Turkiet, Icmeler 2011, med släkten


Efter flygförseningar stod vi äntligen där, på vårt hotell i Turkiet. Kolla bara utsikten! En ledtråd till att detta skulle bli en riktig livglädje-vecka för oss alla.
Häftig drink, eller hur?
Några av dem i "gänget"
Vi fajtades i olika team. Det var så kul! Haha, lite teknik trots allt. Min moster Mia (blå bikini) höll på att ramla av men reste sig upp igen (starka magmuskler eller vadå? XD),

Det fanns katter på hotellet. Denna döpte vi till Skelis, ni kan ju gissa varför.

Här är en bild på förmiddagen under den stora dagen. Då hade mormor och morfar varit gifta i 50 år. Dags för en dagsutflykt!

Inte vår båt men de flesta såg ut såhär. De färdade turister till fantastiska berg, ungefär som dem i Kroatien, där de fick simma i det klarblå vattnet.

Jag och min kusin Jennifer.

Vid en strand (det var flera stopp med båten) fanns det killar som sålde glass. De skrek ICE CREAM, men det lät som de skrek I SCREAM, vilket blev lite av dagens största nöje. Och fail.. Ja, vi hör att du skriker.. haha , de skrek det typ var femte minut.

En bild på alla oss på båten.

Vi åkte "banana boat". Det var superkul! Mer bilder på just detta kommer senare.

Hoppade från båten. Lite läskigt, grymt kul och snacka om man blev glad när man vågade hoppa. Hihi..

Typ såhär glad.

Hehe, min moster Helena det där! Vi är en lite udda familj om man säger så.. XD

Under båttrippen överraskade vi dem genom att spruta champagne. Rolig bild, eller hur?

Så söta.

Kvällen till ära klädde alla upp sig, och mormor och morfar var som två solsken.


En väldigt lyckad och rolig resa helt enkelt!

Sälklart


Det var ju en säl jag såg igår! Fnissigt att spana efter den ut över vattnet, sedan dök den plötsligt upp ännu än gång, med sin fisk i munnen. En riktig bjässe. Synd bara att jag inte hade med mig det andra objektivet med mer zoom.

Sandhamn i mitt hjärta


Vi åkte åkte på en dagstripp till Sandhamn med båten. Fick fräscha upp båtkunskaperna också, det behövdes! Lärde mig lite nytt. Ganska sjukt att jag inte har lärt mig något om båtar trots att vi har haft båt så länge jag kan minnas. Men övade iaf på att knyta fendrar och lägga till och lossa.

Sandhamn har alltid varit ett riktigt mysställe för mig. Älskar de små kioskerna och klädbutikerna med seglarkläder.

Lägg märke till T-skylten. ;)

Ett nyöppnat café som såg riktigt mysigt ut.

Hur tråkigt har man inte om man fotar brödet? Haha.. väntade på maten. Som var supergod. Entrecote med kokt potatis och något slags viktlökssmör.

Vi gick runt och kollade på båtjättarna.

"Det är inte en båt, det är ett skepp!" var vad jag tänkte när jag såg denna bjässe.

Såg även lite andra roligheter, men det sparar jag till morgonens blogging! Det har något med ett djur som lever i vatten att göra. Och nej, det är inte en haj. ^^

Jag har återvänt från Paradiset


Efter en fantastisk och minst sagt lyckad vecka i Turkiet med tjocka släkten är jag nu tillbaka! Och tänka sig, jag klarade mig 7 dagar utan Facebook trots att det bara fanns några knapptryck ifrån (fritt internet på hotellet). Lite stolt, hehe..
Min mormor och morfar firade 50 år som gifta i torsdags, och det var det som var grunden till resan. De bjöd deras tre döttrar (inkl. min mamma) samt barnbarn och respektive på denna resa med dem. Vi har kommit varann närmre och insåg att vi aldrig har tillbringat en vecka tillsammans allihop. Det var på tiden! Vi har haft många glada stunder med mycket skratt.

Vädret har varit ultimat, som mest var det 42 grader i skuggan! Behöver jag ens säga att det var helt sjukt varmt? Eller hur många vattenflaskor jag gick och hämtade i baren under denna vecka?
Nu är jag åtminstone lite brunare, och de nya strandkläderna invigdes också, mycket nöjd! Sen kunde jag ju inte motstå lite shopping där.
Antar att mitt bildbibliotek har ökat med 1000 bilder nu. Inom de kommande dagarna kommer ett smakprov på vår resa!

Jobba?


Gammal bild men det här är vad jag har på mig idag!
Idag ska jag jobba för första gången i mitt liv. Gaah. Det är inom mammas företag, jag ska paketera varor. Hoppas det går bra. :) Ha en bra dag!

Redo för stranden


Älskar att köpa nya kläder, men sommarkläder slår allt! Nu är jag både supernöjd och superpank. Men att det skriker i plånboken gör inget, för jag kan inte sluta kolla på mina nya inköp! Det var värt lite shoppinguppehåll i framtiden.
Vad tycks?

Påväg in till stan med Emma Larson. Nu ska...

img_2108 (MMS)

Påväg in till stan med Emma Larson. Nu ska jag minsann komma hem med den perfekta bikinin! Första dagen på sommarlovet har redan börjat bra, vi sitter just nu på tåget och njuter av tankarna av vad vi ska hitta på nu i sommar.  Jag är sprudlande glad idag! :D Hoppas du också är det. Hörs sen.

Lediga veckor med massa härliga stunder framför mig!

Blommorna bildar ett somrigt mönster


Klänningen kommer från Sardinien (sommaren 2010). Mixar det även med ett par marina skor.

Idag ska allt hem från skolan, skrivhäften och resultat. Det blir en hel del! Kan inte fatta att jag får sommarlov imorgon. Idag är sista dagen i Dalarö Skola. Jag har liksom växt in mig i vardagen. Alltid 3 minuter att gå, samma människor och stämning. Samma "lantskola", "den lilla skolan med de stora möjligheterna" heter det ju.
Mitt liv kommer ta en klar vändning när jag slutar här. Gymnasiet, minst 30 min till skolan och främst nya kompisar och studiesätt! Det ska bli roligt, men det känns också lite vemodigt att lämna en plats man gått i under många år. Som man kan utan och innan.

En (lång) tripp till stan


Lunch på TacoBar!

och lite shopping. Glömde helt bort tiden så lunchen blev typ vid halv fyra, haha!

Det var kaos på Bikbok. Kläder låg överallt, på golvet osv. Inte så trevligt. Emma och jag var mest där märket Vila var, dvs på Vero Moda och SALT. Dog typ av alla snygga kläder. Jag är hittade hur mycket fint som helst, dyra bikinisar på Åhlens och så.. Så typiskt när man inte har så mycket pengar.

Det här får bli lösningen när de hänger klädstängerna för högt upp för korta lilla jag.. Haha.. De får skylla sig själva. :P

En glad men aning trött Frida. Vad vi sprang runt som galningar hela dagen alltså! Grymt kul.
Emma hittade 3 snygga tröjor, och jag ett par shorts från Zara och ett sportband att ha iPhonen i när man springer. Väldigt behövligt då jag inte vill springa runt med jacka med fickor i den här värmen. Shortsen kanske inte var ett lika stort måste, men de var ju så snygga!

Klicka här för att höra min nya favoritlåt! Blev som fast vid den när vi gick in på Bikbok idag. Visst är den bra?
Hör på Last Friday Night av Katy Perry också när du väl håller på!

Yeeah!


Nu sticker jag ut och springer! Så taggad på livet just nu, haha! :D Hääärligt!

Avslutningsbalen - klass 9

Äventyr med klassen!


Gokart, Laserdome, Bio och massa annat roligt står på mitt schema idag!

Jeanskjol


Har nog inte haft kjol på mig på över halvår!

Nationaldagen i bilder


Solade i några timmar, så härligt! MEN vet ni vad som hände?! Jag slumrade till lite och kände helt plötsligt något på benet - blev klarvaken när jag såg att det var fågelskit! "Ja jag undrade var det var, jag hörde dig skrika" Hehe... Men erkänn, det är grymt äckligt.

Tog en liten tripp på byn.

Glasskiosken hade öppnat för säsongen!

Bara äppeljuice ;)

Målade naglarna i en somrig färg.

Och ställde mig i gräset bland bina för att ta denna bild.

Klippte av mammas gamla jeans och voila, så har vi ett par ursnygga shorts!
Insåg att det var Sveriges nationaldag, haha lite efter?

Det har varit ett fantastiskt väder idag. Kom precis in från en somrig middag med flankstek, grillad potatis och majskolvar i skinande kvällsol. Och inte heller spelar det någon roll att skolan börjar imorgon, för vi har ju inga uppgifter! Och jag bara lever nu känner jag.
Tog en springtur och dog i värmen, haha. Börjar bli dags att ta dem lite senare på kvällarna kanske?

Hur mysigt?



Åt frukost på altanen. Bästa sättet att starta dagen på om du frågar mig! Men nu till lite tråkigare sysslor; städa rummet och lite sånt.. Men det blir lätt överstökat, och då ska jag SOLA järnet. Kanske blir en kort photoshoot mot eftermiddagen också. Känns som en bra dag. Hur mår ni idag?

Obesvarade känslor

-


When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile

På grusgången går vi mot sommaren


Nu drar vi in till centrum och shoppar lite! Iklädda i shorts och feta leenden!
Kameran hänger givetvis med på axeln...

Stalker av sommarens ögonblick


Det enda jag tänker när fåglar flyger över mig är: Bajsa inte på mig, bajsa inte på mig!!!

Vilken bild är din favorit?



Jag har ingen aning om vad alla dessa blommor heter... Men fina är dem i alla fall!

Förmodligen lite brunare


Låg ute och solade någon timme! Härligt! Sen tog jag över 200 foton, jag har blivit ett riktigt fotofreak! En del kommer upp här senare. :) Hur är det med dig idag? Är du ledig?

Underbart


Idag gjorde jag mitt sista prov i grundskolan! Vi har ledighet och solen är framme. Det kan knappt vara bättre än så här. Jag säger som pappa säger; Såhär bör man ha det när man har det som värst!
RSS 2.0