Snart kommer bilderna, ny header och allt!


Idag var jag på modell för en dag med Mamma, Annika, Anna och Sarah. Det var en mycket lång väntetid, men det var det värt! Anna, Sarah och jag blev jättefina! Nu har jag alla bilderna på en skiva. Första bilden blev såhär:


Kommentarer
amsibamsi

Åh va kul! Jag e jätte nyfiken på bilderna :) Jag vill också!

Man ska ha nässpray innan start o landning om man är förkyld, annars finns det en stor risk att man för det första får lock i öronen som inte tänker släppa på flera dagar, o har man riktigt otur får man sjukt ont av trycket så det känns som att trummhinnan ska spricka :( Men det är bara om man är förkyld, o då hjälper nässpray för det tar ner svullnaden! Jag har me mig nässpraj, så vill du låna e det bara att hojta till!

2010-01-23 @ 18:44:57
URL: http://amsibamsi.blogg.se/
Chokladfreaks

Sv: Ja du, det var lite improviserat, man får känna efter så att inte såsen blir för lös eller tjock och ha i mer av vissa ingredienser. Men det började med att jag smälte smör,curry och kycklingbuljong i en kastrull. Sen blandade jag ca 2dl grädde med 2msk mjöl i en liten glasburk och skakade så att mjölet löstet upp och inga klumpar fanns kvar. Sen hällde jag i det i såsen och sen smakar man bara av hela tiden tills man tycker att det smakar gott. Blir såsen lös så ha i mer mjöl, blir den istället tjock så ha i mer grädde. Mjölk går även bra. Lycka till!



P.s vad kul det måste varit att vara modell för en dag.

2010-01-23 @ 22:30:52
URL: http://chokladfreaks.blogg.se/
Anonym

hejj världens bästa frida saknar dig:( jättefin bild, var var ni och gjorde det?

XOXO estelle

2010-01-24 @ 09:45:50
URL: http://bylons.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0