Bianca kommer!

Om en timme kommer min barndomsvän Bianca hit. Våra familjer träffades på BB och båda var för tidigt födda. Förmodligen så ska hon stanna tills på onsdag. Kanske så ska vi till Sweizerdalen och sola imorgon. :)

Popkungen, Michael Jackson, död

Jag kan fortfarande inte förstå det. Helt ofattbart. Bara sådär. Hjärtstillestånd pang bom död! Jag sörjer. Det känns som att en del av musiken är borta. Det bästa man kan göra nu är väl att verkligen njuta av hans låtar och musikvideor som han har gjort genom åren. Försöka se det han upplevt ur hans perspektiv.

Min nya bikini


Jag ska nog köpa en till sedan. :) Förresten så kör ja på mitt naturliga lockiga hår  i sommar, tur att det finns tofsar!
Imorgon är det dansuppvisning i Haninge C. Kom och titta! 5 danser på 4 dagar, det är kämpigt och svettigt! Vi kan bara öppna ett fönster för annars kommer en gubbe dit och klagar på volymen. Men jag hoppas verkligen att ni kan komma, ni kommer inte att bli besvikna!

Eran Frida

Dansläger och kubb


Felicia och jag går på ett dansläger denna vecka. Vi dansar jazz, street, hiphop, house, show och musikaldans. Vi har uppvisning på fredag klockan 11 i Haninge Centrum, kom och titta! Nu på eftermiddagen så åkte hela gruppen till Brandbergsbadet. De sa att det var 25 grader i bassängen men det kändes som 10!

Kubb tillhör sommarn. Jag skriker och skattar som vanligt, trots att jag är sämst.

Felli vann, CONGRATULATIONS! :D


The winner takes it all. Kungen blir misshandlad.

Båda vill vinna, det slutar alltid med en winner och en loser. ;) Kungen betyder allt!

Sommar i mitt hjärta...!




Idag har jag varit med Sarah. :) Vi har:

Badat och

SOLAT!

Hela glada gänget! Från vänster: Anna, Julia, Sarah och Evelyn

Jag väntar tills nästa år istället!


Jag känner inte för att plocka blöta blommor idag. Resultatet blir bara en blöt kudde och min dröm kommer endå inte slå in. Killen kmr endå inte dyka upp i sommar. Jag väntar på drömprinsen till nästa år igen, spelar roll...

Midsommar!

Mamma förstörde mitt hår så jag fick det lite stressigt. Jag blötte det och fönade och plattade. Sedan så sminkade ja mig. Jag fick en jättefin krans av familjen Waktel. ^^ Resultatet:

Onödig träning


Vi tjejer är oftast ganska nogranna med att våran favoritbikini ska sitta perfekt på sommarn. Tyvärr så sitter den inte perfekt av sig själv, för bästa resultat ska man träna under vintern. Vi jobbar året runt för att vi ska se bra ut på beachen, men nu då? Nu har vi jobbat stenhårt hela vintern, men vad får vi för det: dåligt väder !  Vi kunde ju ha klämt i oss den där sista kakan på fatet!

EN SÖT LITEN BIL


Den är så söt så att jag inte vågar se den själv.

Det är onsdag, nej! Det är ju Torsdag

Det är så sommarn ska vara. Jag la nyss in dagens outfit på min andra blogg fridajsoutfit.blogg.se och jag skrev först onsdag men sedan kom jag på att det är torsdag. :) Nu på kvällen så har jag bjudit hit Sarah, Anna, Julia och Evelyn, vi ska spela myggan och Hej Knekt.

Är det bara jag som gillar att spela kort?
Det roliga är att det finns så mycket man kan spela. :) Vilket kortspel är din favorit?

Idag har jag varit med Emma L.

Vi åt pasta med köttbullar vid halv tre. :P

Här är en bild som jag tog när vi satt på resturangen Agaton och åt i tisdags. Gamla stan är så fint. Det är så mysigt med de gamla husen och kullerstenarna. :)

FAST I INSANE!

Vi satt fast i Insane i drygt en timma. Folk fotade, pekade och skrattade åt oss, och den var inte särskilt uppmuntrande. Jag var väldigt rädd för att vagnen skulle falla för det var långt ner. Felicia berättade att det inte skulle kunna ske, men trots hennes omtänksamma försök så var jag fortrfarande lika rädd. Vi försökte trots all rädsla att skoja till det hela med några sånger och rörelser. Vi började sjunga på If I were a boy och fastnade på meningen : "Drink bear with the guys".
"Guys, Boys, Guys, Boys, Guys." Jag kan visa er ja känner sedan vilka röresler det var till. Men vi pekade på knäna oh sa gays, sedan så pekade vi på fötterna och sa boys, sedan så sa pekade vi på knäna igen och sa gays och resten dubbelt så snabbt som tidigare.

Det var ett tekniskt fel. Vilket fel fick vi inte reda på. När vi blev lyfta från stolarna så var vi helt skakiga. vi fick en filt att värma oss med och de frågade om vi ville ha något, men vi sa bara nej, vad ska man säga?
Jag vågade inte åka någonting efter det men Felicia gav sig upp i Fritt fall direkt efter, jag fattar inte att hon vågade.
Trots allt så slutade dagen bra, jag vann en mjölkcholkad som vi ska dela på.

Bredvid mig sover mjölkchokladen, i tryggt förvar satt ingen tar den.

I'm in the old town, Måndag


Igår (söndag) så hade Felicia och jag två små dialoger:  
Felicia : Jag tänker faktiskt på mijlön jag har en såndär energilampa
Jag :Hmm, bra.
Felicia : Hmm, den är jättedålig.
Jag : Haha
Felicia: Haha
Båda: hahahahahaha
------------------------------
Jag : Du vet den där majamurran?
Felicia : Va, vad menar du med majamurra?
Frida : Men du vet, eran toalett på landet
Felicia: Hahahaha! Du menar mulltoan? xD
Frida :Aa, jaha! Hihihaha!
-----------------------------
Idag hade vi en annan dialog med två främmande säljare:
Man 1 : Åh vilka fina tjejer, vill ni köpa några fina jordgubbar?
Vi kollade på varandra och fortsatte att gå. Efter några sekunder sa en annan:
Man 2: Åh mamma mia!
Vi skrattade som bara den. Vi kan göra två saker på samma gång, skratta och gå.
De tror säkert att vi ska komma fram och säga hur smickrade vi är och köpa jordgubbar som tack. De säger så till alla där på hötorget, eller alla manliga säljare gör de, eller bör jag säga alla killar överhuvudtaget, nej, nu var jag allt lite för taskig. Men glöm inte att många killar säger saker de egentligen inte menar.

Vi var på Butrix och jag såg denna galning, jag hatar hans utseende. Han skrämde mig förra gången jag var där, vid hallooween. De hade ställt honom vid trappan, jag vågade inte gå ner för att han stod där.
Mårten trotzigs gränd, Gamla stans smalaste gata. Det bor folk i husen där den är. Vilken fin utsikt, se in till de andra när dem sover.

Hos Felicia! :D

Hej på er. Just nu så sitter jag här i sängen tsm med felli. Som ni märker så är vi inne på datorn så jag slipper att säga vad vi gör, bahah.:D
Trots tidigare inlägg om att vi skiter i det dåliga vädret så blir det bio imorgon. Vi har inte bestämt vad vi ska se på, har du något förslag? :)

Dagens Att göra-lista

Ikväll så sticker jag till Felicia, min barndomsvän. Stannar där tills på onsdag. Dagarna kommer vara fullspäckade av åkattraktioner, för vi ska på grönan! Både hon och jag har guldkort. Det ska bli superkul. :) Nått vidare väder kanske det inte blir men det hindrar inte oss. ;)
Detta ska göras innan jag far, jag uppdaterar när jag har gjort en sak.

 Skapa en ny blogg, http://fridajsoutfit.blogg.se.

 Städa klart rummet
 
 Packa

 Dushcha

 Föna och platta håret

Jag kan inte bestämma mig

Ena sekunden vill jag köra på lockigt hår i sommar och rakt i höst. Andra sekunden vill jag bara platta ner det störande, slitna barret och fortsätta platta tills jag kan ha det naturligt. Nu vet jag varken ut eller in. Lust att hjälpa mig genom att ge ett par råd?

Idag har jag trots allt kört på mitt naturliga lockiga hår. En aning mer störande och inte lika populärt som platt hår för mig, men det är bättre för håret. Idag fick jag en stor NicMa-tröja från mammas jobb som jag har på mig nu. En riktigt skön myströja.

Svar till Johanna "med ett sånt lockigt hår kommer du nog inte att få så platt hår:

Jag förstår inte riktigt vad du menar med denna fråga. Menar du att jag inte bör kunna få platt hår med plattång? Eller säger du att mitt hår inte kommer bli plattare ju längre det är? Svara gärna för det är kul med åsikter, tankar och tips! :D

Moltas i kvadrat

Om svansen står upp, men toppen lutar över, antingen fram eller bak:
Katten är mycket intresserad och vänskaplig.


Om svansen står rakt upp, toppen också:
Katten visar en vänskaplig, glädjefull hälsning. 

Men hallå, vad hände med knäckebrödsdansen? :O

Den verkar bara ha försvunnit. De fick ju alla gröna och gick direkt till final. Har de hoppat av? Isf så kan det bara inte vara sant! Visst, själva framträdandet är inte talang men det är faktiskt en talang att få sura gubbar i soffan att börja skratta! Dem är så roliga, om de inte är med så blir jag galen! Uppdatering: Jag lyckades luska fram anledningen. Juryn kände att numret inte kunde utvecklas och valde därför att plocka bort det. Jag anar att de inte har viljat nämna det för att de tjänar mer pengar ju fler som kollar. Om en sak gör succé vill folk se fortsättningen men om borttagningen hålls hemlig så får de mer hoppfulla tittare.

Womanizer - Britney Spears



Glöm inte att se finalen av Talang 2009 ikväll!

PS. Ljudreklamen som alla "blogg.se" bloggar har är lite rolig!

JAG HAR THE SIMS 3!


Ni har nog redan fattat vad min dag kommer att bestå av.

Twilight

Jag och Sarah bestämde oss för att se på Twilight nu på kvällen. Jag laddade ner det under dagen. Gud vad bra den var! Det bästa är att det kommer en tvåa i november, då slipper vi vänta så förbaskat länge på att sa fortsättningen för Isabella och Edward! Jag ser verkligen fram emot det. Twilight var både killig och tjejig enligt mig. Den lutade inte åt något speciellt håll, vilket jag tyckte var bra. Det har kommit lite väl många tjejfilmer på senaste tiden, inte sant?

Nu har jag anmält mig till Haninge Dansstudios dansläger vecka 26. Felicia och jag ska gå tillsammans, det ska bli superkul! Spännande oh ni skulle bara veta hur mycket jag har läängtat efter att få dansa!

Några bra stylingtips för alla plattängsägare!


Har du provat detta? Funkade det på ditt hår? Gör du annorlunda?

Spotify


Jag vill bara rekomendera er om ett superfiffigt program som är helt lagligt. Det är ett musikprogram där du söker på en låt eller en artist. Det finns oändligt med låtar, både från gamla och nya tider. Det passar perfekt att ha en bärbar dator med spotify och ansluta till högtalarna i vardagsrummet. Detta program hade Bill och Jonko på sin dator i fredags, det var perfekt. Just nu sitter jag och lyssnar på topplistans låtar.

SVAR till anonym: Nej, det är inget nedladdningsprogram utan all musik finns där och lyssna på. Mycket enkelt att använda må jag säga!

Vegetarisk snitzel


Till lunch åt jag vegetarisk snitzel. På senaste tiden har jag viljat prova något nytt, och denna var riktigt god. Jag har liksom tröttnat lite på att äta kött varenda dag, nån gång kan man ju äta något som man aldrig har provat, eller hur? :)

Tillbakablickar

Jag har börjat kolla tillbaka på gamla inlägg som jag skrev när jag startade bloggen. Det är riktigt kul att se var man gjorde förra året. Man påminns när man läser igenom inläggen. Jag tar det som dagens tips. läs igenom var du har skrivit lite då och då. Det är också kul att se hur man skrev på den tiden och om man har utvecklat sina åsikter om saker och ting.

Riktigt roligt både när du är uttråkad och när du är på gott humör!

Ha en fortsatt skön kväll och sitt inte uppe för länge bara för att ni har sommarlov!

S O M M A R L O V


I love it! Men jag har inte fattat det ännu! Tänk, över 10 veckors ledigt. Nu har man all tid i världen. Oh de bästa är ju att man får bestämma över den själv. Inga prov och ingen stress, så himla skönt och fantastiskt!

Hos frissan Hanna!


Idag har jag varit hos frissan. Hon klippte ca 1,5 cm och sedan lockade hon det med plattång. Hoppas det håller tills på tisdag, när det är skolavslutning!

Den här helgen har mormor och morfar kommit ut hit. De kom igår vid fyratiden. Till middagen kom Anders, Helena, Jennifer och Josefin. Sedan till efterrätten kom Mia, Leif och hans dotter Klara. Hela kvällen var trevlig som bara den! :D Mamma fyller år imorgon och det var det vi firade. Mormor och morfar sovde och resten åkte hem. Mormor och morfar ringde nyss och sa att de var framme. :)

Gårdagens vackra kväll


Fotot togs förra lördagen men igår hade jag den klänningen fast inget bälte. Jag hade ett annat smycke också.

en bild säger mer än tusen ord

Funny pictures


Bara för att du inte ville att jag skulle ha kvar den i kameran!

Weird?

Flummiga Emma är på g!

Moltas och jag ser ut att leva livet! Han ser ut att njuta medans han dansar. Jag visste inte att du var bra på dans Moltas. Vi har tydligen nått gemensamt för än gångs skull!


TRÖTT är kvällens beskrivning. Riktigt, riktigt trött och seg efter en lång dag. Jag hade Matteprov och NO-prov. Det gick väl bra, inte missnöjd iaf. ;) Ikväll så ska jag se på Supersize vs. Superskinny:

Sommartecken

Just nu så sitter jag här och tar de första tuggorna av risotton, mycket bra gjort mamma! Pappa valde att vara lite för sig själv och gå på bio medans mamma har tidsagstjejorna här.Eller tjejorna och tjejorna :P . Ikväll är det My new BFF och House som gäller! Grönan med hela klassen på måndag, jiehou! :)

 
Jordgubbar, bin och glassbilens sång är nog mina klaraste sommartecken, vilka är dina?

Ha en fortsatt trevlig kväll och kom ihåg att göra det gött för er!

En helt vanlig måndag

Tudelu! Vi fick sluta tidigare i skolan idag, halv två! Skönt! Jag gick hem och duschade det första jag gjorde, för mitt har kändes inte fräscht. Nu har jag superlockigt har men det var det värt. Sedan gick jag ner och la mig i solstolen i en och en halv timme. Jag somnade, så trött var jag! Jag vaknade av att en telefonsignal, det var Emma som ville va. Jag skulle vara med Sarah. När Sarah väl kom hem gick jag dit och solade och umgicks med Sarah, Anna och hennes kompisar. Funny! Nu vid dagens slut har Emma och jag joggat/ gått raskt under "rundan". Två varv runt elljuspåret och sedan en omväg tillbaka. Nu är jag HELT SLUT! Ska duscha och sedan krypa upp i sängen. Inatt hoppas jag på att få sova extra gott för imorgon startar jag dagen med ett NO-prov. Håll ut, 8 DAGAR KVAR!

Vilken morgon


Idag får vi ett vackert strålande väder.

RSS 2.0