Jag kan inte bestämma mig

Jag vill välja kläder tills imorgon, men jag har ingen aning om vad jag vill ha! Det är så svårt för det finns inget plagg som jag känner "Yes, det där ska jag ha!" för... Aja, de kanske kommer imorgon. Denna vecka är det Elevens Val. Det är en skolvecka där man får välja bland ca 10 st saker som man vill göra under veckan. Jag valde bokcirkel som tredje val men jag fick det endå... Aja, kanske blir bra endå.

Mamma, pappa, Annika och Olle var i resturangen

 
Nu ska de typ bli intervjuade på tv elr nått...

Om du var ett djur skulle du vara en höna!


- Du skrattar ofta, pratar mycket är vanligtvis lite nervös, du skulle vara en liten nervös höna!
- Ja det är exakt vad Frida skulle ha varit.
- Hon skulle ha gått runt och kacklat hela tiden!

Tack Anna, Emma och Sofia för den komplimangen!

Nu ska jag ut och gå raskt med Sarah, vi är som två unga tanter som går ut och går!

Dagens felläsning: Snoppen går vilse, det stod Snobben går vilse.

Jag ligger ute och solar

Ja ni läste rätt. Nu ligger jag här, i mitten av september och solar benen. Solen lyser som bara den och det är rätt så varmt. Bort med "kalla Sverige" och hit med en bit av klimatförändringen! En positiv sak för den i alla fall med sig!

En solig båttur i mitten av september


Först så åkte vi bil till innerstaden (♥), sen åkte vi ut med Ullas pojkväns träbåt. Vi åkte runt i stan, i det soliga vädret. Det kändes som om det var sommar. Det är ju ändå september, höst! Vi såg bl.a. kanotister och några som solade i bikini.

Men Ulla då! Vissa gör allt för att få ett bra kort...
När vi såg alla kanotister blev jag sugen på att paddla kanot, fast jag är ju inte så bra på det. Jag har gjort det en gång i hela mitt liv, med Felicia. Vi höll på att kapsejsa och köra upp på land på grund av mig. Jag har ett minne av att Felicia och jag satt där och skrek i kanoten för att vi var så nära på att gå på grund och allt.. Jag fick panik och vi började typ småbråka. Vi småbråkar ofta när vi är tillsammans, det är liksom en del av vår vänskap, haha, men vi har faktiskt bättrat oss, eller hur Felicia? 
Ibland blev det riktigt tokigt och bökigt.

Erkänn!


Han ser vääldigt bra ut! Lyllos dig Vanessa som snart ska gifta dig med den snyggingen! Ikväll blir det värsta tv-kvällen, Idol och The Mentalist! Och popcorn!

Svenska Hollywoodfruar

Mamma, pappa och jag sitter och kollar på Svenska Hollywoodfruar på trean, herregud... VILKET LIV! Haha! :D

Värsta morgonhumöret någonsin!


Asså jag var så arg där på morgonen. Så pass dåligt morgonhumör brukar jag väl inte ha? Jag var rasande på allting, så det var inte på någon speciell sådär. Det började med att jag tömde hela garderoben, jag hittade ingenting att ha på mig!

Sedan så skulle jag göra de där dumma flätorna i håret, och det blev bulsigt, sedan så började det bli dags att gå men jag var inte klar. DÅ säger mamma att det sticker ut från flätorna där bak, då kutade jag upp och rev runt i hela badrumslådan i hopp om två små klämmor.

Men sen fick Emma och jag värsta skrattattackerna, men det var efter några timmars surande.
Snacka om närbild.

Trots att jag rotade igenom hela garderoben så valde jag en för liten tröja som åkte upp hela tiden. Det är så enerverande med tröjor som åker upp, det är därför jag gillar Gina-linnena. Sjalen är mammas.

En sammanfattning av en extremt konstig helg!

Asså först så rök mitt bankomat kort. Sen så fick jag typ förstoppning, nej, men typ, hade väldigt ont i magen! Sedan så gick vi på Grönan, då ordnade sig allt. 
Jag var där med Felicia och Emma I. :D
Emma och jag hade sköjj vid entrén till Haninge Centrum! Kulikuli..fnuli duli... aja..

Töntarna Jonathan och Martin

Dagens outfit och Twilight

Ja, detta var då dagens outfit. En grön tröja från nån skum butik i Brandbergen Centrum, hon kollar alltid in när man står i provrummet, man blir livrädd! Den knallrosa munkjackan kommer från mammas garderob och jeansen kommer från Cheap Monday.
Jag har köpt Twilight på Engelska. En riktigt stor utmaning, men jag gillade filmen så varför skulle jag inte gilla boken. Det är ju bra att jag vet lite vad den handlar om, då kanske jag förstår mera när jag läser.

Vi hörs imorgon, puss!

Cutie!


En glad tjej som snart skulle döpas till Isabelle Inga Winnefrid.

Från höger: Prästen, Jag (gudmor och faster) Frida, Anne Marie (min syster), Isabelle, Thomas (min bror) och Mia

Gudmödrarna

Men pappa då! Jag försökte stoppa in ett tunt papper emellan men det gick inte! Snacka om precis.

Såhär kommer min kväll att se ut:


Jag bara älskar popcorn..

speciellt doppade i dipp.. Tacosmak, okej, bilden kanske inte är den fräschaste men aja. :P

Ps. Imorgon är min brors dotters dop, dvs Isabelles dop och jag har fått den äran att vara gudmor åt henne. :P

Torvalla

FIlmkväll på gården

Tjobla! Jag sitter här på gården med Julia och Sarah och de ser på nån knasig video. Det är filmkväll här ikväll och vi får välja film. Vi hade i alla fall tur med vädret kanske det blir?

Jag var nervöös, men det gick bra

Nu under kvällen har jag varit på min första dansslektion med den nya dansskolan, Haninge Dansstudio. Snacka om att jag var nervös! Jag kände ju ingen. Susanne från danslägret var i alla fall där så vi kände igen varandra. Tråkigt nog har ingen från Ankis Dansskola börjat. Nivån var perfekt och jag njöt av hela lektionen, det var länge sedan jag dansade Vi hade vikarie för Emelie var sjuk, nu går jag runt och hoppas på att hon har samma svårighetsgrad på danserna. Åå, nu vill jag dansa igen!! Ps. Alla kommentarer har raderats så jag kan tyvärr inte svara er som kommenterat. :(

Mina nya jeans


Köpta på Gina Tricot för 299 kr. Supernöjd! :D

RSS 2.0