Konfirmation


Otroligt söt!

Hela bunten! :)

Vår buffé efteråt, mumsfilibabba tyckte allihopa!

Jag fick fint skrivna kort av alla nära och kära!
Och fina presenter!

Vi hade det jättetrevligt allihopa. Man träffas inte så ofta, så det var roligt att se alla. Kul att så många kom för min skull. Presenterna var jättebra allihop. Och maten blev en stor succé, nästan alla tog två gånger. :D
Jag älskar denhär bilden på Amsi och Isabelle!

Tack till alla som gjorde min konfirmation till en toppendag!

Dagens outfit

Jag försöker..

plugga med en gosig katt framför mig. Han gosar med mig som om han vore desperat eller nått och när han ser att jag koncenterar mig på skärmen så gosar han som en galning för att fånga min uppmärksamhet. Gulliga katt!

Ps. Han lade sig på tangentbordet så jag håller i det. Nu ligger han precis framför mig och kollar på tangentbordet som att det vore en dum fiende. När jag säger ato fin vet han inte vart han ska ta vägen, återigen, älskade gulliga katt.

VARNING FÖR KATTHÅR ÖVERALLT

Mina nya jeans

Ännu en dansföreställning...


men idag var det inte jag som dansade utan min danslärare Sanna. Hon var jätteduktig och hela showen var väldigt bra gjord, det märktes att dem verkligen hade planerat allting. Det var en slutproduktion eftersom att detta var deras sista år på Danscenter.

Marcela och jag var där och kollade, det var i farsta centrum. Nu ska jag, mamma och pappa gå på Mysingen och äta middag, bilder från dagen kommer senare! Ikväll blir det även Alice i Underlandet. Är den bra?

Mittbena vs. Sidbena?


Vad tycker du? Rösta !

Hello you!


Kände för att byta om till en mer vårig outfit. Ljusblå jeans, vitt linne och en rutig skjorta. Snyggt, enkelt och bekvämt! Ikväll blir det filmtittande, ska se Timmarna. Imorgon åker Marcela och jag till Farsta C för att se på min danslärares uppvisning!

Första båtturen med den nya båten

Frisk och glad!


Trohej där!

Just nu sitter jag här i köket och äter kakor och "pluggar" . Känner inte för det. Idag har jag vart i Handen igen och köpt en jättefin klänning som jag ska ha på festen efter jag har blivit konfirmerad! I love it! Haha, :D . Just nu är jag inne i en vääldigt shoppingsugen period. Hittade ett par jeans på Gina Tricot, hade tänkt visa dem här men dem finns tydligen inte på deras hemsida.

Jag blev förkyld i tisdags, just den dagen då det var friidrottsdag. MEN jag pallrade mig till skolan endå och blev ännu mer förkyld, så jag stannade hemma i onsdags. Men nu är jag däremot en friskis! :)

HARE GÖTT!

Idag har det bakats!


Sarah, Julia och jag tog oss tid och bakade dessa cupcakes. Gulliga va? :) Det tog tre hela timmar! Men muffinsarna var inne i omgångar, men vi är ju nybörjare i köket också så det är väl vad man får förvänta sig. Duktigt av oss ändå tycker jag. Det är ju lärorikt att baka, och roligt! Det blev ett bra resultat också, fast frostingen vart inte riktigt som vi tänkt oss. Goda vart dem i alla fall. Vi följde ett recept från Fokis blogg.

Baka mera!
Kram Frida

RSS 2.0