Sjukling :(

Kommer ni ihåg att jag kände mig väldigt seg igår? Detta är förklaringen. Här ligger jag med feber och huvudvärk. Mina ögon är helt röda, å de kan man få när man har hög feber. Jag sön verkligen hade längtat tills ikväll. Att få gå på dendär båten, och mest av allt, MAJBRASAN! Jag följer inte med till båten men jag kanske kommer till majbrasan. Jag vill så gärna. Som jag tidigare har sakt, tur att jag inte är sjuk ofta. :) men varför just den här dagen?

Min första handvoltKan du göra volter?

Jag tror jag börjar att lyssna sönder låten La la land. Brukar ni lyssna sönder låtar? Alltså lyssna så pass mycket under en kort tid tills ni tröttnar. Tyvärr så har jag en tendens för det. Jag kan liksom inte hålla mig ifrån för att klicka på play. Denhär dagen har inte varit så speciell. NO-prov och en eftermiddag med Sarah. Jag har varit mycket seg idag och haft lite huvudvärk när jag gjort häftiga rörelser, men annars är det bra, som vanligt. Det är ju tur att jag oftast är frisk och mår bra. :)

Ett litet tips till alla er där ute. Kom ihåg att det handlar inte om att ha en bra dag, utan att rättare sakt skaffa sig en bra dag. Ens inställning kan göra underverk, tro mig.

Puss (K)

Visste ni att det finns röda päron? Åt mitt första idag. Eller såvitt jag vet så har jag inte ätit det förut. Har du?

Demi Lovato, High school musical och tuta och kör-hiten


La la land - Demi Lovato   (Den är så otroligt bra! :D)

Igår var vi på High school musical-musikalen på Göta Lejon. Vad jag skrattade och log, det var ju nästan exakt som på filmen! Skådespelarna spelade otroligt bra, särskilt hon som spelar Kelsi och hon som spelar Sharpay. Man såg typ 5 killar i hela lokalen, hahah. Snacka om att det har blivit en riktigt tjejfavorit! Efter det så åkte vi till moster Mia, Jessica och Jonathan. Där firade vi Jonathans 20-årsdag som var för några dagar sedan, Jessicas som är idag, och Mias som har varit. Vi åt tacos och hade en jättebra kväll. :)

Jag har fastnat på dendär barngyma-låten "Tuta och Kör" som var med i Talang i fredags. :P

Torvalla IP

En annorlunda bok

(Bilden är tagen av Barnens Bokklubb)
Jag hade tänkt att berätta om den här ovanliga boken. Det är ovanlig på ett bra sätt.

"Jag heter Janis och just nu sitter jag i brorsans bil, som jag snott. Jag är sjutton år och har inget körkort, men det skiter jag i, för jag måste norrut, bara norrut, för att hitta det ultimata som jag och Emelie sa att vi skulle hitta tillsammans. Och så ska jag sörja tills ingen sorg finns kvar.

Följ med på Janis resa - en resa som kantas av katastrofer, kärlek och glimtar av lycka!"

Jag har precis börjat läsa den. Visst är den annorlunda ? Baksidan får verkligen boken att låta spännande!

Ankis Dansskola, Dansuppvisningen


Detta är en bild på mig från dansuppvisningen. Den sista. :(

Nu har beviset flytit upp till ytan

Alla förändras som personer, även du. Jag säger varken positivt eller negativt. Jag vet ju inte hur det kommer att påverka dig i framtiden... Vissa saker går bara inte att beskriva. Det händer att folk blir så besvikna och sårade att det är svårt att beskriva, och det är så jag känner nu. Vad säger man liksom ? Lycka till ?

SPRINGTIME! <3


My shadow! <3

Jag ser ut att njuta.

Den ser skrämmande lustig ut enligt mig. :D

Ryggstuds

De var så himla fint väder! :D <3

Mamma fixar och donar med kakelugnen som ska säljas, jag som vill ha kvar den. :'(

Jag typ tvingade ut honom. När han väl var ute så såg han ut att gilla det. Gullis <3

Usch! Ett gammalt fågelbo som förmodligen har ramlat ner. Det ser gammalt ut. Sotaren som sa att han hade rensat! :) 

Första grillningen! De till höger var starka men goda, och de till vänster smakade milt och kokosnötigt!

Faster Frida

Jag vill bara informera er om att jag har blivit faster åt en otroligt söt liten flicka. <3 :D Jag är glad. :) Måste bara vänja mig vid namnet, Faster Frida, då låter så gammalt. :) , Men jag är ju bara 14. :) Jag hör meningen i huvudet:

- Nu ska vi åka och hälsa på faster Frida. :D . Idag har jag städat mitt rum och varit med Emma. :) Vi (eller mest hon för hon spelade när ja städade klart) spelade The Sims 2. Jag är superglad över att de fungerar.
Men de går i perioder, som med allt annat. Vid vissa tillfällen så vill man inte spela, men vid andra sitter man där i timmar. ;) Känner du igen dig i någonting annat i ditt liv ? :D

Mängder med pussar till er (K)(L)

Make up store, Felicia och skor

Idag ska jag möta Felicia i Farsta C. Vi ska gå på en sminkkurs på Make Up Store. Om jag hinner ska jag leta efter vårskor. :) Felli följer med mig hem och är har tills på onsdag. :) Förmodligen så blir de inte så mycket bloggande för min del. Idag är det sagt att min bror Thomas och Mia ska få sin lilla tjej, så jag kanske blir Faster Frida idag. ^^ jippie!

Imorgon är det min födelsedag!

Ja, det är vad det är det. :) jippie! Man känner att det är stor skillnad på en födelsedag när man var liten och nu, det är liksom inte lika viktig längre. :) Jag kommer i alla fall kunna sova, tror jag. Frida Jansson, 14 år. Jag kommer som vanligt ha svårt att fatta att jag inte är tretton längre, för jag kommer säga att jag är 13 år i flera månader. :) Nu ska ja äta nån bakelse som mamma har gjort. En liten våffelbit, färska jordgubbar och vaniljsås. MUMS!!
RSS 2.0