Linjaler kan vara roliga!


Moltas fick intresse för min linjal. Han störde sig så enormt på att det inte var lätt att plocka upp, den är ju platt.Han var helt uppspelt, det såg så roligt ut:

Ny hårinpackning från Redken, eller "Redkein" som mamma säger


WOW, den var bra, nu är mitt hår mjukt och det känns inte slitet. Förut gjorde håret det för att det var så torrt. Några veckor med den här så är mitt hår som nytt! ^^ Älskar att exprimentera med mitt hår, man vill ju få det bra.

Sitter i skolan och har lunchrast.. Hittills har dagen varit väldigt lugn. Efter skolan ska mamma och jag in och shoppa i Haninge Centrum, hoppas jag hittar nått!

Ingen iMac


Ja, ni läste rätt. De var slutsålda. Gissa om jag blev ledsen; jag har ju sett framemot det här hur länge som helst! Men vi beställde i alla fall en, så får vi se när den kommer. Det finns värre saker i livet.
Pappa och jag gick en promenad där han växte upp, i Hökarängen:

Glädjeskuttisar


Imorgon är den min! Thihihhi

En riktig fredag


Dagen började självklart med skolan. Usch, vad trött jag var imorse, jag nästan vägrade att gå upp! Vi slutade två och då gick jag hem och gjorde i princip ingenting. Kollade på tv... Nu på kvällen har jag kollat på Idol och fixat håret och naglarna. Det är skönt att pyssla om sig själv lite grann ibland.
Imorgon är det konfirmation, på en lördag! Lite trist, haha. :)

Vinterjackan


Nu börjar det bli dags för den stora vinterjackan. Det har jag nog aldrig sett framemot i mitt liv. Den är oftast så stor och klumpig. Äntligen så tror jag faktiskt att jag har hittat den som passar mig. En Madison Parka från Didriksons. Ja, vi får väl se vad det blir... Idag börjar jag skolan 10.30, då ska vi åka till torvalla och åka skridskor! Tre lektioner på hela dan, hohoho!

USA-jeansen


Ja, dessa kommer nämligen från USA; de är speciella för mig. :) Jag vill ha på mig dom trots att de är låga och sitter hårt vid höfterna. Just nu bär jag dem för att töja ut dem så att jag kan ha dem sen. De är så snygga!

Det ser aldrig ut så som jag vill att det ska se ut


Självklart klippte jag ju av håret för några månader sen. Jag vet att det var slitet, men jag saknar längden så enormt. Jag ångrar att jag använde plattång i ett par år utan att bry mig om att folk sa att det slet på håret. Önskar att man kunde åka tillbaka i tiden och säga till sig själv att sluta använda dödsverktyget plattången.
Håret är viktigt, i alla fall för oss kvinnor, man vill ju vara nöjd.

Men trots allt, alla gör misstag, och man lär sig av dem. Jag har kommit fram till att plattången dödar fint hår. ALDRIG
MER DAGLIGT BRUK AV PLATTÅNG SÄGER JAG BARA!

Dagens outfit


Idag har jag haft en myströja på mig. Så skönt och avslappnat. :)

I'm back!


Äntligen fungerar internet. Det är så skönt att vara tillbaka! :D
Dagens värsta händelse: Jag var tvungen att ta upp besticken ut papperskorgen för att Anna, Sofia och Emma hade puttat mig. SÅ ÄCKLIGT! Plus att det var currysås...
Spana in mitt nya skal till iPhonen! :D

Kram Frida

I skolan

Sitter just nu i skolan.. Som ni redan vet så krånglar internet hemma så det får väl ta att bli ett uppehåll tills macen kommer. Jag längtar verkligen efter att få blogga rejält! ^^^ Ha det bra sålänge. Kraqm Frida
RSS 2.0