Hej där, för en gångs skull!

Tar mig knappt tid att blogga nuförtiden. Det händer så mycket annat som jag anser är viktigare. Just nu vill jag få bort prestationsångesten i skolan och dansa så ofta jag kan! Och vara med kompisar såklart. Och vara ledig. Haha ni fattar grejen. Hoppas allt är väl med er i alla fall! Kramar

Sista skoldagen på veckan!


Tjiho! Dags att börja gå mot bussen. Ha en bra fredag och glöm inte att göra något crazy 11.11.11 11.11!

Kraften bara flödar


Letade i kläddjungeln efter haremsbyxor och hittade tillslut några på BikBoks rea för 29 kr. Sitter som en smäck, kap!

Hej på er gullungar! Kommer precis från ett danspass på Lakeside i Haninge! Det är en ungdomsgård som erbjuder gratid danslokaler under deras öppettider (tis-lör). Perfekt ju! Förövrigt är allt som det ska och jag har massor av energi den här veckan. Efter duschen ska jag se på filmen The way back med familjen. Har du sett den?

Btw ser mig hand megastor ut, haha!

Grå dag=filmkväll


Har precis åkt ner och köpt lite snacks och en hyrfilm, Unknown. Det blir filmkväll med mamma och pappa ikväll med de nya ostskruvarna "Cheese twisterz", är de goda? Men först: jogga. Haha verkligen raka motsaten!

Rundtur på Dalarö


Lite spöklikt hus. Det är nog de livlösa träden som gör det.

Har alltid undrat vad denna liknande fängelsehåla är till för, och har enda sen barnsben varit rädd för den. Får för mig att det sitter någon gammal gubbe där inne!

De ser riktigt gosiga ut!

Som jag höll på att fotade vid denna blomma. Jag undrar hur länge jag stod där. Men skam den som ger sig. :)

Så vackert med alla lysen.

Min nya tröja

En lite festligare outfit som är ny. Både byxorna och skjortan. Svårt det där med senapsgult, antingen gillar man det eller så avskyr man det. Just den här skjortan tyckte jag var fin som senapsgul. Coolt mönster också. Både byxorna och skjortan kommer från SALT.

Stockholms stad från ovan, del 2


Nu kommer då sanningen på hur jag kom upp till denna höjd. I en ranglig bygghiss! Haha.. Det svingade till en del ibland, men det var en kort upplevelse. Pappas företag håller nämligen på att bygga om en vindsvåning och då skulle vi upp och kolla hur det går. Massa klick med kameran med andra ord. :)

Lite scary bild sådär? Eller?

Tur att det finns nät! Jag är nog lite höjdrädd trots allt. Egentligen är det nog inte själva höjden jag är rädd för. Man är nog rädd för att få en blackout och bara hoppa. En sjuk impuls som man inte kan styra, eller ångra. Sen kan man ju vara rädd för att ramla eller bli puttad också. Är du höjdrädd eller har du någon annan rädsla? Har du någon tanke kring varför du är rädd?

Stockholms stad från ovan, del 1Bilderna är tagna idag. Och nu lyder då frågan: Hur kom jag upp hit? Den kan du få klura ut tills imorgon! Gissa på bara! Bomba kommentarsfältet med idéer.

Everyone has a story to tell

"Åker med fullo"

Min iPhone rättade liiite fel när det gäller stavningen. Snacka om miss! Skulle skriva "åker med Felli"(mitt smeknamn på min vän Felicia), men det blev "åker med fullo". Skulle velat se min mammas min när hon såg smset!

Bra start på dagen

Vaknade runt nio och åt en god frukost med müsli, banan och yoghurt. Tog en brödskiva av det nya brödet också! Riktigt mumsigt. Det är alltid så härligt att gå ner i köket och se att det finns nytt bröd, tycker inte ni? Riktigt bra start på dagen det! Idag är det mulet ute. Men det är ju ganska bra fotoljus. Lite mildare liksom. Kanske går ut och fotar sen.
Ikväll ska jag prova en ny dansskola, Jordbro United. De har öppet hus och jag ska prova hiphop/house-klassen. Spännande!

Jag bara fotar och fotar... och fotar

Hehe tröttnar aldrig på min nya kamera. Känns helrätt. Än så länge har jag inte vant mig vid alla inställningar och nya knappar, men det kommer! Idag var jag ute och fotade med Felicia Sandin. Eller tjaa.. Vi inledde självklart med lite snack och lunch hemma hos henne. Sen "gjorde vi iordning" oss och gick ut och såg världen genom kameralinsen. Var helt lyrisk när jag åkte hem. Så kul att fota. Att stå modell och hitta bra fotoställen är minst lika kul!
RSS 2.0