Paradiset

Vi har det toppen!

God Jul!

Nu ses vi inte mer på ett tag. men vi hörs efter nyår! Ha det så bra. Bye!

Lycka!


Äntligen finns Ps med i dockan igen!

Idag utförde jag nog mitt 10:e försök att ominstallera Adobe Photoshop CS4 (som jag dumt nog tog bort för några månader sedan). Efter många arga stunder så fungerade faktiskt det denhär gången. Så nu är jag med Photoshop CS4 igen.

Förresten, har nu märkt att de senaste inläggen har bilder med bättre kvalité än tidigare? ^^ Jag har börjat använda systemkameran.
Nu under jullovet ska jag börja redigera bilder och lära mig mer om fotografering. Det är faktiskt riktigt kul!

Svårt att bestämma sig...

Mamma och pappa säger att det är bäst att vi öppnar julklapparna ikväll. Då får vi det inte stressigt imorgon. Men mina traditioner strider emot, de ska ju öppnas på julafton. Samtidigt är det ju lockande...

Vad skulle ni ha gjort?! XD

Räven raskar över isen

Lite fix inför julafton


Har målat ett lager nagellack. Ska måla ett till sen så struntar i att ta bort det som kommit utanför.
Imorgon ska jag packa (såå tråkigt!) och ha en liten spadag. Kanske åker till Handen också för att köpa bikini till resan, som jag glömde idag! Surt att missa det viktigaste!

SNEAK PEAK


Här är en smygtitt på min julklänning som jag köpte idag. I år är den mörkblå och tight.

Klockan 13.10 började mitt jullov! Jag fick mina betyg och är väldigt nöjd! Så just nu är det bara lite pyssel fram till jul, sen blir det en riktig avkopplingsvecka i Jordanien. Då ska jag jogga på beachen varje dag. Det kommer vara mycket härligare att träna där än i det kalla vintervädret (-20 minusgrader)! Buhu, det riktigt sticker om benen när man går ut. Tur att man har varma kläder!

Nu fortsätter min lugna kväll. Mormor och morfar har kommit. <3

Ha en trevlig kväll!
Eran Frida

Julen är här!

Vad är detta?!


Lite dans till min favoritkanal, Lugna favoriter, gör städningen betydligt roligare! Så här är jag, på mitt rum, sjungandes och dansandes. Livet är bäst just nu!

Ps. Ser verkligen förundrad ut på bilden. Det ser ut som jag tänker som rubriken!

Massvis av kramar...

Efter regn kommer solsken


Hej svejs! Idag har jag varit i Farsta C med mamma och shoppat de sista julklapparna. Imorgon är det skolan som gäller. Har inte varit där på över en vecka pga. prao. Känns konstigt. Men man kommer ju in i det på en gång.

Imorgon ska jag satsa hårt! Det skulle vara jättebra om jag blev klar med både sjöldarbetet och mitt "vattenfallshus" på bilden. Därför säger jag godnatt nu och rubriken kommer stanna i mitt huvud de närmsta dagarna. Snart är det julafton och därefter åker vi till Jordanien! Härligt!

Höll nästan på att glömma.. Jag joggade i den tunga snön idag! Haha, gick faktiskt.. Nu kan jag fortsätta att öka min kondition ännu mer. Alla tjocka vinterkläder gör det ju inte lättare precis. Men ; Allt är möjligt!

Mys ♥


Hej på er! Idag har jag och min familj varit i stan och ätit julbord på Gondolen. Hur mysigt är inte det? ♥ Efter det somnade jag djupt på vägen hem.
Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik medans jag kollar bloggar och Facebook. Riktigt lungt! Ikväll blir det kanske nån film eller nått.. Får se .. Ska cykla (inomhus såklart XD) också. :)

Hai!

Är med Emma I. Vi ska se på Inception nu. Hoppas på att den är bra! Har ni sett den?



Vi har dukat upp massor av onyttigheter. Det är riktigt fredagsmys idag!
Nu lever jag bara. Jag har nästintill inget att plugga på. Denhär veckan som kommer ska jag se Vakna med the Voice varje morgon. De senaste veckorna har morgonarna bara inneburit en snabb frukost som jag stressat mig i på 5 minuter. Jag längtar! Ska måla naglarna och träna lite extra också!

Ha en toppenfredag och mys lite extra!
Kram Frida

Tillslut..


..ligger Moltas i den julklapp jag gav honom. Visst ser den gosig ut? Jag kunde inte hålla mig. Å andra sidan så lade han sig inte där själv. ^

Snart är det fredag!

Det betyder allmän gosig stämning hos alla! Jag är klar med allt och kommer då inte behöva plugga på NÅGONTING! Fy vad jag längtar. Imorgon är jag alltså 100 % ledig och då ska jag tillbringa kvällen med Emma Ingemann! Blir amntagligen massor av babbel och flum!
Men veckan är inte slut än. Jag får 5 gynnande dagar på ett sjukhus. Vilken möjlighet egentligen! Det är kul. Jag känner att jag passar in här. Jag vet än inte om det är det ultimata.  Väljer i alla fall naturvetenskaplig linje. Sen får vi se vart vägen tar mig.

Här är jag i sjukhuskläderna som nästan är skönare än mjukiskläder!

Nyklippt!

Hejsanhoppsan!


Hej på er! (Kan inte sluta tänka på "Hej Judit hur mår du" "Hej på er!", haha) Jag har praoat på Handens Närsjukhus idag. Imorgon väntar en roligare dag! Då kommer jag att få se mitt drömyrke ur ett mycket bra perspektiv. Jag ska gå med en läkare!

Jag skulle egentligen skriva en praoblogg om min praovecka men nu går det inte. Jag har det som läxa men innehållet måste inte publiceras. Ni vet, tystnadsplikt och allt...
Hoppas allt är bra med er! Jag mår toppen! Förutom att jag är trött efter bara 6 timmars nervös sömn! Ska sova tidigt ikväll. Jag börjar leva nu. Allt mer varje sekund som går. Inget plugg, inga superstora uppsatser, ingen press. Det enda som finns i mitt liv just nu är att upptäcka allt inom det som jag är mest intresserad av, sjukvården!

Bästa pluggtipset, en fredagskväll?!


Ja, kanske låter konstigt att skriva om uppsatser och andra arbeten såhär på fredagskvällen. Jag ska nämligen lämna in en uppgift ikväll. Mamma och pappa kom hem med julmust. Helt klart bästa tipset om man vill göra plugget mer effektivt! *Sockerkick here I come*

Ojj :O

Denna urgamla bild från 2008 (!) hittade jag nyss i arkivet här på bloggen. Kommer inte ens ihåg bilden trots att jag förmodligen spenderade en lång tid med att redigera den som en header. Visst ser jag liten ut?

Jag sitter i pappas kontor som har typ världens segaste dator! Måste skriva ut en uppgift...
Precis som jag skrev så skulle denhär dagen bli väldigt annorlunda. Det kan man minst sagt säga! Förutom mycket skratt (som å andra sidan är en stor del av min vardag) så har jag varit på två gymnasium.

Mina två klasskompisar Hanna I och Emma L följde med. Fredrika var ingenting för mig. Fria däremot var en stor förvåning! Jag kände bara efter några minuter att jag ville gå där. Emma gick liksom mig ut helt såld, fast hon tidigare hade varit negativ mot skolan.
Jag ska kolla på Östra gymnasiet i januari också, men jag måste erkänna att detta kändes helt rätt! Hoppas allt är bra med er! Kram Frida

Onsdag


Den här dagen ser lite annorlunda ut. Efter skolan ska jag nämligen på öppet hus på både Fredrika och Fria gymnasiet! Får se hur det är. :) Men mitt förstahandsval blir nog endå Östra gymnasiet i Skogås. Vart ska ni gå/har gått? Ha en bra onsdag allihopa!

Saknar!



En bild på mig och min syster i Oman i våras.

Jag vill till värmen! Jag är där om mindre än en månad, i Jordanien. Fy vad härligt det ska bli! Inga stora uppsatser, inget kallt väder med massa snö och ingen stress! Det här jag ser fram till när jag pluggar och gör alla tråkiga sysslor hemma!

Hahahaaha!

Hittade en bild då jag smygfotade en sovare på bussen:
Alltid lika roligt!

Lite roligare, lite bättre resultat


Vad gör man inte för att förgylla vardagen? När Word inte fungerar måste jag använda Anteckningar, men det finns ju något bra med det också; Man kan välja färg på bakgrunden och mycket annat. Väldigt roligt sätt att plugga måste jag säga...
Är sjuk idag också. Fast det gör inte så mycket., jag är ju i princip aldrig sjuk. Tror inte att jag har varit det på över ett halvår! Hoppas allt är bra med er!

Min räddning i nöden


Idag har jag varit förkyld. Jag har tillbringat tiden framför datorn hela dagen och har arbetat med ett geografiarbete. Mamma kom hem med denna flaska! Sitter och dricker den nu för att hålla fokusen uppe. Ska snart gå och lägga mig. Får se hur jag mår imorgon...
RSS 2.0