Ut med det gamla, in med det nya!


Gott slut och gott nytt år!

Nyduschad och redo för festkläderna

Dagens outfit


(dålig bild)
Ny grå tröja från HM
Vitt Gina Tricot-linne
Nya Sigrid jeans från Gina Tricot
Ett halsband med ett vitt äpple
Ny ring från mormor och morfar

Denna outfit hade jag nu under dagen. Efter bastun blir det klänningen som jag hade på julafton.

Bilder från lilla julafton

Bättre sent än aldrig!

Isabelle kan stå själv, hon tycker det är jätteroligt.

Telefonen var favoriten, speciellt de där ögonen som åkte upp och ner, ner och upp.


Syster <3

Jag när jag öppnar min fina träningscykel av Thomas, Mia och Isabelle. :)

Min bror med dottern Isabelle som är aktiv i diskussionen. :D

Mjukisdressen från Amsi och Christian åkte på direkt! Haha, passande med turkosa strumpor!

Skip-Bo på nätet!


Felicia och jag körde Skip-Bo när vi var hemma hos henne.Det går ut på att du ska få ut alla dina kort i högen, då vinner du över din motspelare. Det är ett roligt spel och gissa om jag blev glad när jag såg att man kunde spela det på nätet!

Stöökigt och mumsigt!


Nu är mitt rum ett enda stort bombnedslag fullt av nya kläder, väskor, och julklappar. Här ska det piffas upp, sedan blir det fruktsallad med vaniljsås som belöning! Gott!

HJÄLP: Vilka glasögon ska jag välja?


Glasögon 1: Dem är lila och lite bredare än dem andra.

Glasögon 2: Skiftar i lila och blått. Lite större men inte lika breda.

Hos Felicia

Hejsan hoppsan mitt i natten! Jag vill bara berätta att jag är hos Felicia och gottar mig. Vi har shoppat massor på mellandagsrean. Imorgon ska vi till Weekday för att fynda på jeansen som kostar ynka 100 kr! Ha det så bra så länge, jag kommer hem imorgon. Kram Frida <3

Årets glömda julklapp


Anna skrev: Vad roligt det ska bli i januari!!
Jag: Vadå?
Anna: Ja, då ska vi ju gå på modelljobb, modell för en dag.
Jag: Haha, du försa dig! Nu ska jag ner och berätta för mammsen och pappsen att dem glömt något!

Fy vad roligt! I slutet av januari ska jag, Anna och Sarah på "Modell för en dag" på Modell House Sweden. Thihi!

Julbilder

Julafton

Vad kommer gömma sig i julstrumpan imorgon?



Tur i oturen


I söndags hittade jag en nyårsklänning på Vila som jag tyckte var perfekt. Jag köpte den inte för att jag tänkte att det kändes fel att köpa nyårsklänningen innan man ens hittat den man ska ha på julafton. Samma kväll kom jag på att jag kan ju ha den både på jul och nyår. Mamma åkte förbi dagen efter för att köpa den, men då var den slut! Jag blev arg på mig själv, varför köpte jag den inte för?! Igår var vi där igen, och då var det någon som hade lämnat tillbaka den i storleken Small! Gissa om jag blev glad! Outfiten får ni se imorgon. ;)

Än så länge, ha en god jul!

Jullov!


Imorgon (idag) bär det av till Farsta!


Emma L och jag ska åka och handla alla julklappar, roligt! Självklart så blir det lunch där också, kanske på min tidigare favorit. Jag ska försöka hitta denna julklänning också.































Hoppas att den sitter bra... Svarta strumpbyxor till?

Spadagen


Jag, Sarah och Anna. Mamma, pappa och jag var med på turiskt spa med familjen Waktel. Det var verkligen roligt! Ångbastu, Torrbastu och en tolvgradig pool. Alla produkter där var deras eget märke och mitt hår känns mjukt, likaså huden.

Jag mer en ansiktsmask som består av 100% lera. Haha, kanske inte den snyggaste bilden.

Ögondisikering

Nej, ingen bild den här gången. Vem vill se ett två år gammalt fåröga? Idag disikerade våran NO-lärare och vi tittade på. Nackdelen med själva disikeringen var att ögat var gammalt så det blev en enda soppa av alltihop. De flesta tjejerna tyckte att det var obehagligt men jag tyckte att det var intressant men samtidigt lite äckligt.
slemmigt, äckligt, blått,
koagulerat blod
grumlig lins
en ända röra
en svag lukt
bert har inga handskar

Vilken av dessa ska jag ha på julafton tycker ni?

Bra gjort Erik!

Det var verkligen rätt att Erik vann Idol. Han är mer varierad än Calle. Calle blomstrar bara när han sjunger rock, men en idol ska kunna glänsla även om det inte är idolens bästa musikstil. Erik var bra på alla låtar, men trots det så tycker jag att Tove skulle ha vunnit. Det kanske var så att ingen röstade på Tove för att alla förstod att hon skulle gå vidare, men dem som tyckte annorlunda röstade på sin favorit. Tur är det att Tove kommer slå igenom endå, bara hon vill det så kommer hon att klara det.

Nam Nam!


Det kanske inte ser så gott ut men det var det. Den slog inte den perfekta och rejält onyttiga semlan, trots att den hade samma deg. Semlor är såå goda! Fast inte med för mycket mandelmassa! Det ska var lite bara. ;)
Jag ska bara mini-semlor till nästa fettisdag!


Idre



Imorgon åker jag och massa andra till Idre för att umgås. Bl.a. min familj och min mosters familj. Det känns lite pirrigt att ge sig ut i skidbackarna igen. Jag är alltid som en nybörjare varenda år. Bortsett från att jag är rädd för backarna, vilket man inte brukar vara som liten nybörjare. När jag var runt 6 år vågade jag åka hur som helst och vad som helst, nu blir jag rädd bara jag kollar ner i en röd backe. Jag lurade in mamma och pappa till de trånga spåren i skogen fulla med gupp och allt, haha. Jag kommer ihåg när jag gjorde det med min syster Amsi, vad arg du vart! :D

Men vi får se hur det går helt enkelt, och självklart följer ju plugget med upp också. Vi har två prov nästa vecka, i musik och historia. Min jämnåriga kusin följer också med.

Ha det gott så länge, jag kommer hem på söndagkväll.
MVH Frida

Amsis kommentar på detta inlägg:

Yes!


Äntligen fungerar det att lägga upp bilder! Life is good again.

Life is good, tralala, oooh, men hallå? Vad tusan!

Arghh! Jag kan inte ladda upp bilder! Jag som var så glad och hade "planerat" ett inlägg. :( Det får bli en annan dag helt enkelt. Är det bara jag som inte kan ladda upp?

Anna som Dolly Parton

Hon såg så himla rolig ut. Skojsigt värre! Och nej, det är inte hennes riktiga bröst, utan "Dolly Parton"-bröst.

Brr!

Usch vad jag har frusit! Vi stod nere vid bron och frågade om bilchaufförerna ville ge en frivillig broavgift till våran klassresa. Det regnade och var kallt. Nu ska jag gå och sätta mig i bastun. VÄRME!
Ikväll är det Robinson!

Jag har ett nytt intresse!

Den nya webbkameran är grym! Om man blir fast vid det här börjar man kanske tro att man ser ut sådär också!

Det färgglada är det vackra

Igår när jag var påväg hem från skolan möttes jag av en vacker solnedgång när jag vände mig om, det var maffigt och jag sprang in och hämtade kameran. Känslan när man har tagit den bilden man såg i huvudet..

En stor, positiv förändring

Jag har bytt från en PC till Mac. Känns väldigt annorlunda, fast på ett bra sätt. Musen åker av automatik upp till högra hörnet, sedan kommer jag på att det är ju i vänster hörn som krysset är i. Det känns som en frihet, allting går så fort. På PCn var RAM-minnet på 0,5 GB och på denna är det 4 GB. Jag är så glad! Tyvärr bör jag ju föra över det viktigaste till macen, och det är ju mindre roligt.
Som ni kanske har märkt så jag har inte bloggat på ett antal dagar, men jag har helt enkelt inte tagit mig tid eller haft lust. Man ska ju blogga när man vill blogga, eller hur? ;) 
RSS 2.0