VårbilderAnki-donki! <3 :D Söta men läskiga när de springer mot en. Tur att vi har två långa ben att springa med.

Hoppas att det inte kommer att börja snöa igen. Då blir jag galen. Jag vill att det ska märkas att det är vår. :)
Imorgon är det skolan som gäller. Det känns lite konstigt, som det alltid gör, jag har varit borta från den ett par dagar nu. Men det är väl bara att komma in i det. Eller hur ?
Nu har jag börjat läsa en bok, Ful heter den. 400 sidor. :s Har bara läst ett par stycken, men det är ju adjektiv överallt! De stör mig så in i bomben, man somnar ju! Det är bättre att bilder skapas i huvudet utan att författaren förklarar mycket av miljön, tycker jag. Jag får inte mycket bilder i huvudet när de beskriver så detaljrikt hela tiden. Det gör bara så att man gäspar. Men visst, jag ska ge boken en chans..

Nu ska ja duscha, medan Nero Vision bränner ner Patrik 1,5 år mig på DVD. Har ni sett den ? :)

Kram Frida 

Svar till Anonym: Tack så jättemycket! Å vad glad jag blir när du nämner headern! Jag passade på att använda den till mitt bildarbete. :) Ska visa upp den imorgon på BIldlektionen. ^^ Tack för gratulationen. :)

Svar 2: Ja, headern är min bilduppgift. Vi fick skapa vad vi ville och jag frågade om man fick arbeta på datorn, vilket man fick. Nu väntar jag bara på att få redovisa om det. :)

1 år

Juste, jag glömde att nämna det! Idag har jag haft bloggen i ett år! :D Snacka om att den har hjälpt mig mycket de senaste året. Det är så skönt att skriva av sig. :)

Jag, farväl till soffan, sommartider och "Hemligheten".


Fyrkylda Frida igår ( fredag. FFF

Jahapp, vi ska ändra till sommartid när de inte ens syns att det är vår! Jag fattar inte vad de menar när de pratar om konsekvenserna för växthuseffekten : Det blir varmare i de varma länderna och kallare vid polerna. Kan någon förklara för mig varför? Jag tycker inte att det låter särskilt rimligt.

Denna bild togs som ett farväl av sofforna och mammas egenmålade lampor som såldes igår. När jag tog bilden hade jag ingen aning om att mamma skulle skicka med mattan också. Den mattan var viktig för mig. Det var där Kajsa dog. Hon var våran förra katt. Men som mamma säger, hon finns ju kvar här på tomten. MEN ENDÅ, liksom.. På den platsen där Kajsa dog lade sig alltid Moltas (våran nyvarande katt). Pappa säger att han kommer lägga sig på samma plats trots att mattan är borta, men det har jag svårt att tro...

Denhär boken har jag ju nämt förut att jag läser. Nu har jag läst ut den. Det handlar om en tjej som är adopterad men hon har aldrig fått någon klar fakta om vartifrån och hon vet inget om sina biologiska föräldrar. En bok om en tjej som vill veta hennes bakrund, men när den väl är funnen så blir det massor av krångel endå. Är det bara jag, eller håller ni också med om att det har börjat komma fler böcker om adoptioner? Det är bra, tycker jag. Då får vi som inte är adopterade leva in oss i deras situation.

Nu bör jag börja plugga. Trots att de är lördag. Men kom ihåg att jag gör den av egen vilja.

Pappa ledsen till pappa glad


Jag bad han se allvarlig ut, de gjorde han. Men jag bad aldrig honom att se glad ut.

Sanningen bakom det hela är att jag har hittat en ny funktion i min kamera. :)

Fredagsdrinken


Dessa godsaker har mamma och jag fixat till fredagsdrinken. :)

I'm sick

Idag är jag som sagt sjuk, förkyld. Jag har börjat läsa en ny bok. Hemligheten - Sophie Mckenzie.

Diagnos okänd har bytt tid, förut gik den på onsdagar klockan åtta, men nu går den klockan tio!


Vem hejjar ni på i "Den rätte för Rosing"?

Kameran

Mitt batteri har dött.... Jag använde den igår hela dan, så ja antar det är därför. Men jag bara måste ladda upp bilderna!! Thihi!! :D Har läst en bit av bibeln idag, den var faktiskt inte så svår att läsa som jag trodde. Jag trodde att det skulle ha massor av krångliga ord som min hjärna inte förstod sig på och aldrig hade hört, men ja fattade åtminstonne lite grann..
Har du läst bibeln? De får väl ta att bli frågan som får ersätta bilderna som jag tog under helgen.. Men de kommer... snart.. den måste bara ladda några timmar = det blir imorgon...

så typiskt att man inte har bilder när man är skrivsugen!

Ja, som ni säkert har märkt så bloggar jag inte lika mycket längre. Jag har valt att ta ett beslut... Jag ska blogga när jag känner för det och inte för att jag känner att jag måste blogga varje dag. Missförstå mig inte, jag menar inte att jag inte har tyckt att det har varit roligt att blogga varje dag.

Dags att sätta kameran på laddning...

Puss (L)

MELODIFESTIVALEN VIP


Me!

Gudmor Sussi och jag i VIP-lokalen. :) VI drack och åt lite, sedan var de dags att ge sig av till själva lokalen i Globen. :)

Här sitter jag, redo för att showen ska börja.

Ett förband spelade ett par låtar ur tidigare Melodifestivaler.

It was really, really big!

Jag tyckte Molly var bra. Men de verkar jag nästan vara ensam om, eftersom att hon kom sist.... :(

De som håller i Molly-skylten verkade vara Mimmi, Frida (systrar till Molly) och hennes mamma. Jag har zoomat in på bilden och det verkar som om Mimmi kollar på mig. :S

Jag gillade många, Heat var en av dom. :) I can walking 1000 miles to be with you... tralalalal.... :P

Sanningen bakom "Green Room". :) Caroline va helt galen, hon dansa på soffan å allt.. :S

Petra Mede! Hon satt på vår läktare när en låt spelades, coolt enligt mig. Ja fotade hennes hår... :P

Moving on var den ända låten som det inte var mer drag i live än på TV, de var tvärtom... :/

Jag blev lite förvånad över att Malena Ernman vann, men hon var helt okej. Melo behövde lite omväxling. Precis innan Petra sa resultatet så kom värsta klungan av tidningsfolk som skulle fota och intervjua... De tog typ aldrig slut, de var ju hur många som helst!!!
 
Kvällen var toppen! :D <3 Tusen tack, Sussi, för att jag fick följa med dig! :D <3

My first words today

Neeeehej! Asså dumma snö, kan du inte bara försvinna nån gång?!

DÅ var den mycket störande. Men efter en väldigt halkig promenad med mammsen så var det endast fint, inte så störande. Men visst vore de skönt om den var borta om ett par dar.. :/

Min dag har varit toppen. :D Vi hörs förmodligen imorgon, puss puss. <3

Har du kallat en lärare för pappa någon gång?

Fniss, fniss, hela dagen.. Varför kanske ni undrar? Jo, ja de första jag gjorde när jag vaknade idag var nämligen att HICKA. Idag så har jag HICKAT mig igenom alla lektioner... :p En annan grej vi skratta åt var att jag kallade men mentor Pelle för Pappa. Så himla pinsamt, han hörde de också! Från barnskötare till pappa? Vad blir han sen ? :O

Emma : - Vad finns i en grav?

Frida: - Hahhhhahahahahaha....... Det står ju Vad finns i en moské?

Det skrattade vi också åt hela lektionen... Hela klassen störde sig asmkt på oss,`men hur ofta är det vi som är de som stör ? :P

Estellehelgen 8)

Nördiga är vi allihopa, allihopa, allihopa, nördiga är vi allihopa, allihopa, allihopa. Jag med och du med. Nördiga är vi allihopa, tralalala lala!

Kommer ni ihåg den gången jag inte visste vad jag skulle äta för kvällsmål, det blev majs! Supergott var det enligt mig. :)

Jag var superglad över att TV:n funkade! Wihhooe!
Estelle letade och letade, men fann inte ett enda öre. :( Men trots det så åkte vi och shoppade igår. Jeansleggings för oss båda två. ;)


Denna sjöhäst (flodhäst var vad jag höll på att kalla den, snacka om tvärtemot!) är uppstoppad. Superäckligt och läskigt enligt mig. Om jag minns rätt så darrade jag när jag höll i den, jag var nära på att kasta bort den när jag började att tänka på alla döda organ inuti den. Har ni något uppstoppat hemma?
Undertiden vi letade efter Estelles plånbok så hittade vi ett gammalt foto på mig och Estelle på Kolmården. Ni ska veta att jag fortfarande kommer ihåg detdär superläskiga skrämmtåget som vi åkte där på bilden! Snacka om ett minne för livet! Jag brukar tänka på de ibland. Man åkte in i en grotta me massor av läskiga grejor och så!! Rädlsan fanns redan där som sex-sjuåring. :P

Cuutie? <3

Denna bok fick jag låna av Estelle! Jag som älskar Katarina Von Bredows böcker! :D Den är superbra än så länge, är på sid 64. :)

De var väl allt om helgens beskrivning + lite till... :)

 

Jag är nyklippt! :D

Det känns som att jag ska göra reklam för nya hårprodukter. Jag älskar att komma ifrån frissan, håret känns alltid så lent, rakt och lätt. Jag älskar mitt hår idag. :P Nu under eftermiddagen så åker jag till Estelle, ska vara där hela helgen. :D Kommer förmodligen inte att blogga på hela helgen. Men vi hörs kanske på söndag kväll, jag vet inte, de kanske blir tidigare en så. I vilket fall som helst: ha det så bra sålänge! :D Puss, puss <33 (L)

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiee!! :D <3

Fröken Frida är glad. :) Jag har kommit till final i Matildas tävling i veckans blogg. :D Tusen tack för alla röster!! <33

En fin bild från båtveckan sommaren 2008


Denna bild togs på sommaren 2008. Det var den sommaren vi upplevde sol med åska, åska och blixtar som slingrade sig runt oss, och otroligt fina stunder. Vädret var mycket bra, kommer jag ihåg. Vi åkte ut me jollen och jag körde superförsiktigt, och det var tur för just då så körde vi över ett grund. Vi letade efter grunden. Man lutade sig framåt i jollen och blev mycket förvånad, nästan lite rädd, när grundet plötsigt dök upp under en...

Idag har det varit en mycket bra dag. En ganska normal och flummig, och hur kul är inte det? Men ännu roligare vore de med en förändring.. Alltid de samma, dag ut och dag in. Tröttnar inte ni också ibland?

Vad ska jag äta nu då? :S


Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska stoppa i mig nu under kvällsnåret! Du kanske har några tips på den mat som du gillar?

I miss the summer!


Jag vill ha sommar nu. Jag vill slippa all snö. Jag vill kunna använda de nya vår/sommar-kläderna. Vill du ha sommar? Varför?

Jag vet vad jag kommer att ägna mig åt ikväll! <3

Gröna Lunds nya berg- och dalbana


Wow! Finns det nån bättre beskrivning av den ? :) Jag vill åka den, nu!

Uppdatering: Hur tusan ska man överleva? :S Jag kommer skrika tills ja dör!

HälsinglandSer ni den röda billampan ? :D

Jag är tillbaka

Efter att nästan gått ner i splitt med skidorna på två gånger, varit rädd i en brant och isig backe och frysit så in i bomben så har jag fått nog av skidorna i år. De får vänta på mig ett tag nu. Trots det så har det varit en bra helg med mormor och morfar och mamma och pappa. Här kommer det snart upp lite bilder från helgen. :)

Imorgon är det skolan som gäller... Jag vill ha mer lov, håller ni med mig?

Kramiiiis (L)
RSS 2.0