En lång och skön och ****** cykeltur


Jag kom nyss hem från en jobbig cykeltur med Marcela, men den var jättebra. Lång och perfekt, det var Marzi som hade hittat på den. hockeyhjälmsfrida, hittade inte min cykelhjläm och jag var då tvungen att cykla runt med den där på huvudet, plus att man inte kan ha tofs under hjälmen.
Nu ska jag ta en varm dusch och sedan så ska jag krypa ner i soffan med en skål med frasiga flingor, ha de gött, igelkött!

Ska provas (?)

Den gör håret mörkare, men jag vet inte om jag vågar! IIp!

Skola igen, fast idag har vi halvdag!


Tur att Sarah och jag var duktiga och pluggade lite igår. Thihi, jag kan grunderna på SO:n. :P

Hoppsanfaderellanlej!

Idag känner jag mig oseriös


Idag har jag golfat för första gången i hela mitt liv. Det var kul, men kanske inte riktigt min grej just nu, men kanske i framtiden? :D Hahah, flumm flumm...
Men den här manicken var en rolig uppfinning... Man stoppade i polletten och ut kom rena golfbollar, den mullrade när den tvättade mina golfbollar. Hahah, jag gillar maskiner som det ploppar ut saker ifrån, typ som spelautomater, ni vet dem där som man spelar på och vinner pengar. ^^

Rubriken får beskriva bilden.


Dagens: Gina T-shirten som jag såg en skymt av i högen bland provade kläder. Jag älskar den, min favorit T-shirt från Gina Tricot helt klart!

Hello you!


Ärligt talat, han ser lite mysko ut.

Är du galen eller?!


Pappa tycker att vi ska ha ett stort björnhuvud i vardagsrummet! Det kommer jag aldrig någonsin att gå med på! Björnskinn är väl ok bara det kommer från en björn som har dött av sig självt. Men ett BJÖRNHUVUD, aldrig!

Hur för skjutsingen tänker du?

Godisdagen


Helluu! :D Idag har jag varit med Emma I och Sarah! Vi har ätit lunch nere på Skärgårdsgrillen och kollat på Gossip Girl. Den var väl bra, men inte sådär "å den måste jag följa". Jag har ingen serie att följa! Nått förslag?

 Måla naglarna rosa
Ja jag ska måla dem, snart, vänta lite bara. :P

Vet ni att Michael Jackson skulle ha fyllt år idag? Asså vad hände egentligen? Han dog, bara sådär. Tror ni att någon dödade honom för att den ville eller bad han om det? Lite skumt att hans doktor försvann i samma veva som hans död tycker jag. Vad tror ni har hänt, egentligen?

Gud vad dåligt!!

Igår satt pappa och kollade på vad som gick på tv och jag sneglade över axeln. Då såg jag att "Vakna med The Voice" skulle vara idag. Jag ställde klockan på åtta trots att jag visste att det var helg, bara för att jag ville se The Voice! Nu när jag slog på tvn så var det ingen "Vakna med The Voice". Tv-tablån kom från igår, osmart som jag var så fattade inte jag det när jag kollade i tidningen igår! :(

Majsigt att bada med kläderna på? NO WAY!


Inte så mysigt badväder va? Okej när det är sådär 20 grader i vattnet och soligt väder, men idag var det varken soligt eller varmt i vattnet, plus att vi behövde bada med kläderna på.
På schemat stod det "livräddning/klädsim" , inte direkt jiho men okej, helt okej. Bort från sett när vi väl var i, det var sjögräs och annat skumt lite här och var och jag har en fobi för sjögräs och tång, mina byxor och strumpor kändes helt wierda när jag simmade. Vi skulle simma ut till en ö och tillbaka, ingen lång sträcka, kanske totalt 250 meter eller så..

Sedan skulle vi kasta en såndär tung boj, thaha, kan inte säga att de gick särskilt bra, men iaf bättre än förra året när den tydligen kom 2 meter.

Imorgon ska Sarah och jag simma på torvalla efter skolan, får väl se hur länge vi orkar... :P
Kraaam på er alla ! <3

Och glöm nu inte bort att rösta på mig på här. Det räcker med att skriva nummer 18, Frida. Vem vet, jag kanske blir veckans blogg finalist tack vare dig. ^^ Tack på förhand! <3

Tummen ner för en tråkig skoldag!

Idag har skolan börjat på riktigt och det har verkligen varit hur tråkigt som helst. Prat, prat och återigen prat, hela dagen! Samma sak hela tiden, vissa lärare är mer sega än andra, nämner inga namn, haha vissa är mer tötiga än andra också!

Jag som trodde att jag var galen...

Den här killens mamma avslutade hans konto på WOW, här får ni se konsekvenserna! Kolla här alla spelnördar, såhär blir ni om ni fortsätter i all oändlighet!

Hans bror är han som filmar. Det finns flera videosar som denna bror har filmat på sig bror som verkar ha en aning problem(!), haha, men de sparar jag så ni får se dom inom en snar framtid. :)

OMG! Jag vann 50 kr!


Nu satsar jag på två stycken nya söta trissisar. Thihi, jag brukar ha tur med sådant här ibland. :P NU SKA JAG BLI MILJONÄR OCH KÖPA ALLA SAKER JAG VILL HA I HELA VÄRLDEN!

Idag så har vi haft Engelska med Einar för första gången, och än så länge så verkar han superbra som engelskalärare. Vi kommer aldrig nånsin att ha läxor och prov! Lättnad! Han kör sin egna taktik, me like! :) Vi har NO två gånger i veckan, jihoo! ;) Förut när vi skulle disikera ett grishjärta så var jag livrädd och vägrade men när vi väl var igång så var jag flummig som bara den, skitkul var det ju! Det här läsåret blir säkert ruuligt!

Nu ska jag finna nått spännande att se på tv:n, mamma och pappa har börjat se matprogram och annat som bara är så tråkigt! Återkommer imorgon på morgonen, kanske ska börja skriva morgoninlägg? :P

Puss

Resultatet!


Den var godare än vad den ser ut på den här bilden. Mums!

Bakningsdags!


Nu ska det bakas hallonpaj med vaniljsås som tillbehör!

Tillbaka i plugget, fast nu i åttan, betyg! :O


Vi var typ på stranden all day long! Gjorde massor av roliga lekar å så.. Det var tävling! Och (självklart) så vann Pelles Mentorsgrupp, dvs vi! Vi vann ! Jiiiha! En bra och rolig start! :D

The school is starting tomorrow!

Lite kul, lite nytt, lite spännande. Nu innan skolan börjar behövs det alltid lite tröst:
Chips... och

nya serier!

Unna dig lite för tusan ;)
Nu ska jag sussa, ska vara i skolan klockan nio i morgon. hjäälp!

Gröna Lund!


Min nya klänning! från H&M, 149 kr tror jag att den kostade.

Emma L och jag ska till grönan idag. Vi åker halv elva-bussen och kommer väl hem där nån gång vid middagstid. Ha de gött så länge. :)

No more long nails

Idag har jag lärt mig att göra:


Jag hade den under hela fredagsdrinken och fick positiva kommentarer för den, tack Emma för att du gjorde den och lärde mig. :)

Skärgårdsgrillen


Tjolahoppsan! :) Emma I och jag var och åt lunch på skärgårdsgrillen. Majsigt! Det är ju faktiskt den sista dan på hela lovet! Lite måste man ju unna sig, eller hur? :) Jag tog en hamburgare.

Vilken är din favoritparfym?


Miss Escada Summer Heat och miss Pink Sugar.
Mina klara favoriter just nu. Jag kan inte välja någon av dem som min favorit, för jag gillar båda lika mycket. :)

Vilken är din favoritparfym?

Hösten är snart här

Väck mig kvart över sju!


Nej, jag är inte morgonpigg. Jag vill bara komma in i rutinen lite inför skolan så att man inte står som en död zombie på uppropet. Idag jag har varit med Emma I, vi åkte in till handen (09.35!) för att shoppa. Jag köpte lite småsaker, men pengarna drar ju iväg rejält endå! :) Nu ska jag sova, sov då gott inatt så hörs vi imorgon igen.

Kladdis!


Jag kommer älska dig i nöd och lust, kära Brownies höghet! Jag vill äta upp bilden. Detta är det godaste jag någonsin ätit. Jag ville gå tillbaka till den resturangen bara för att få äta denna brownie till efterrätt, tyvärr så var receptet "hemligt". :'(
Idag ska jag baka en perfekt kladdig kladdkaka, eller brownies.

Cycle


Vet inte vad det är men nu blev jag sådär enormt sugen på att cykla. Har bara gjort det några få gånger under hela sommarn. För några år sedan var sommaren och cyklingen som gjorda för varandra, men i år... Nej, ikväll ska det cyklas, och där med basta! 

Ps. Har ni tänkt på att en ny dator är som en nyrensad garderob. I början är man nogrann med att lägga allting till rätta, men efter några månader ligger allting huller om buller! Har i princip aldrig rensat datorn, och det räcker väl med att säga att det brukar ta en evighet att söka efter någonting i den?

Jag älskar mat och töntiga dokusåpor

 
Just nu sitter jag här i den nya pyjamasen och äter frukost medans jag kollar på nya säsongen av Paris Hiltons "My new BFF". Livet är gott, speciellt med mina efterlängtade Kellogs Red Berries-flingor på brickan.

New clothes and shoes


Den är så gosig så att man aldrig vill ta av sig den. :) 299 kr på H&M

Mamma och jag kom fran till att jag passar i ljuslila, perfekt, den blir ju inne nu i höst. :) Mössa : 49, 50 kr Sjal/Halsduk: 69,50 kr på H&M

Jag har inget prickigt så jag passade på att ändra lite i garderoben, i höst vill jag ha mycket mönster och färger. 149 kr på H&M

Den leobardmönstrade passar bra till ett svart linne, och den svarta till nästan alla sorts toppar. Jag planerar att sätta dem lite högre upp, tycker att det är snyggt. Leopardmönstrad: 249 (?) kr Svart: 199(?) kr, båda från H&M

En ljus pyjamas, för guds skull! Längtar redan tills jag får ta på mig den ikväll. 129 kr på H&M

De flesta av mina vänner vet att jag är en tjej som älskar färgen lila! 69,50 kr på H&M

Jag är kär! 1000 kr på Bianco Footwear

Till ett par höga skor behövs också några låga som man bör använda för att inte sträcka ut senan under foten allt för mycket. Har spanat in dessa godingar i ett par dagar så idag beslöt jag mig för att köpa dem. Köpte även inlägg för dem som går inåt med fötterna (vilket jag har börjat göra), 160 kr.  499 kr på Scorett



Efter dagens shopping så känns alla nya köp från idag perfekta. Jag älskar precis allt! Nu ska jag avsluta den här dagen med några nya avsnitt från Paris Hiltons "My new BFF", hon har nämligen startat en ny säsong eftersom att Brittany inte var något för henne. Spännande? Klicka här för att komma till första avsnittet.

Jag som sjöbuse

Kärlekstunneln

-Åh grisar! sa jag glatt. -Bääääh, hördes det från högtalaren.

Klippning hos Mirres!


Ja, hon klippte en bit! Ovant men jag vänjer mig nog. Vart inte så nöjd med själva stylingen efteråt så imorgon ska jag tvätta det och göra det på mitt sätt. Skönt att några cm av det gula är borta. Vad tycker ni?

Humor!

-Pappa kan du stänga? frågade jag.
-Han kanske inte hörde, sa Emma.
-Pappa kan du stänga? frågade jag igen.
-Du börjar få dålig hörsel pappa, sa jag.
-Vadå?

Var nöjd med det hår du har


Alla har sina dåliga hårdagar. Men när man stylar sitt hår varje dag så handlar det inte längre om dåliga hårdagar, utan om att man vill försöka ha ett hår som man egentligen inte har. Att man tror att man uppfattas som finare då. Att man inte gillar sitt naturliga hår. Alla hårprodukter och verktyg är till för att göra ditt naturliga hår ännu finare, inte för att styla om det varje gång du har duschat. Försök att fokusera på att bli nöjd med den hårtypen du har, istället för att göra om den till något helt annat. Gör ditt hår ännu finare, och behåll det naturliga på samma gång.

Det betyder inte att man inte kan styla sitt hår lite då och då.

De fyra prickarna

Jesus?

Koncentrera dig på de 4 prickarna i mitten. Titta på dem i ca 30 sekunder. Blunda sedan och luta huvudet bakåt. Forsätt att blunda (ignorera samtidigt känslan av att vara lurad). Du kommer nu att se en rund cirkel, forsätt att blunda och iaktta cirkeln...

Vad ser du?

Tycker sådant här är så himla obehagligt att man kan se någonting av att titta på fyra små prickar. Först så vågade jag inte göra det men för skjutsingen! Vad tycker ni om detta? Var det läskigt?

Frida, också känd som kräftan


Sommar


Idag har vi badat vid brandbryggan för andra gången i år. Jag gjorde kullerbytta ner i vattnet och Sarah och Emma simmade ut till bojen. Ikväll så ska vi se på Adrift, från 15, gissa om jag kommer vara rädd när jag går hem! Filmen handlar om sex personer som glömmer ta ner badstegen till den enorma båten. En mamma hör sin bebis skrika åt henne i båten. En har vattenskräck för att hennes pappa drunknade när hon var med en gång. Ju längre tid de tillbringar i vattnet desto mer växer rädslan och paniken över att inte få komma upp. Tanken att inte få komma upp.

En solig måndag i innerstaden


Idag var mamma och jag i stan. Vi köpte totalt 3 par jeans, på Weekday, två var till mig. Cheap Monday och Weekdays egan märke elr något. Det är lite mellanhöga jeans, det är det som jag gillar mest. Förut gillade jag inte höga, utan jag gillade låga, men nu så är det tvärtom. Antar att det är för att de sitter bättre på mig.
Mamma och jag tog en picknick till lunch. Det var mysigt att sitta där och bara titta runt. :)
Mamma och jag gick runt och kollade på båtar i flera timmar. Vi som gillar stora båtar kollade på enorma båtar, men drömma får man ju alltid, eller hur? Jag blev så förälskad i Windy 43 att mamma nästan fick dra mig därifrån. Min drömbåt är Windy 43:an eller Princess 42:an, kan inte bestämma mig.

Nu är det bara att skicka in och hoppas på en plats


Nu skickar jag in den.

iPhonebrudarna


Idag har jag varit med Emma. Vi har kollat på Dalaröregattan som var mycket mindre än den har varit förut! Inga folk och inga aktiviteter, urtråkigt! Sen har vi målat naglarna, jag målade rosa och Emma orange. Sen så har jag sett hennes nya rum som blev jättefint! Träffade även Filip, Emmas lillebror, så söt! Vi installerade den nya uppdateringen (3.0.1) på Emmas iPhone och vi la in lite låtar på min. Nu ska jag äta middag och efter det ska vi kolla på film med chips och dricka!

Massvis av kramar/ eran galna Frida.

RSS 2.0