Turkost


Kände att jag behövde kompensera den tidigare bilden med en bättre bild... XD

Fotot som aldrig kom upp


Mitt störda (sanna) jag. Lägg märke till lillfingret. För er som inte vet: Jag håller alltid glas/behållare så. Har genom åren hört att "fint folk" gjorde så förr i tiden. Haha! Men visst är det lite lustigt? Sen går jag alltid på tå uppför trappor! Inget av dessa två är något jag tänker på, de kommer naturligt! Har ni något annorlunda kroppsspråk?

Bättre än köpta!   Har bakat chokladbollar...

img_2815 (MMS)

Bättre än köpta!   Har bakat chokladbollar som jag har gått runt och tjatat om i flera veckor! Ljuvligt! Nu ska jag fortsätta kolla på Sveriges Mästerkock. Kalasgott-bloggerskan är ju med! Ha det gött!

Nu försvinner jag bort från omvärlden

Jag är alltid i min egna värld när jag joggar till musik!

Vitt piggar upp


Måndag. Mitt huvud är just nu lika tungt som en tegelsten. Men ska dock pallra mig ut i solskenet. Här ser ni en del av min outfit för dagen. Älskar att hålla på att trixa med kameran med massa inställningar! Så roligt att få en balans mellan dem. Är ni fotointresserade? :)

Inga ledsna miner här inte! Solen är framm...

img_4816 (MMS)

Inga ledsna miner här inte! Solen är framme och jag är påväg hem från Felicia! Vi har haft en riktigt lugn  och mysig helg.  Påtal om ingenting, detta är mitt tusende inlägg! Ha en fortsatt bra söndag!

Lördag

Idag blir det chokladbollar, bio (The adjustment bureu), shopping och fotostund vid skeppsbron! Wiheo! Felicia kom precis på en lysande idé till en bild: Man står mitt i folkmassan på Drottninggatan, samtidigt sticker man ut i mängden.

Helg

Sitter just nu på pendeln påväg till min vän Felicia. Ska vara där hela helgen. Kanske blir en tripp på stan, bio, shopping eller bara mys framför någon mysig film. Ser framemot det! Den här helgen kommer bli super! Vi hörs på måndag igen. Ha det bäst sålänge! Njut av helgen och ät lite extra onyttigheter!

Live, love, laugh

Drömmer mig bort


Om mndre än 3 månader är det SOMMARLOV! Det är mindre än 50 dagar i grundskolan. Räcker det för att beskriva min längtan?
Just nu sitter jag har i köket med mammas dator. Nu har vi en nykomling i iPhoneligan! Mamma har nämligen fått en också.
Sitter och tittar ut på den kolsvarta gatan. Kanske ska sätta på sig löparskorna trots att tröttheten försöker segra? Det är ju skönt när man väl är där ute och joggar till dunkande musik. Ja.. så får det bli!

Dagens plus: Inget som jag behöver plugga på! Freedom!

Onsdag


Ojj, ojj, ojj vilken gammal bild! Det var en händelserik dag det där. Fastnade med Felicia i Insane i över en timme. Var livrädd. Sen slutade rädslan när jag kom ner på marken igen OCH vann en megastor mjölkchoklad. Det var en riktig humörvändning!

Idag har jag ägnat mig åt plugget hela dagen. Nu ska jag ta det lugnt, slappa lite framför tvn är lockande. Imorgon blir det förmodligen lite bättre uppdatering!

Ha det gott mitt i virrvarret.. Lever lite stressigt nu känner jag! Men snart är det över för då är det påsklov. Sen SOMMARLOV! Käämpa på!

Nya ponchon


Love it! Den är snyggare i verkligheten!

Yeeeah


Träning, check! Nu: dusch och sedan myyyys och måla naglarna! Älskar att hinna med allt jag vill!

Felicia


Lite skypeande med min käre vän Felicia gör mig alltid så glad och positiv. Vänner är bland det dyrbaraste vi har.

Dags för träning


Wie! Nu springer jag ut i löparskorna med peppande musik i lurarna! :)) Märks det att jag är glad idag?! Hihooo...

Ännu en bra dag


Hade lite smått träningsvärk när jag vaknade i morse.
Gick runt och såsade hela morgonen och hann endå med allt! Det har varit en bra dag i skolan och solen skiner. Och min poncho var som mitt andra skinn. Så skön och mysig men samtidigt grymt snygg. Det kommer upp en bild på den senare ikväll. Tills dess ska jag plugga och jogga.
Sen har mamma kommit hem med söta Odd Molly-kläder!

Söta snoddar


Köpte även ett par fina tofsar idag!

Jag vet förresten någon som kommer sova gott inatt.. Förväntas vakna upp med värsta träningsvärken imorgon! Så mycket så jag knappt kan gå. Har saknat den.

Bästa måndagen på länge!


Typ såhär känner jag mig nu.

Idag gymmade jag på SATS. Det var bäääst! Provade även på zumba för första gången i mitt liv. Var dock inte lika kul som jag trodde. Förutom det så har jag shoppat Levis Demi Curve-jeans, min första Bondelidklänning (iiih!) och en ursnygg poncho på H&M. (bilder kommer)
Kort sagt har denna måndag varit den bästa på länge, eller ska jag säga någonsin? Nu sitter jag här i köket efter en god middag med kryddiga revbensspjäll och lyssnar på gammal musik.
Jag säger som min pappa, såhär bör man ha det när man har det som värst!

The gym


Vid exakt den här stunden befinner jag mig nog på gymmet och springer häcken av mig (bokstavligt talat ja!). Förmodligen i dessa kläder... Erkänn att träningskläder är det skönaste som finns!

Ny vecka


För en ny vecka behövs nya tag. Det är så mysigt att sitta här på morgonarna och äta frukost och läsa en bok. Riktig avkoppling!

Var naturlig, och självsäker


På den här bilden har jag inget smink på mig. Det kan vara svårt för många men man vänjer sig. Det gäller bara att acceptera ditt utseende. Lär dig tycka om dig själv utan allt kladd. Då blir du säkrare i dig själv.

Vårig dag = våriga kläder!

5 fakta om mig


Jag fyller 16 om mindre än en månad! Wiheo!
Just nu är jag väldigt glad över att solen skiner ute.
Jag dansar street en gång i veckan, men skulle helst vilja dansa hela dagarna!
När jag gick i spökhuset på Liseberg hängde jag på pappas ryggsäck. Så rädd var jag!
När jag är ensam hemma springer jag alltid runt och sjunger och dansar. Det gör mig gladare.

Blue skin


Att leka med färger i Photoshop är bara så kul!

Vackra utsikt


Inget likt Sverige


Bergen i Sardinen var så maffiga. Visst är det kul att kolla på gamla bilder från resor och sånt? Man får en sådan nostalgi!

Flyttning till Fredhäll

Idag hjälpte en massa folk min syster Anne-Marie och hennes sambo Christian att flytta från söder till Fredhäll, som är en del av Kungsholmen. Det gick väldigt smidigt och vi blev klara på typ 3 timmar! Roligt var det också! Att solen sken på en klarblå himmel gjorde det hela ännu trevligare. Efter allt blev det pizza.. hihi gott.

Vattenpölis


Jag sprang ner i en vattenpöl under den vackra joggingrundan idag. Men det var så värt det... Joggade i en timme. Man blir så glad av att träna! På måndag ska mamma och jag prova SATS. Det ska bli spännande. Är väldigt otålig nu, vill bara börja jogga nu, nu NU!
Ganska konstigt endå. Jag började med det under sensommaren 2010, sedan dess har jag varit fast. Trodde verkligen inte att jogging var någonting för mig.

Om någon timme eller två berättar jag vilka roliga saker jag gjort idag!

Ser du de tre solarna?

Det här är nog min favoritbild just nu.

Fantastiskt god

Hej igen vinter!


Du är inte saknad

Torsdag :/


Okej, nu ska jag vara helt ärlig.. Den här dagen har varit sämst.
Har varit på dåligt humör utan anledning. Och nu sitter jag här och äter kexchoklad. Låter i och för sig rätt gott... Men nu ska jag inte deppa ner er också! Istället får ni här se en bild som får mig längta något extremt till sommaren. Och sen är det ju fredag imorgon! Så ha det bra så får jag hoppas på att vakna upp lite gladare imorgon.

Vissa saker går inte riktigt att förstå sig på


Så som att man vissa dagar känner sig hur fin som helst, och andra dagar som den fulaste människan på jorden. Idag är jag i alla fall nöjd med mitt utseende, och även om jag skulle bli ful på en bild så skulle jag veta att det inte gör någonting, för jag är vacker som jag är endå. Imorgon kanske jag mår dåligt av att se en sådan bild..

Visst är det lite konstigt att man känner så olika dag från dag? Varför är man mer sårbar andra dagar? Beror det på humöret eller på någonting helt annat? Självkänslan? Vad tror ni?

Promenadis!


Liten såndär allmänt sjuk bild på en sjuk chey (där ser ni mina nymålade naglar, hihi XD)! Nu sticker jag iväg på en promenad med Emma I. Sen blir det filmen "Tusen gånger starkare" med mammsen! Sååååhär bra film!

Lipstick


Så dagens lilla tips. Rota runt i garderoben innan du köper massa nya kläder. Du kanske har just det du söker! Sen hittade jag ju detta läppstift bland all min kosmetika.. Haha, har typ hur mycket smink, smycken... som jag inte använder!

Dagens:


Biologiprovet gick bra. Grymt många frågor! Annars har jag inte så mycket att säga, då jag inte riktigt vet hur min kväll ser ut. Kanske provar på sats med en kompis, kanske stannar hemma, tränar eller träffar en kompis.. Skönt med mindre plugg och mer fritid!

Nu gäller det!

Tror provet kmr gå bra. Drömde till och med om biologi.. Men aja, måste gå nu. Bye!

Myskväll


Efter att ha städat rummet, pluggat i stort sett hela dagen och fått lite med sömn inatt så börjar jag redan längta efter sängen. Imorgon är det dags för nationella prov i biologi. Får se hur det går. Men nu är det dags för en skön dusch, sen blir det teven och ny nagelfärg!

Time for school


Leopardlinne - Oui
Jeans - Crocker

Shopau(w)!


Lite sådär allmän glädje blandat med inre lycka!

Ibland önskar jag att jag var en katt


Tänk var skönt att sova över 20 timmar på ett dygn. Fast å andra sidan så slösar man bort enormt mycket tid! Jag säger som min farfar: Sova kan man göra i graven!
Men nu ska jag trots alt gå och lägga mig. Den här dagen har varit vimsig, så jag avslutar med några sidor i min bok! Eller mina ögonlock kanske stänger sig före det.. De är just nu tunga som bly.

Godnatt!

Yeah


"Music is what feelings sound like"

Har jag nämnt att jag älskar att fota och redigera? På senaste tiden har det intresset verkligen vuxit! Det är så kul att se den bild man tidigare bara haft i huvudet växa fram. Denna bild är tagen då jag lyssnar på Spotify med vår nya lilla högtalare. Den är toppen! Musik förgyller även det tungaste skolarbetet. Jag är förresten klar med alla frågor nu och kan dem hyvsat! Mamma var snäll och förhörde mig i över en timme, ja, 182 frågor tar en stund!
Men tillbaka till ämnet.. Gillar ni att fota?

Vill redan ha helg!

Och jag som trodde att det skulle bli en lugn vecka.. Idag fick vi 182 frågor att plugga på inför Nationella Provet i biologi. 182!!! Helt sjukt.. Så nu vet ni vad min eftermiddag har bestått av... Har även bakat ett urgott bikarbonatbröd! Riktigt lyckat! Men nu ska jag väl ta och kämpa vidare med alla frågorna som jag bör kunna någorlunda tills på onsdag?! Vet inte ens om det är möjligt. Håll tummarna för mig...
En gammal bild på en liten Frida.

Godmorgon solstrålar


Dags för skola!

Kraft


Nu är det snart dags för en ny vecka. Känns inte som att det kommer vara sådär hysteriskt mycket plugg. Nationella i Biologi på torsdag, annars är det väl inget annat att gå runt och grubbla på. Därför ska jag passa på att göra mycket den här veckan. Saker som jag i vanliga fall inte gör så ofta eller som jag vill göra mer, bl.a. detta:
Prova på SATS i Haninge.
Shoppa
Läsa
Träna
Vara med kompisar
...och slappa och njuta av livet ännu mer!

Känns som det kommer bli en bra vecka... Vad tror ni? Vad ska ni göra i veckan?

Felicias version av Oh My God!

Solen skiner, gör du?

Lycklig fredag

En stor högtalaranläggning och Spotify är en bra kombination och lättar upp en när man mår som värst. Inte för att jag gjorde det... Hahaha, hade ju pratat med felli i över en halvtimme. När man precis har lagt på samtalet som bestod mest av skratt så kan man ju inte må dåligt! Herregud vad kul vi kommer ha imorgon!!! Först åker jag på båtmässan med m och p sen har felli och jag tjejkväll här hemma. Längtar! Idag har jag träffat en ny kompis, Vendela. :) Vi shoppade i handen och åt en god fika. Roligt att lära känna nya människor! Man lär sig så mycket av varandra. I alla fall. Nu ska jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna. Vad bra jag har det!

Don't worry, it's just a glass of water

Mmm...semlor!

Min favorittröja


Köpte denna underbara blus för några veckor sen och just nu är det min favvo. Älskar den. Har du något favoritplagg, isåfall vilket?

Bästa medicinen?

Avslutar dagen med lite grapefrukt och film. Gött!

Så känner jag:

Saknar sommaren


Sol, värme och bruna ben!

Nu vill jag verkligen sätta på mig mina älskade converse... Men får väl vänta någon månad till.

Skrattar varenda gång jag ser den här bilden. Vi fick inte upp den. Fick seriöst panik, fast det ser ni ju redan. ^^

Måndag - sjuk


Sött anteckningsblock, eller hur? :)

Vaknade imorse och var riktigt trött. Förkylningen satt fortfarande i och mitt ena öga hade svullnat upp (?!) under natten, så jag stannade hemma.
Har precis satt in en annons på Blocket. Ett tips till er som vill tjäna lite pengar fort! Vem vill inte det? ^^
Annars händer det väl inte så mycket.. Tänkte sätta på en film "Min låtsasfru" fast på engelska.. Då övar man lite på språket och har roligt samtidigt! Förresten, vad tyckte nu om bilderna från skidresan?
Funderar på att köpa en jumpsuit från Ziperall nu när det är halva priset. Ska jag slå till? Hmm...

Utseende är inte allt



Bilderna kommer från weheartit.com
.

Finns så många bra bilder där. Bra texter. Har över 100 st på min dator som jag tänker på dag ut och dag in!

Courmayeurbilderna

Klicka här för att se bilderna från vår skidresa i Courmayeur.

Förnya kläderna!

Hittade en klänning som jag inte längre tycker om. Vek den innanför jeansen och så blev det ett linne. En snabb förvandling! Vad tycks?
Lite mer jag än bilden innan?
Jag är rastlös, är fortfarande sjuk och är grymt shoppingsugen och vill prova att träna på SATS etc. Men men.. Nu ska jag fortsätta packa upp väskan, bilder från Courmayeur kommer! Kan ju skymta med att jag hade en av de vackraste utsikterna man kan ha när jag gled nerför backarna!

Mitt i det roliga..

blir jag sjuk. Så här tråkar jag på hotellrummet med mina dussintals av näsdukspaket medan det är en perfekt skiddag utanför med strålande sol. KUL. Imorgon hoppas jag på att kunna åka igen. Sista dagen i paradiset. Då säger jag väl tvärtom den här gången då: Hoppas ni mår bättre än vad jag gör!

Hej hej, googlebränna!

RSS 2.0