Snart kommer bilderna, ny header och allt!


Idag var jag på modell för en dag med Mamma, Annika, Anna och Sarah. Det var en mycket lång väntetid, men det var det värt! Anna, Sarah och jag blev jättefina! Nu har jag alla bilderna på en skiva. Första bilden blev såhär:

FREDAG!

Tur i oturen

Jag fick nyss ett sms som löd sådär: "Hej, musikalklasserna på torvalla 24 jan är inställda. Startar istället nästa söndag. MVH Haninge Dansstudio." Tråkigt, tänkte jag först. Jag som först trodde att den började förra söndagen, och då blev jag lite besviken när det stod "kursstart: 24 jan, söndag". Hela veckan har jag, för andra gången, sett framemot att dansen skulle börja på söndagen. Efter jag hade läst sms:et kom jag på att denna musikalklass krockar med en annan dans som jag vill prova, så då kan jag ju prova den på söndag!

Aouch!


Hej på er! Idag hände en liten rolig, men smärtsam sak. Vi hade idrott och spelade badminton. Anna slog ett kast och bamintonbollen for rakt in mitt öga. Jag skrek över hela idrottshallen och ögat värkte. Jag skrattade och höll på att gråta på samma gång. Jag får oftast gråten i halsen om jag får en såndär liten chock. Värken i ögat avtog efter en stund. Det mest underliga var att vikarien inte ens märkte något... :P Man badminton är faktiskt riktigt roligt!

Ha det så bra så länge, och akta er för badmintonbollar!

Kram Frida

Fy vad coolt! Haha


Jag är med på DVD:n!!

Gud så spännande!


Filminspelningen från dansuppvisningen med Ankis Dansskola har kommit. Den spelades in i april förra året. Snacka om att jag är nyfiken! Nu ska det tittas med uppspärrade ögon, fy vad roligt, vad många minnen man har!

Onsdag den trettonde?Idag hände lite roliga händelser som främst berodde på otur.

* Idag började brandlarmet tjuta i skolan (andra gången den här veckan!). "Fan, jävla nior", var ungefär så klassen uttryckte sig. När vi väl hade kommit nerför brandtrappan märkte vi att låset hade frusit fast, det är ju jättebra när det kanske brinner! Medans några av mina klasskompisar står och rycker och drar i låset så ser man andra klasser som går utanför detdär dumma stängslet och kollar nyfiket på oss.. Det slutade med att vi fick gå upp igen och gå mot skåphallen, men då slutade larmet. Det var nått i skolköket...

* Jag glömde min gympakasse i skolan också. Det har väl hänt något gång under hela min skolgång. Det kan till och med vara så att jag gick ifrån den när den stod på golvet bredvid mitt skåp!

Estelle


Vi satte oss på bänken och tävlade om vem som kunde komma högst upp med benen utan att hålla i sig. Det slutade med att Estelle föll baklänges och jag stod skrattande bredvid. Sedan lyckades jag lura henne med att hon hade en spindel i pannan, haha, gud vad hon skrek!
Det känns som att vi inte sov någonting inatt, jag är jättetrött.. :P

Vi tar planet till Oman den 28:onde! När jag skriver vi menar jag: Pappa, Mamma, Jag, Thomas, Mia, Isabelle, Amsi och Christian! Längtar till solen och att få koppla av (inte för att jag inte gör det nu, men ändå!).
RSS 2.0