Delsbo

Nu åker mamma och jag upp till Hälsingland, vi ska vara hos mormor och morfar. Vi kommer hem på onsdag. Förresten, håret vart fantastiskt! Jag rekomenderar den verkligen!

Nu bannemig ska det bli bra!


Har precis bastat och satt på mig mjukiskläderna som påminner mig om tjejen som inte hade några mjukisbyxor. Hur kan man leva så? Det är en av de bekvämaste plagg som finns!

Idag tog min kompis Emma och jag en sväng till Haninge Centrum. Jag köpte en ny hårprodukt som kostade skjortan, jag är fixerad i hår. Det är nog för att jag inte är nöjd med mitt eget. Om den inte gör något åt mitt torra, lockiga hår blir jag galen, om en produkt är dyr bör den vara bra. Jag berättar om resultatet när håret har torkat.

Bowling med Marcela


Idag har jag bowlat med Marzi. Dagen började otroligt, haha, jag är grymt lycklig iaf! Pappa väckte mig med: "Mamma och jag har pratat lite nu"... "Vad tror du vi har pratat om?" "Vill du verkligen veta det?" "Är det säkert de?" Jag blev grymt rädd över att det var något allvarligt. "Vi har bestämt att du ska få en såndär dator." GLÄDJE , plus lite sur-frida, lura mig inte sådär! Jag hoppade upp ur sängen, glad som jag vet inte vad...

Den nya macen.. Ska jag ta en iMac eller någon annan? Svårt val, vad hade du gjort?

I skolan

Har inget internet, vi hörs när det är fixat, nu börjar B-språket och vi ska se på nån film, Treasure Island?

Hemma hos Estelle!

Just nu så är jag hemma hos Estelle, jag ska sova över här. Vi har "pluggat" och ätit Ben and Jerry's.. Ikväll blir det lite blogawards och en film. Slumdog Millionaire. Den handlar om en kille från slummen, han är med i ett "Vem vill bli miljonär?"-program och kan alla svaren, men hur kommer det sig? Hur kan de från slummen veta mera än genomsnittet?


Hare gött, FRida och Estelle

Hälsodag

Idag har vi hälsodag. När jag kom till skolan fick jag reda på att vi skulle gå till Sandemar så jag skyndade hem och hämtade munkjacka, vantar och mössa. När vi väl var påväg fick jag reda på att vi inte alls skulle till Sandemar. Haha, Anna hade satt på sig gummistövlar å allt! :D

Nu ska vi ha någon lektion om myter.

Kram Frida

Skolfotona har kommit!


Jag är rättså nöjd, inte sådär supernöjd men inte så att jag tyckte att det blev misslyckat.

En intressant fråga


Varför? Hur? Vad brukar du få för svar?

Idol-Niklas jobbar på JC

Han hjälpte mig med mina nya Levi's jeans i tisdags, jag är bombsäker. Jag tänkte: men hallå, är inte det han från JC?

Shopping


Idag har det varit halvdag i skolan. Vi slutade 12.10 och då passade mamma och jag på att åka till Farsta Centrum. Vi hittade massor med fina grejor! Som ni kanske har märkt så var det inget bloggande förra veckan, jag hade helt enkelt ingen lust. Denna vecka blir det betydligt mer inlägg.

Om 7 minuter börjar ett program om plastikoperationer. Så som jag har förstått det så är det nödvändig plastik de tar upp, t.ex. brännskador. 
RSS 2.0