis hade börjat borsta tänderna så såg ja mjölken i glaset som ja hade glömt, så drack ja upp den utan att skölja munnen me vatten innan ja drack mjölken. Vet ni hur äckligt de va ? :O 
De var inte som ja trodde, :O , bläääh.
De smakade typ medicin. :O , ja trodde att de inte skulle göra något, eftersom att ja nästan bara stoppat in tandborsten i munnen, men ja måste erkänna att de inte var någon succé.  

Nu ska ja läsa ur min bok som ja började läsa igår, Hata Romeo, heter den, den verkar bra. Men när ja läste Rasin Rodriguez hemliga blogg så var allt i "jagform", de var de inte i början av denna bok, å de var lite störande när man hade läst en "jagbok" under en liten tid. :)

Motsatsen mot HELLO. 

den 20 maj,

Ja börja dan me att vakna av att mamma kom in å sa att klockan var tolv. Ja tänkte: Herregud, blev de så sent. ja hade sovit i 11-12 timmar. :O , å ja va ändå inte trött när ja gick å la mig igårkväll, vissa saker går ibland inte bara att förståå. :D

Efter att klätt på mej å fixat ordning mig så gick ja ner å åt lunch me mamma i lusthuset, yoghurt me banan å lite flingor, en macka å lite juice. När vi satt å åt tänkte ja på vad ja skulle göra efter, men den tanken av överdragen ganska fort, Marcela ringde. :D

Mamma skjutsade mig till Marcela, även om ja ville cykla. :( , men vi hittade inte hjälmen å mammas cykel var inte pumpad. :( .

Marci å ja hade de superkul. :D , vi hoppade studsmatta med en sådär som hundar springer igenom, en tunnel liksom, fast den var ju inte till för hundar dårå men. :P , Vi ställde oss inuti den å hoppade, å föll med den på studsmattan. XD , å låg ner å så fick dom andra hoppa.  ;P De va kul. Sedan så satt vi vid datorn ett lite tag. Å Efter de så sjöng vi Sing Star Shlager, de va jättekul, ja har aldrig kört de förut.

Vi hade en toppendag. :P

Ja är lite arg på mej själv för att ja gick å la mej vid tolv-ett igår, dom timmarna borde ja ha lagt hit till idag istället. :)
Gjort är gjort, får väl ta å lägga mig tidigt nån annan helg, :P , som om ja kmr göra de , XXD (skratt) .

Ha en bra kväll
Kram Frida ♥

En beskrivning av en måndag som var snabb som ida

Idag så var ju på Eriksdalsbadet me Emma L. Xd 
Vi åkte i vattenruschelkanorna och hade skojj. :D Emma bjod på lunch å inträde, de va nämligen en av mina födelsedagspresenter. xP ^^
We had really fun ;D 

Nydligen så installerade ja att antivirusprogram, ja fick nämligen massor på popupfönster me reklam (spyware). Hatar sånt, de tror ja alla gör. :)

Bajj, på dajj.

Majjsiiiig helg <33

Denhär helgen har vait så himla bra å mysig. Jennifer va här, igår satt vi i badet i ca 2 timmar å spaa. XD
Ida fick ja reda på att ja kmr va ledig imorrn o på tisdag oxå, en dubbelhelg. :D
Jennifer å ja kanske ska åka på språkresa ;)
I´m Yours, av Jason Mraz,  var oxå på våran lilla konsert. Den är riktigt bra, ;) .

Så, nu så har ja gjort d ;P

Idag så vare dags för den lilla konserten i skolan i temat Spela och sjunga i grupp.
De var t konserter, en kl elva å en halv ett. Båda gick bra, men den andra gick bäst ;) , De var superkul :D 
De känns skönt å ha gjort de bra oxå, ;P , annars så brukar man ju bli så besviken på sig själv när man inte klarar nått sådär liksom.. 

Det var lådbilsrace och hjul åkte hit å dit, de gick väldigt fort, å vinnarna var värda segern. :)

Jennifer är här hos mig i helgen. <33 , vi hare jättemajsigt Xd , hon spelar just nu Guitar Hero 3, de går (självklart) jättebra för henne. ;) , hon gör ju allt så himla bra, <33 .

Säger boken verkligen sanningen? XD

Ja håller på att läsa  "Raisin Rodriguez hemliga blogg" av Judy Goldschmidt. (den är JÄTTEBRA!! ::D) 
I ett litet stycke av boken så är det en kille som säger till henne att tvätta sitt hår med aspirin, då skulle det tydligen bli mkt glansigare. 
Är det verkligen så? :D , blig det glansigare, nån som vet? 

Å ja glömde en fråga : Vad är aspirin och vad används de till? :P

Skrivet av: Undraren med initsialerna FJ. 

Hmm, :/

De känns nästan omöjligt att lära sig 9 st låtar utantill på en sån kort tid, :/. Fast det GÅR ju, men man hoppas ju bara att mn klarar att ha allt i huvudet på samma gång... :S


Just nu sitter ja har och äter flingor me yoghurt, å ja har hicka, igen. xD Förut läste ja nånstans att de va en man som hade haft hicka i över 50 år, usch vad jobbigt de måste ha varit, asså 50 år i streck!! , säkert över halva hans liv har han haft hicka. Å här sitter nu jag å tkr de e jobbigt med en hicka som bara hållt på i inte ens 10 minuter! :D

Ikväll ska ja börja träna på låtarna. :)

Hejj Svejj
   Frida

HSM <33 Love and Hate ? XD

High School Musical-filmerna är fantasiska tycker jag, nån som tkr likadant? XD , ja gillar tvåan mest, <33.
Fast nu har man hört så mkt skit om dom, vilka dom är egentligen. Jag ÄLSKAR verkligen HSM 2 men ja gillar inte personernas personliga personlighet. Hahah, de där lät knasigt, XXD , men aja, ni fattar endå hoppas jag.

Ryktet om att dom inte är ett par men låtsas för fansen att dom är det för att High School Musical ska få lite extra. De är väldigt dåligt tkr ja. Att utsätta sig för det, för pengarna, det är verkligen idiotiskt!

Fast ja gillar endå filmen så grymt mkt <33 XD ;D Snart kmr trean <33 ;P , hoppas, hoppas på att den är bra.

Ha ewn goo kväll (L)

Nu börjar det dra ihop sej

Ida är de onsdag. Om 3 dar så ska vi ha en liten uppvisning inför lite folk som hört om detta och vill komma å kolla vad vi har gjort under veckan. Vi har tränat in nästan alla låtar men de e många, 9 st. :S , de gäller "bara" å lära sej alla utantill oxå, :S , på en kort tid. :S , hoppas att alla klarar de! . XD

Bajj on juu

HBLK

Ida kl 19.00 elr 19.05 så börjar Hasses Brorsas Låtsassyrras Kompis (HBLK). XD
Ett ungdomsprogram, de e väldigt bra , å roligt XD

Neeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!! , ja läste på svt.se/hassesbrorsa att de va de sista programmet idag! :'( ,
PS. För säsongen

:'( , ja vill att de ska vara året rut juue :(

Frida Buuar, men kolla endå ikväll! XD
Ida kmr de handla om allt, å om tidigare program  å så..

Muusiiic <33 ;)

Ida starades Eleves Val igång i hela skolan. Jag hade sedan tidigare valt Spela och sjunga i grupp.
På lördaa kmr de va en uppvisning i nästan alla ämnen/aktiviteter. På kmr Jennifer förmodligen å kollar på oss XD , (min kusin)  <33, de ska bli kul.

Idag så hade vi jättekul på lektionerna, de e bra dehär me Elevens Val tkr ja Xd , då får man bara göra saker som man tkr e kul i en hel skolvecka. xD

Plus och nackdelar, (elr ska ja säga nagelnackdelar XD) :

+ att man får sluta 13.30 varje da i fem dagar
-  att ja inte kunde spela så bra på gitarren för att mina naglar var lite ivägen, så klippte dom, å måla, elr söötnosen Emma målade dom, det blev fint men naglarna e ju så korta, de känns konstigt när man ska ta saker å så. :P


Nu ska ja se på slutet på Klass 9A på svt.se. XD

Bajj, bajj, leverpartajj XD

Besökare, vid statistik

Om man klickar på Blogg och sedan på en av länkarna på Statistik, då kommer det en bild över hur många besökare man har,
Asså ja fattar inte om det blå är besökarna eller dom röda, elr både och? :S , nån som e bra på sånthär?

Happi ;P

Sååja, nu var man hos Waktel dåe.
Dom andra badar, ja vile inte bada. :/ , kallt efter ett ta ju, sen har ja träffat håret ida oxå. XXD

Vi har ätit pizza å hittat på lite "ovanliga" saker. :P Elr de e säkert inte ovanligt :P , men vi hade ju bara lust å göra de XD

Ååh, va ja saknar en person mkt <33

Hare gött, igelkööött XXd

X/

Vakna dåligt, kl kvart i sju. På en LÖRDAA!! :O

Det pep sådär konstigt i luftrören igen, hade svårt att andas .. X |
De va pollen igen... suck .. tog tablett å sen såg lite på tv, sedan när tabletten hade hunnit verka lite så gick ja å la mig igen.

Kollade på den nya filmen på Disney Channel, Cow Belles. Den va helt ok. Det är bra att de kommit in mera som inte e tecknat, (= mer tv) .

Ikväll blire Schlagerfest här på Dalarö, Annika W fixar till allt. De e bara för vuxna. Jag ska va hos Sarah å Anna hela kvällen då, medans  mammsen å pappsen går å festar loss. XXXXXO, Plötsligt slog de mig, som en nöt i huvudet, tänk om dom e pinsamma XXXXXXXXXO, oh noo. : | :( :O

Playahead, hahahahah Xd

Playahead , Play a head XXD
haha Xd ;P ,
de betyder ju spela ett huvud XD
haha , sajten som alahänger på heter
på svenska: spela ett huvud.

XD , måste söka på de på :
spelaetthuvud.se

XD

FANTASTISKT!! :O <33


Asså jag fattar det bara inte, hur kan hon?? :O
My new idol XXd Hon e ju bättre än Amy , ja har liksom gillat Amy i flera år, ho har varit min idol länge, men nu ligger Zara på samma plats som henne,ve vet, Zara kanske tar över min 1:a plats? :D


Han var också väldigt duktig. Det var bra att han hade gjort låten själv. Det vore bra om Sebastian och Zara kom till finalen och han kom tvåa och Zara etta. Hoppas han gör en lika bra låt i semin, elr finalen ? XD

Fridajs önskelista för Talang:

1. Få komma på finalen
2. Zara vinner talang
3. Sebastian kommer tvåa


XD

9 maj dåliga start för Frida J

Idag vaknade jag och var ja, ganska trött (som vanligt).

Jag försökte övertala mamma om att min älskade kusin Jennifer skulle få komma till oss idag. 
 Hon sa ja.

Jag började med att äta frukost å ta pollenmedicinen. Pollenmedicinen tar en timme för att den ska verka.
Efter ett tag började jag hosta. Det var för att dt kändes konstigt i halsen. Det kändes som när man precis kommit upp till luften från en liten simtur under vattnet, som när man fått in vatten liksom. Så kändes det hela tiden. Det kändes som att det blev svårare och svårare att andas. Tillslut så lät ja konstigt när jag andades och örsökte hosta bort de, de hjälpte ju nåra sekunder men sedan vare tilbaka på samma nivå igen.

Jag gick och lade mig i två timmar. När jag vaknade var det i halsen borta. Skönt, men är ju glad at det inte blev värre och att man vaknade så då. Fast jag var fortfarande hängig så det var nog endå bra att ja stannade hemma. Det var förmodligen pollenallergin som gjorde att jag blev sådär kostig i halsen. Fast jag är endå inte på topp, inte 100%.
 
De blir inge JenniferÅFridaMys ikväll. Men nästa helg så ska ja dit ;) , då får vi träffas istället.

Sedan å åt ja och mamma lunch och efter det så borstade jag Moltas och fick bort 2 och1/2 borste katthår! , den kattborsten är verkligen bra! :D Moltas tyckte att de va jätteskönt dessutom.
Efter det gick jag upp på mitt rum och bosatte mig hos datorn (<3) . XD

Huua :(

De senaste 24 timmarna så har ja haft både otur och tur, tur i oturen helt enkelt.

Igår hände en sak som kunde ha slutat förfärligt illa.
Min katt (Moltas) ville jag lära hoppa. Jag satt på honom ett koppel som var till för katter. Det fanns två "snören" som man skulle sätta runt, en runt halsen och en runt magen, båda led till samma koppel. Det var ett ganska längt koppel. Pappa sa:
- Täk om han smiter ut med kopplet.
Då svarade ja:
-Nej, men det gör han inte.

Happ, de va ju just det han gjorde. Ut genom kattluckan. Jag höll fortfarande i kopplet, med det var bara hans hals som jag hade virat snöret om, inte magen. Plötsligt så drog han till och jag släppte kopplet.

Han sprang iväg. han gillade mig nog inte i det där läget. Han ville inte ha på sig kopplet, och det var ju jag som hade satt på honom det :/ ,
Han kutade iväg i full fart med kopplet bakom sig. Han sprang in i en buske. Ja sa Moltas kom så ska du få "gottigottigotti" (mitt ord till mat, han förstår vad de är jag menar) , men Moltas kom ändå inte, det var ett under, han kommer alltid när jag ropar (han är ett matvrak).
Då sprang jag in och hämtade en skinkbit till honom. Skulle kanske hjälpa, då skulle han säkert komma.

När jag kom ut igen med skinkbiten på tallriken så satt Moltas inte i busken längre. Han var helt borta. Jag gick runt, runt och ropade :
- Moltas, kom så ska du få Gottigottigotti! ,
Han kom inte i alla fall.
jag gick in till pappa och bad honom hjälpa mig (mamma var borta) . Innan så höll pappa på med maten så han var ju inte så road över att få släppa allting för att leta efter en katt, en katt som jag släppt även fast han varnat mig.
Pappa sa att han kunde vara vart som helst. Om han var i en buske så var det kört, då skulle kopplat fastna, + att han hade det runt halsen. Jag blev bara oroligare och oroligre över var som kan ha hänt min käraste katt.
Varför, varför gjorde jag det?? :@

Moltas kom endå inte, han var säkert sur på mig. Pappa sa att ja skulle gå in och sköta maten istället. Det gjorde jag också. Med oron i magen och gråten i ögonen stod jag där och kunde inte tänka på nått annat än var han kunde vara nu, om han hade strupits eller vad som skulle kunna ha hänt honom.

Lite då och då kollade ja ut på pappa utanför fönstret. Han letade och letade, ropade och ropade, men fann ingen Moltas Jansson. Tillslut såg jag honom gå mot dörren. Jag kände bara :
Nej, nej, nej! , här kan inte jag sitta och äta middag undertiden han kanske e där ute någonstans och kämpar sig loss, han kanske till ch med var strypt.

Tillslut så satt jag vid matbordet ändå. Jag åt utan matlust. Vi satt helt tysta i stor stund av måltiden. Det enda jag kunde tänka på var Moltas - min gölleplutt, min atofina & atoduktiga gölleplutt.
Jag satt tyst och jag frågade några frågor under hela måltiden, alla handlade om Moltas.
Pappa berättade att han skulle gå ut och fråga grannarna om han fick gå in på deras tomter och leta efter honom. Det skulle han göra efter maten. Jag nickade bara.

Det var tyst en lång stund. Tillslut så small det till i kattluckan och Moltas kom in! , med kopplet bakom sig. Det fall en stor sorg ur mig under den sekunden. Vi gav honom mat och pappa tog av honom kopplet.

Måltiden fick vänta. Moltas blev jättekelig och jag kelade tillbaks och sa förlåt , även fast han inte förstod det kanske. Han kanske hörde mig när jag gick där ute med gråt i halsen och ropade "Moltas, Moltas, kom".

Kvällen slutade bra. Idag så är han extra kelig. Jag som trodde att han inte skulle tycka om mig under en liten tid framöver, men han förstod nog att jag hade lärt mig en stor läxa, en väldigt, väldigt bra läxa, även fast den var hemsk när man inte visste hur den skulle sluta.

HEmmaaa :( :)

Såå, ja e tillbaka från skolan. Jag var med Marzi (http://marzi333.blogg.se) i en timme. :)
Vi hade kul en fast de var för kort. :( ,

Just nu sitter ja här å lyssnar på Jesse McCartney på Itunes.. Ja laddade ner hans album förut. Han e bra. Vet inte så mkt (=ingenting) om honom men han e ju bra iaf. ;)

Påtala om bra, Zara Larsson , i talang 2008, hon är inte bara bra, utan FANTASTISKT bra på att sjunga, ville gå å kolla på Talang i semifinalen där hon skulle va me, men de va fullbokat. :( , men finalen går ju alltid ;)

Bajj bajj gullungar <33 , tack för att ni läste min blogg, kommentera kanske? ;P

I´m Back, Home Again <33

Sköönt, nu e ja hemma igen. Kom nyss från skolan. Ska sitta här å fixa till bloggen lite.
Till alla er som vill lära er mer om blogg gå in på www.designadinblogg.se.
Det är en jättebra hemsida för alla nybörjare (som jag själv är dårå).

Kul att sommarlovet snart är här , tänk å få bad varje dag, å att sola å bli brun, ligga på stranden å bara njuta av sommaren. Även fast den är alldeles för kort. :( , 

Har ni nån blogg som ni vill att ja ska se? , kommentera daa! : D 
Jag vill läsa mkt bloggar , de e kul å läsa andras bloggar ;P

Sååja, nu ska ja inte sitta här å skriva mer, ska ju fixa me bloggen! ;)

Daatorn <33

Nu kom mamm å ja fram till att ja får sitta vid datorn. Förut fick ja inte det för att vi inte visste om ja var pollenallergiker eller inte, annars kunde det bero på att jag suttit för mycket framför datorn.

Men ja får nu ;) , vi ha köpt en medicin som hjälper mot röda och kliiga ögon. :D

Bloggar imorrn oxå kanske ;) , de e ju såå himla kul <3 :D 


Bai Bai göllungee

Senaste 24 timmarna

Sovde över hos Emma I inatt.

Emma hade inte så mkt snacks hemma så vi sprang ner till macken 21.50 , tänkte att det kanske var öppet, vi sprang för fullt. Men de va stäng :(
Fast vi klara oss endå, de fanns ju tillräckligt me snacks hemma.

Ida åkte vi ut me deras båt. De va jättemysigt. Första båtresan för i år. :D
Pappa sa att vi kmratt lägga i våran om två veckor, de ska bli kul.

Imorrn vare dag för skola igen :(

Hejj svejj

Allergier

Ja e allergisk mot C-vitamin i för stora mängder. Då får jag utslag i knävecken. Men de e konstigt för knävecken kan ju liksom inte veta att det åker runt en apelsin i mig :D , knäppt. XP

Har ni svar på vrf de e så?

Sorry för att ja skämmer ut er XD <33

Ja, ja vet, måste tillslut erkänna, ja skämmer ut mina vänner. Xd
Ibland när ja e på RIKTIGT flömmiiht humööörr , :/ , men vännen där ute som tkr de :
JA E JA, FRIDA LINNÉA JANNIKA JANSSON . Xd
De måste alla inse liksom :P

Blogg e bra å skriva i sådana tillfällen som detta, när man t.ex. är ledsen för nått elr vill "skriva ut sina käänslor" , XD ,

Bajj bajj på deej,

Tjooho! ^^

Nu funkar de  å skriva åäö, puuuu, tur ;)

Har bara bloggat ett lite ta, å de blir bara roligare å roligare. :D

Alla i världen borde ha bloggar, dom som har möjlighet till de  ;)
Kollade nyss hur länge ja har haft denhär bloggen å konstaterade att ja haft den i hmm, matte :( , i 35 dagar :D , startade den den 28 mars, :/ , de känns som en kort tid tillbaka men endå en lång :P ,

Tillbaka ;)

Sååja, var hos Albin å Amanda.
De va kul, Albin hade en radiostyrd bil (heter de så ? :/ ) som ja gav förslag om vad han skulle göra, ja gjorde värsta banan till honom utav barnböcker. ^^ XD De va kul. Vi tog lite fika oxå, Amanda åt mer bullar än nån, ändå inte så många, tre st Hon ville typ äta mest bullar. :D

När ja kom hem så var ja trött. Ja satte mig vid tv:n, de var jättetråkigt på teve, barnprogram, så ja satte mig där i pappas fåtölj å somna, ^^ , de va så tråkigt å e mantrött så e de lätt gjort ;) . 

Mamma ropa, dags för foodifoodi, :P , men var hur trött som helst. Satt där på stolarna kände hur kroppen var helt slut, oxå kunde ja inte ha fötterna nånstans ( =  tro mig, det är jättejobbigt när man är nyvaken å sitter på en hög stol! ). Sedan så spelade vi spelet Blukos som ja fått av Thomas å Mia (min bror å hans tjej). De var jätteroligt. :D , de borde du köpa om du inte har de! , krångligt, man måste tänka mkt, mamma va jobbig, hon la över andra även fast hon visste att de inte gick, tänkte liksom inte efter, under hela a spelet gjorde hon såe! , ja vann aldrii, bläää, :( , fett "åligt"

H[lla !!! , vad h'nder !! allt blir konstigt, du vet dom sista tre bokst'verna i alfabetet, dom funkar inte att skriva, svenskar e ju beroende av dom!! , iaf ja. Annars ser de ju knasigt ut, nu n'r ja ska skriva dom s[ blir den tredje sista bokstaven s[h'r [ , och den andra s[h'r ' , och den sista s[h'r ; , vill inte de .

Aja , f[r klara mej utan i en halvtimme till , kan ju inte skriva n[ra smilisar jue!

f[r v'l ta att sluta skriva p[grund av denh'r himlans dumma datorn d[e !!! , en sak m[ste ja s'ga, de e kul att fler [ fler i klassen b;rjar skaffa bloggar >D , hah, dend'r smilisen var ok iaf. , aja , hejd[ p[ deej , sussa s[ gott!

Happ, dåe va man uppe igen dåe ..

Hittar ingen å va me ida :(      = trååååkkigt , har inge å göra. :(

10 inlägget :D

Jahapp :P , måste bara säga att dethär är det tionde inlägget som jag lägger ut här på bloggen :D , att blogga är jätteroligt :D, de borde ja ha kommit på å göra för länge sen , ^^

Ja skriver inte sådär jättemkt men när ja skriver så e du ju jättekul :d , hoppas bara att nån läser de :O , :P

De troja inte , ja menar, de e inte så många som har bloggar, å många e liksom inne på msn och ser inte att ja ha länken där.

Hare gött, MVH Frida

Hajjar ;P

Nu fattar ja lite mer på bloggen, :P .
Lite av färger å bakrund å bilder tackvare Jennifer <3

Har fått pollenallergi :( , trååkigt å fett åligt.
Har räknat ut att allergi inte gör det minsta nytta, vrf ens ska de finnas?

Pappa sa att kan hålla på ända fram till midsommar. :O
Har haft i ett dygn å fattar inte hur ja kmr orka ha de varje dag i över en månad till! :'(

Som sagt ,

VARFÖR BEHÖVS ALLERGI?

Kommentera om du vet

Hare bra å så ra ;P , Kram Frida
RSS 2.0