Karibiskt vinner alltid

Sitter och dricker mitt favoritté, karibiskt. Mm så gott! Är ensam hemma ikväll, pappa hämtar mamma på Arlanda efter en weekend i Köpenhamn.

Bio

Ikväll är det dags att se den nya Twilightfilmen med Paulina! Ska bli roligt. Hoppas den är bra! Har du sett den?

Uppladdning

Soffan är mitt hem ikväll. :) Är lite frussen ikväll så har den gosiga filten! Skönt att bara ta det lugnt. Solsidan är verkligen grym! Imorgon är det dags för en vecka till. Den blir troligtvis lugnare än den förra, vilket ska bli härligt. :)

Just nu

Filmkväll med Emma! Vi ska precis sätta på filmen Unstoppable efter en god middag med råkakor som förrätt, anka till varmrätt och ris à la Malta till efterrätt. Och nu godis. Här snålar vi inte med det goda!

Gör allt jag vill

Tänkte visa er några bilder från veckan. Den har varit fullspäckad med roliga saker!
Måndag: Cirkelträning, mådde väldigt illa under passet vilket var hemskt. Säkert en av de passen som jag har mått värst på (brukar ju annars må bra :))
Tisdag: En givande fotokurs med Mia (min brors fru).
Onsdag: Filmkväll med familjen. Vi såg "Seven pounds". Se den säger jag bara! En väldigt hemlighetsfull film så jag vill inte avslöja något
Torsdag: Middag och teater med klassen. Pjäsen handlade om ätstörningar. Den var på kvällen så jag missade dansen. Pjäsen var helt okej och dagen var rolig med full av skratt! På förmiddagen hade vi fått destillera etanol (alkohol). Det blev etanolångor i hela rummet och alla blev fnissiga. Vi skämtade om att jag skulle dricka på lektionen för att minska kraven på mig själv hahahah! (Se bild)
Fredag: Just nu står jag vid Hemköp och väntar på Zamira. Vi ska äta middag här i centrum och sedan ta oss till dansen. Det blir två timmar dancehall med en dansare från Paris. Snacka om att jag är förväntansfull haha!

Satte upp lappar på byn i onsdags också. Ska hjälpa folk att sälja sina ägodelar som de inte använder längre på Blocket.
Annars har jag hunnit träna hur jag vill den här veckan. Gick i tisdags och joggade i onsdags. Vi började vid tolv båda dem dagarna så det var mysigt att få starta upp dagen så bra.
Veckan har varit oerhört bra och jag har hunnit med allt jag vill. Så härligt!

Hemmaro

Hallå där! Körde precis hem från skolan. Blev övningskörning både dit och tillbaka idag. Det var första gängen jag körde i mörker nu på eftermiddagen. Känner att jag börjar känna mig mer bekväm framför ratten nu, förut kändes det som jag styrde något jag inte hade kontroll över själv.
Idag hade vi utvecklingssamtal så själva lektionerna slutade strax efter elva. Samtalet gick bra och jag har kommit fram till att jag vill sänka mina krav på mig själv. Jag ska lära mig att coola ner och inte prestera på topp. Jag tror att min press på mig själv då skulle minska. Då skulle jag må bättre och kunna somna lättare.
Det är en utmaning att kämpa mot sina tankar på plugget men det måste gå. Man vill ju leva också ;)
Snart ska vi äta någon kycklinggratäng till middag, åå jag är så himla hungrig! Sedan blir det cirkelträning i vanlig ordning klockan sju.
Hade fläta idag, befriande att få bort allt hår från ansiktet. Dessutom kom Emma och jag i likadana Odd Mollykoftor idag. Hon hade dock en lila, men ändå. Måste ha sett roligt ut haha!

Full fart

Inatt sov Linn över hos mig. Vi hade det trevligt och gick promenad och såg på film. Nu är jag påväg till Älvsjömässan för att möta upp Lovisa och se "Allt för hälsan"-mässan!

En rolig fredag!


Åt middag med Emma och Sofia Larson igår, wokad kyckling mm... Efter middagen var det dags att cykla ner till dansen. Vi var en till igår så nu är vi tre stycken i gruppen. Ju fler desto bättre!

Idag kommer det att bli en rolig fredag. Få klart allt i skolan, sedan slutar vi där runt tvåtiden, jippie! På kvällen är fet fredagsdrink (mingel) med några grannar. Sedan ska jag gå till Emma och Sofia igen och så ska vi ha tacokväll med film.

Imorse låg frosten över hela Dalarö.
Jag har på mig det nya halsbandet från Nelly idag. Jag betalade det med en check på 100 kr så jag fick det helt gratis. Aldrig fel!

En dag utöver det vanliga

Idag var vi på Vetenskapens hus. eftersom vi går naturlinjen var det idag inriktning på fysik. Vi fick bekräfta olika uträkningar med rörelseenergi och lägesenergi. Men det roligaste var inte labbet utan att vi fick doppa fingrarna i -196 grader flytande kväve. Dock fick vi inte hålla kvar fingret i mer än 5 sekunder för då kunde man få brännskador(dvs vävnaden dör av kylan).
Vi åt också kex som hade doppats i det flytande kvävet. Helt sjukt egentligen haha!
Fascination blandades med en lätt skräck när röken pyrde ut ur munnen på en.

Går i lugn och ro

För en gångs skull kan jag gå till bussen i lugn och ro. Ni som känner mig vet ju att jag är en riktig tidsoptimist! :)

Inatt sov Lovisa över hos mig. Vi kollade på skräckfilmen "The shining" igår och åt godis. Den var inte så läskig som jag trodde, tur det!
Nu är jag påväg mot direktbussen in till stan. Vi ska labba på Vetenskapens hus idag!

Något som livar upp

Fjäderhalsbandet kan piffa upp vilken outfit som helst och göra den lite mer unik. Nu är jag sugen på frukost. Konstigt att jag nästan alltid äter müsli till frukost, utan att tröttna!
Idag är det en fin morgon.

Ännu en dag på Body Worlds

Det här hade jag på mig idag. Den nya skjortan från Dobber och de sköna Lee-jeansen. Nu är jag och Emma redan påväg hem från Dalarö. Skoldagen idag bestod endast av ett besök på Body Worlds-utställningen på Tom Tits i Södertälje. Jag hade sett den innan men fick nu en chans att se den ordentligt. Det tar nästan två timmar hem. Lite segt men vi är hemma klockan tre.

Kvällsgott

Karibiskt te och äpple med kanel är mumma efter lite terapisnack med Felicia och ett skönt träningspass. Det gick så himla bra idag på träningen! Cirkelträningen fungerade typ som min avlastning från det trötta och stressade skolhumöret. Nu ska jag fortsätta se på Ensam mamma söker!

Dagens

Såhär ser jag ut idag!

Imorgon drar skolan igång

En lång vecka väntar men den ser ut att bli lugn. Är så himla nöjd med det här lovet. Har hunnit med så mycket och allt av det jag vill! Bio, fest, träffa gamla och nya kompisar, tagit det lugnt, dansat, shoppat, tränat.. Ja listan kan göras lång! Men nu är det dags att komma in i vardagen igen. Jag och du får se till att behålla de där stunderna som förgyller vardagen. Kanske lite glass på kvällen, prat med vännen över fika eller ett riktigt roligt träningspass. Oavsett vad det är som får dig att må bra, se till att du hinner göra det under vardagen. Man mår så bra av att koppla bort jobbet eller skolan för ett tag. :)
Avslutar med några inspirationsbilder från Weheartit.com. Tycker de passar så bra in på min stil och det jag tycker är snyggt och vill ha på mig!

Lockigt igen

Efter klippningen i onsdags stylade frisören håret så det blev platt. Det var skönt några dagar men det kändes endå inte riktigt som jag. Nu är det lockiga tillbaka och jag känner mig mer bekväm i det!
Vad tycker du jag passar bäst i?

Färre minuter ger

Idag har jag träffat en som heter Sofia. Vi har setts förut en gång men inte riktigt snackat. Vi satte oss på ett café på söder och åt goda mackor med tonfiskröra i och bara berättade om våra liv. Det var supertrevligt. Så kul när man klickar med någon och lär känna den!

Efter cafét åkte jag till Ringvägen för att möta upp mamma.
Vi kollade runt i Ringen och jag hittade 4 perfekta tröjor på MQ på typ tio minuter. Helt sjukt för igår sprang vi runt i hela staden och hittade ingenting och sedan när vi har som minst tid hittar vi allt! Riktigt roligt i alla fall! Ni kommer få se kläderna i outfitbilder framöver, vill börja dra igång bloggen igen känner jag!
Efter de snabba köpen gick vi på träning på Friskis&Svettis. Det är ett gruppass med Claes som är kul. Man ska skrika mitt under passet och sedan gå runt i runt och sjunga "Follow the leader". Han har en röd socka och till den ska man sjunga "I love socka". Hahah!

Gör väldigt mycket under lovet, vilket är roligt! Imorgon ska jag på statsteatern med Linn sedan ska jag sova över där.

RSS 2.0