Smockisar, läxor och konditionträning (:

Sarah och ja skulle ha åkt på bio ida men de blev inte så.

Emma sovde över inatt. :D .. Idag så var vi hemma hos henne och proppade i oss massor me chips. :D <3 (vi skulle egentligen jobba matte och SO :P).

Jag gjorde lite läxor efter middagen sedan så åkte Sarah, Anna, Edvin och jag rundan me cykel. haha, kul uppför de jobbigaste backarna. :P , Vi stannade vid lekplatsen och gungade på dendär stora runda gungan, ja skrek å skratta. :P , De kom en kvinna förbi och klagadae på oss och sa: Fan va ni skriker , ... :O , vi cyklade ikapp henne och hennes mi till mej var minsann inte glad... :/ .. aja, hennes problem med att hon verkar hata barn.

Sov gött å sött

Frida

Prinsessfrida

Heej ! :D I lördags (igår alltså) , så var jag prinsessa på Bills och Jonkos maskerad. Ämnet var nämnligen prinsar och prinsessor. Ja, de var lyckat. :D , Men ja skulle inte vilja ha dedär kläderna på mej varje dag. :S . ,Men man var ju fin i dom. Jag spillde å så... :P , jag spiller bara när jag inte får spilla! ... :D , Men som tur så kan dom ju tvätta den. Vi hyrde kläderna. Ska lägga upp en ny header sen när ja får tillbaka min dator, som har pajat - :( . pappa vill inte att ja installerar massa "skit" på hans dator.. De är minsann inte skit att ha Photoshop!! :O .. aja .. Ja hade tänkt att ha bilder från igår där då. :D . De blir säkert fint.  :P

Pöss / Frida

Mål, tankekarta och försenad inlämning

Helloo! ;D

Idag har  vi gått igenom målen på idrotten, klassen har redan fått lite ifyllt på G-målen. ;) 

Jag gjorde tankekartan om mina intressen idag på FT:n (det var en läxa). Den blev ganska färgglad och fyllig med information om vad jag gillar att göra.

Idag så hade vi en Engelskalektion som var rolig. :) , Vi skrev .. :D , ahah , gillar att skriva.

Jag kollade på klockan när den var 18:34. klockan sex ska man ha lämnat in filmen. Ja skyndade mej på cykeln och tog med hyrfilmen sen igår och cyklade på. Jag hade tur, denna gång, jag behövde inte betala.

Vi fick pastasallad i skolan idag. De som ja sa igår att dom borde servera i skolan. Sen dagen efter så är de där. ;) , Det var ganska gott, men de blir självklart godare om man gör hemma. :D 

Nu ska ja gå ner och kolla på ett program om Florida på 6:an. Vi hörs imorgon! 

Ps. Nån som brukar kolla på Hasses Brorsas Låtsassyrras Kompis ?  

Spillkråka, presentationer och PS. I love you

Idag så var ja en spillkråka - jag spillde på tröjan (som tur var innan skolan började) och de rann ... :P , oskönt. Men lyckades få av den innan resten av kläderna blev smutsiga.

Har ni smakat på Kellogg´s Röda Bär ? Så otroligt god tkr ja! , Jag tröttnar aldrig på den <3 :D

I svenskan idag så läste de flesta i klassen upp sina presentationer om sig själva. Jag hann göra den en kort snutt på en annan Svenskalektion så ja slapp. :D , aahh. Ja lärde mej faktiskt lite nytt om dem i klassen! :D , Även fast ja gått me dom i sex år (ps, ja går inte i femman! , flyttade hit i ettan = har gått me dom i sex år ) så vet ja faktiskt inte särskilt mkt om dem.

Mamma sprang å ja cyklade idag. Vi gjorde en lite omväg för att springa ner till macken och hyra filmen : Ps. I Love You som ja ska se på ikväll. Nån som har sett den elr läst boken?    De är en komedi - barntillåten, haha. xd Mamma och pappa är på Bills svensexa, (elr hur de nu stavas :P) så ja ska vara hemma själv fram till tio - elva. Mamma sa förut att hon inte ska bli sen, men säkert! ... Hon kmr sitta där å babbla på å inte bry sej om att klockan tickar. JAG VILL JA SOVA... :/ , asså ja vill inte gå och lägga mej när ingen annan är hemma... Tänk om de kmr nån :O :P

Nu ska ja poppa popcorn och se på filmen. (: , vi kanske hörs sen när ja har sett den ;) ,

Hejdå / Frida ♥

Rörelsedagen :D

Hej snuttegull!
Idag så har ja rört ganska mkt på mej, men ja har också suttit och slappat framför datorn och tv:n.

På NO-lektionen idag så skulle vi träna våran kondtition. Vi sprang typ hela lektionen. Först så sprang vi ett spår.
Sen så sprang vi upp och ner för alla trappor vid idrottshallen. HERREGUD! Vi skulle kuta upp och ner för trapporna (fyra st) tre gånger. De var otroligt jobbigt. Man blir ju slut bara av att gå upp och ner. :S , Men tur är de i alla fall att trapporna tar slut nån gång, och att man skulle kuta ner igen, elr de måste man ja för att komma upp. :D , De ja menar är att när man springer ner så hinner man ju slappna av lite och pulsen kanske går ner en aning ? (vad vet jag ? :P) .

Ikväll så gick mamma raskt en runda som hon alltid går varje dag här. Medans hon gick rundan så tävlade vi om vem som kom först hem. Jag skulle cykla två varv och mamma skulle gå ett varv. Mamma kom först! :( , Men ja gjorde ja ganska bra ifrån mej måste ja endå erkänna, upp för sex backar, de är inte så lätt. Mamma slog mej me ungefär 3-5 minuter.
Jag var ganska trött i kroppen när ja kom hem. (:

Sov så gott nu. (: , kom ihåg att skicka en kommentar om ni undrar över något! ;)

Skolfoto, oboymackor och en jobbig cyklingsrunda (:

Heej på er!

Idag så har vi tagit skolfoto i skolan. Ja känner på mej att gruppfotot på mej kmr blir otroligt dåligt, kanske de dåligaste nånsin. :P , :S , Men aja, :S , elr alla kommer ju se de i all framtid. :S
Fotot på bara mej var i alla fall hyvsat, ja fick se på dom. (: , en brunettFrida. :D

Emma å ja gick hem till mej efter skolan. E visade den mobil hon ville ha, måste erkänna att den ser väldigt bra ut.
Vi åt ett gammaldags recept som Miss Frida Jansson har kommit på, (stolt xD). Smör på macka, oboy på och sedan in i mikron i 10-30 sekunder. :D , VÄLDIGT onyttigt, :O .. Har inte ätit de på säkert ett halvår. Men de var sådär, de känns inte som min kropp tål lika mkt socker efter dedär månaderna me oboy och oboymackor. :) , Men de är ja faktiskt glad för, tänk om man kunde proppa i sej hur mkt socker som helst´. :O , asså de skulle nog inte kännas bra , elr va tror ni?

Jag gav förslaget till mamma att vi skulle cykla en runda varje kväll för nån vecka sen, men bara när ja inte har dans elr liknande, elr ja, när ja kan helt enkelt.. Vi satte igång idag. Huuuh, de va jobbigt i de tre långa uppförsbackarna. Men annars susa ju på me vinden.  Mamma hann inte me, så ja väntade. Haaha, Emma L där seru, ja kan visst cykla fort :D , (när nån annan som cyklar sakta är me ja...  : P ) ,  

Puss gullungar, hörs imorgon, hann inte skriva i morse, kanske en runda hit på morgonen i morgon ? :D 

                                                                                                  

Snubbeltrubbel, CS och pasta med skinksås

Hello sötnöt!

Idag har ja varit me Jakob. (:
Vi har åkt lite skateboard bland annat. De lääskigaste är att ja inte är duktig på att komma av så de slutar ofta me att ja nästan hoppar av och skateboarden rullar iväg. :) , De var kul att kolla på när Jakob åkte¨, han är jätteduktig! :D

Sedan spelade vi Counter Strike, ett spel som jag tidigare inte visste vad det var. Har hört att dom säger CS men ja har aldrig vetat vad det har varit. CS va han oxå grym på tkr ja! :)

Vi såg en snutt av Matrix (ettan) medans vi åt pasta med skinksås. :)

Denhär dagen har varit rolig, vi hörs imorgon bloggen!

Kram Frida

Grodkakor, träsk och mjukosthoppande!

Heej ! :D
Idag har ja gått till Haninge, (ingen väg, ingenting!).
Av Jenny och Pelle (lärare) hade vi fått en present efter vi vann teaterslaget. Presenten var att gå från Dalarö till Haninge. Vi gick drygt en och en halv mil. 
Emma L trodde att hon hade en kaka där de tidigare att en groda, så de blev en liten grodkaka! :D , ahha
Sedan så gick vi i träsk å mina inte så bra gympaskor läckte såklart in och de fylldes me vatten när ja gick, uuhhuh! (riktigt oskönt!). Alla andra hade bra saker förutom ja, som inte är nån direkt skogsmulle. :P , JA, de vet ju ni som känner mej ;)

Vi gick igenom ett brandområde , de var skog, elr ja, inte längre kanske dårå. :P De tog evigheter att komma därifrån. Det var många träsk och de fanns många fallna träd som man skulle klättra/gå på över. De var krånglig terräng.

Efter cirka fyra och en halv tids vandring så var vi framme. Både blöta och svettiga.

Pelle hoppade på en mjukost (det var meningen) och hela plastförpackningen sprack och de stäckte åt alla håll och kanter. Ja tror rekordet var runt fem meter. :D , haha, tänk om man gjorde de när bussen kom och när dörrarna öppnats, då skulle de säkert ha sprutats på busschauffören! , en rolig syn kanske ;D ,

Mamma gav mej energitabletter när jag/vi skulle packa imorse. De behövdes ska ja säga dej! , de var ganska många, tio st kanske, alla gick åt, alla ville ha :D  , haha . (:

När vi hade gått hela vägen så åkte vi buss hem.
I bussen så var jag jätteflummig, skrattade HELA TIDEN. Dom i bussen undrade nog vad der var för fel på mej. :D , haha :D

En jobbig och rolig dag enligt mej, bloggaren Frida Jansson.

Pöss

Hejhopp på otursdagen

Mjaau! :D ,

Idag har de varit min lilla otursdag. Men de slutade gott i alla fall. :)

Min lins åkte lite snett vid ögonlocket så ja såg bra me glasögonen på, fast linsen satt liksom kvar uppe vid ögonlocket. Jag och Eva gick till vårdcentralen och en tjej hjälpte till och tog ut den åt mej. Så idag bar ja glasögon. (:

Glömde nyckeln till skåpet oxå, men de läste sig snabbt me en runda från och tillbaka till skolan.

Annars har denhär dagen varit helt okej.

Jag var me Emma I efter skolan. Åskan kom å blev lite rädd, men de kom ja inga blixtrar på oss iaf. :) ,

Ps. Visste ni att jag har haft min blogg aktiv i sex månader nu? , det känns verkligen inte som de, ett halv år. :S :D
Ja kmr inte att sluta på ett tag iaf, ;).

Badning

Igår så badade ja här nedanför. :D , De var ett snabbdopp... Fick lite panik utav den äckliga tången runt meej, uu. Men de var de värt för vem vet, de kanske var de sista doppet för i år?

Vi ska ha klädsimm på idrotten nästa onsdag.. :P .

Heejjjdå!

NO Linser, G/VG/MVG, arbetsblaaaad och den jobbigaste idrottslektionen nånsin.

Idag så hade vi svenska i början av dagen, med Minette. Hon verkar bra. :)

Efter en rast så gick vi och hade matematik. Vi fick arbetsblad som vi skulle göra. Man var inte tvungen att ta hem och jobba klart men ja gjorde de så att man känner sig klar me det och kan lägga det bakom sig. Då kan man göra annat skojjigt sen. :D

Vid elva gick hela klassen ner till idrottshallen och hade den jobbigaste (fast den var rolig :P) idrottslektionen vi någonsin har haft enligt mej. HERREGUD!

Efter lunchen så hade vi NO. Vi gick igenom alla regler och fick lära oss om nödsakerna om något skulle hända. Jah blev nästan rädd av att bara höra allt som kan hända och så....  Vi fick våran första läxa för höstterminen också, som vara tt läsa alla mål i NO - G, VG och MVG. Jag har gjort det nu och de var ganska mkt men ja förtod hyvsat bra av alla målen. (:

Nu ska ja gå och kolla på teven och sedan gå och slumra innan klockan tio.

Hur har eran dag varit?

P&K / Frida

Skollängtan!! :D<3

Ja längtar faktiskt till skolan imorgon. Se hur allt är., Få nya böcker och så. Ja, ja , ja vet, alla läxor, men de ska bli kul att se hur man tar allting och om man lyckas få bra på prov å så. :P
Nån som håller med?

Sitter här och lyssnar på Hallelujah - Allison Crowe . Fast Molly Sandén gör den bättre på svenska tkr ja. Har ni hört Molly? :D

Ha en bra kväll och kom ihåg nu att inte fastna här vid datorn som ja verkar har gjort nu. :P

Kram Frida

Så otroligt bra Molly !! :D <33

Denhär låten gör Molly Sandén så himla bra. Jag var där på Diggiloo, men de är inte ja som har spelat in denhär videon. Men ni skulle bara veta hur de var live!! , herregud, ska lyssna på denna låt varenda gång ja e nere... som nu...

Puss & Kram /Frida

Hold on be strong

Om man försöker att lyda dessa fyra ord här ovanför kmr man att lyckas jättebra. (:

Skönt

Ibland är de så otroligt skönt att få ut allting, allting som man funderat över i århundrader. Vilken lättnad!

Ps. Jag har vågat berätta, de är inte de, men just nu så fanns det verkligen en anledning för att man ska berätta hur man känner.

Första dagen i skolan : Människopyramider, regler och flaggor

Heei! :D
Idag vare första dagen i högstadiet. De kändes lie pirrigt när man gick dit men de var ju jättebra. ;)  , supernöjd me dagen.

De började med att rektorn pratade ..., Sedan gick vi upp till högstadiet, Fullriggaren.

Vi fick våra mentorer. Jag fick Pelle. :D
Sedan vare dags för reglerna och fördelarna. Skönt att man får gå och köpa saker som godis och läsk under rasterna tkr ja. Reglerna var ju bra. :) ,

Vi ska ha en OS-olympiad för hur smart man är. :P Man delades in med sin mentors andra elever. Vi målade våra flaggor för just vårat lag/land och gick ner till stranden.

Vi satte igång tävlingen med att alla lag fick välja vilken flagga dom gillade mest, (man fick självklart inte välja sin egen).

Sedan gjorde vi pyramider gjorde av människor, (människopyramider xd) , den som kom längst vann, vi kom till 3,80 XDXD , låångt upp jue! ;D

Hur har eran första dag i skolan varit?

Bye / eran Frida

Tröstkväll :D

Emma å ja ska ha en liten tröstkväll för att skolan börjar imorrn, Vi ska se på Save the last dance och äta chips me Emmas favoritdipp. :D , muums. Men de ska inte bli sent ikväll..

Kram

Skola! :'(

Skolan börjar imorrn. Fast de blir en kort dag, Jag är ganska väl förberedd, har packat väskan å så. :)

Puss

STÄDNING :|

Städade idag med Emma I. Vi hjälpte varandra att städa både hennes och mitt rum. :)

Jag proppade dedär stora typ XXXL blå plastpåsarna med sopor och de ja skulle ha kvar. Så två så stora var helt proppfulla nu. Sköönt att få bort allt. Men när man tar och använder två sådana, då måste man ha nått fel, hur man kan ha så mkt saker? :O, aja... :P

150 kr för 3 par jeans! :O :D

I torsdags så var ja lite shoppinggalen. Jag köpte tre par jeans för 150 kronor, (allihopa alltså! :P) , de är riktigt billigt! :D

Toning

Heejjj ;D , jag har varit hos frissören. :P , Jag tonat håret brunt :D , Jag själv är nöjd, och det är väl det viktigaste? (:

Ja säger inte färgen ;D

Diggiloo

Igår fick vi en överraskning att grubbla på hela efermiddagen. Jennifer blev nästan gaalen över att inte få reda på var det var. Vi skulle vara färdiga klockan sex, finklädda.. :) . Klockan sex så kom mamma och pappa, vad gjorde dom där? :O När dom, startat bilen så gav dom oss två biljetter till Diggiloo-konserten klockan sju. Vi blev glada. Vi skulle ju se på:

Måns Zelmerlöw
Nanne Grönvall
Lotta Engberg
Lasse Holm
Magnus Johansson
Stefan och Kim
Thomas Petersson
Molly Sandén
Linda Bengtzing

:P, det var bra :D , en lyckad kväll. Det ända negativa var att vi satt förr långt bak, så vi såg bara på skärmarna och lite på scenen, men annars vare bra. :p , Plus att vi fick gratisprover av en parfym från Date. ^^

Mys men uppåner

ja har de jättebra här hos Jennifer. :D

Tyävrr går humöret  upp och ner, vilket kanske inte alltid känns så bra...

Skolan börjar på måndag! , katastrof!

Denna sommar så har man inte tröttnat på att ha sommarlov, men de brukar jag alltid göra, nu så vill jag bara ha ännu mera sommarlov. Tiden har som vanligt bara flygit förbi. Fast man får ju träffa alla kompisar i skolan å de är ju kul. :)
Att börja i högstadiet utan att veta om man kmr att få någon B-språkslärare i Extra Engelskan känns lite jobbigt... :/ , vill verkligen fortsätta ha de! .. Aja, får se hur de blir. :/

Hejdå från en gladförattvarahärmendeppigpåhumöret.-Frida

Jennifer!! :D <3

Idag ska ja åka till Jennifer, (kusin och nära vän <3) , kmr hem på lördag, men ny sticker ja!! Ehiihou! :D

Kram Frida,.

hahah 14 inlägg (med dethäraXd )

Idag har ja publicerat 14 stycken inlägg, de tror ja aldrig att jag har gjort tidigare, men de har varit skojj, :p . NU, ska ju duscha och gå till m å p :D

61 bes

Ni slog rekord igen, 61 besökare ... :P , igårt 60, de var bra gjort hörni! ;) , ni har nyss gjort en flicka glad över sin blogg :D

Hejj Svejj <3

Headern ? :P

Yom Taka! ;D

Vad tkr ni om den nya headern? , ska duscha nu sedan är de dags att sova. :P

Ska upp tidigt imorgon, ska till Jennifer :P :D

Puss

Plastsäckar och målade ben


Dessa platssäckar ska fyllas en annan dag, när ja har tid ska jag verkligen städa.

Jag hade tänkt att dela upp de lite bättre och lättare så ja skrev SOPOR på den ena påsen och FRIDAS TILL VINDEN på den andra, men ja .. som ni ser så kul färgen på mej också, efter att utan att veta de ha stampat runt i tuschpennor-färgen. :P Duuktigt Frida. Men aja, jag ska endå duscha/bada sen, då får ja gnugga bort de. :P

Tvärtemot Yom Taka! :D

Skooor hittaade <33Whhhhiiihoou!
Mina förra skolstart-skor är hittade!! ^^ ,
JAg satt och kollade en på våra vänners skor och kände igen dom jättemycket, hon hade likadana. Då sa ja de till mamma och hon kom också ihåg att jag hade haft sådana. Och så en dag (kanske igår, kmr inte ihåg :P) när ja kom hem så stod dom där. Jag blev jätteglad. Här är dom alltså, mina hittade skor som ja tänker använda mycket nu i slutet av sommaren.

Städa, städa , städa inte :P

Nej, de blev en kort städning genom hela bokhyllan, mamma kom hem och sa att vi inte skulle kunna ta upp nått på vinden. :( , ja som skulle städa... (inte för att ja vill, men ja vill endå för jag vill ha rent :P) , :(

FINNARNA SKA BORT! :@

Finnarna ska bort innan skolan början, de är min hjärnans tänkande, hoppas den skickar de vidare till ansiktet!! :@

Annars du hjärna!!

yeeey! ;D

Jag hittade nyss booken som ja trodde ja hade tappat bort , den som ja lånat från Biblioteket, :P , Syskonkärlek - Katarina von Bredow. Ooups, har ju redan fått en lapp om försening :S , får ta och lämna in den så fort som möjligt! :D

Affischen är väck!! :'(

Jag har tappat bort den senaste FRIDA-tidningen, och i den låg den söta affischen på Sebastian Krantz, :''''( , nooo! :(

60 besökare

Igår slåg ni ut de förra rekordet totalt! :D , 60 besökare,

ETT VARMT TACK

Bläääh!

Asså ja vet inte vad ja ska slänga och inte slänga, väntar på mamma så får hon hjälpa mej. Men de kmr hon nog inte förrän sent på kvällen , :| , ja vill ha de klart! , de kmr bara att ligga här på golvet tills kvällen , å de HATAR jag verkligen när de gör.

Bläääääääääh!!

Städa, städa, städa mera!

Yom Taka! :D

Ja måste börja storstäda oftare för nu är lådorna proppfulla och det ligger saker överallt. Ja, det är väl bara att sätta igång. Någon som har nått tips om hur ja ska börja? :D

Jag drömde att...

Yom Taka!

Inatt drömde ja att jag kom försent till min första skoldag i sjuan.
Jag hade tidigare valt kläder som jag skulle ha på mej den dagen (som var dom som ja valde i förrgår :P).
Jag hade glömt att ja hade valt kläder och precis när ja skulle gå ut genom dörren så mindes jag att jag faktiskt inte skulle ha dem kläderna som ja hade satt på mej i fart. Jag kutade upp och letade efter linnet till skjortan, (så att inte magen syntes), jag var jättestressad och klockan tickade. Sedan så vaknade ja. :P

Tror ja har gått över gränsen att till och med bli stressad i sömnen. 

Puss Frida 

Frukost :P

Sitter här och äter på denna goda macka efter Kelloggs Röda Bär. ;D , sen blire lite nyttigare, vatten och en mandarin, ;).


Vad åt/äter/ska ni äta till frukost? :P

REKORD!!

Nu har ni slagit rekord på bloggen igen! :D , 46 besökare! :P , (just nu ja Xd )

Jaa, ett varmt tack från mej. :)

Nej, nu klistrar ja mej ju fast här, NU , ja NU, äre teven som gäller. :P

Nu gäller teven

Nu ska ja gå in till vardagsrummet och kolla på teven.

Filmer och serier å sånt får mig att glömma verkligheten, de som är just nu, alla tankar, de är så himla skönt.

Ha en bra kväll nu! , och sluta inte skicka alla kommentarer och så till mej, för då blir ja glad när jag vaknar imorgon och ser alla kommentarer på bloggen.

Hejdå.

Kvällsteven?

Yom Taka!  (Frida Janssons nya hejord :D)
 
Va ska ni göra ikväll?

Ska ni använda kvällstiden me att se på roliga program på tv, elr spela spel med familjen, sitta vid datorn elr vad vet jag? , Skriiiv va ni vill/ska göra! :D

Godmorgon sömntutor! :D

Haha, mamma ringde och väckte mej. Ja trodde att de var musik i drömmen så ja bara låg kvar. :D , hahah

Godläsninggodnatt

Nu ska ja lägga mej å läsa Killar,kompisar och kosmiska kyssar.

Den verkar redan bra,

psst! nån som har läst Georgia Nicolsons dagbok Bekännelser om killar, kyssar och katter ?

Jag beställt den, och har precis bestämt mej för att ta den ikväll istället. :P ,

Sov så gott nu, och om ni läser så ha en rolig lässtund. ;)

Baaey

Ipodspelaren ? (:

Hej gummibollar!

Har ni lagt märke till den lilla iPodspelaren till vänster om inläggsrutan ?

Där kan ni välja vad ni vill lyssna på just nu, kanske inte är eran musikstil ? MEN då har jag ett tips till er : Skriv en kommentar elr skicka ett mejl till [email protected]. Ja vill nämligen att ni också ska välja mellan vilken musik som ska visas i iPoden. Så de är bara att starta igång skrivandet till mej!

Puss /Frida

Skjorta, idkort, Wrangler och en silvrig vääääska! :D

Heeeeeej ! :D

Idag har ja shoppat me mamma, elr vi har gjort lite allt möjligt faktiskt, inte bara shoppat,

Hon började med att väcka mej klockan åtta, , fun ? , not!!
"Du måste börja att komma igång med vanliga tider nu", ..blääh,  nio-tio låter lite senare, de kan ja va me på ... , ja sa att då blire ju som om man inte har något sommarlov sista veckan jue, ´men äsch.

Vi började me att åka till Haninge Centrum. Där på JC så hittade vi nåra ursnygga jeans till mej (Wrangler var märket), å ja fick dom! , wiiieho! , hahahha :D
Sedan gick vi till en fotoautomat där vi tog foton till mitt id-kort. xd
Två av fyra blev helt okej.

Sedan gick vi till Bikbok å köpte en skjorta  jag kan inte tro att de är sant. Förut har de varit stopp stopp för mej där, tkr inte de passar mej, de verkar som om ja tkr att skjortor tillhör killar å inte tjejer., men den var så himla bra, gjorde en special me den som gjorde att ja gillade den.

Sedan så åkte vi och kollade på maskeradkläder, mera tänker ja ine säga för de är en hemlis. INGEN får veta vad ja ska ha på mej förrän ja går på våra vänners bröllopsfest! INGEN :P

Sedan behövde mamma hjälp me solglasögonen så vi gick in på Gallerian, :P .
Ja ville ha en ny väska så vi gick till Åhlens å köpte en silvrig som ja gillade/gillar, :P .

Nu så kmr Emma I hit, :P ,  thihihihi, (:.

Hare gött, min igelkött.

Min vän Joe

Nydligen så var ja hos Emma I. Vi såg på tv, de var en film på Barnkanalen.
Den var så otroligt bra! , De handlade om en pojke som kallades Joe, som var 11. Han jobbade på en cirkus med som morbror. Joe var illa behandlad. Mer får ni se i filmen. :P , PSST!! , asså så himla bra, man är både rasande och glad.

Nu vare hejdå från mej. :)

iTunes, iPhone och iPod :)

Ja sitter här och lyssnar på iTunes.

Jag tänkt på att köpa iPhone om de kmr en ny version med Bluetooth och MMS-funktion. Jag provade den i en av Telias butiker och det var ganska svårt att skriva på en touch-skärm. De vore goodigoodi om man kunde ändra storleken på tangenterna.  

De finns en iPod som har 80 GB. Jag har funderat på att köpa den, då kan man ju se på filmer å så på den. :P

Hejdå å kom ihåg att hare gött idag, okeeuj?

En festkväll

Ida´, elr ja , igår och ida om ja ska vara nogrann. Var på Mikaelas och Izzas fest. :)

De var lyckat , men blev ledsen när ja fick reda på att Elisabeth ska flytta. :'( ,

Hejdå från en gladledsen Frida

...<3

Den här låten är så himla bra, den säge verkligen mkt..

Hajar på en ö som ingen kände till

Godmorgon på er alla! ;D , hur har ni sovit?

Ja drömde att ja var på en öde ö med mamma och pappa och massor med andra människor. Runt ön vare massor med hajar. När ja stod jättenära vattnet så kom de en haj och bet mej i benet, ja trodde jag var död, de trodde alla andra också. Det fanns ett litet hotell på ön som låg nära havet. Jag gick dit och frågade om man var säker när man var i hotellet, men dom förstod och vad ja menade med security. Tillslut så förstod dom och sa att man var säker, hahm de var ju lätt för dom att säga, bara för att gästerna på hotellet skulle vara trygga.

Jag gick runt och frågade många om dom hade någon mobil, ingen hade de, så typiskt.

De var några tokjökar som fick för sig att åka vattenskoter ut till en annan ö så dom kan hem. Men när dom väl var ute på havet så frågade ja mamma om de var säkert att åka vattenskoter ute på ett hav fullt på hajar. De var de inte.

Vi lyckade ta oss till en ö där det fanns en teater. Sarah var också där. När vi skulle se på teatern så drack Sarah och ja varm choklad med grädde. Det fanns tre drinkar, först drack ja ur en också drack hon ur min. Då sa ja att de var min dricka, men hon sa att de var hennes. Då tog ja en ny, och hon tog den IGEN. Hahah .. Vi började skrika på varandra när teatern pågick och hela teatern stannade till. Sedan gick ju ut ur rummet. När ja kom tillbaka å skrek så stannade teatern igen. Ja sa till Sarah att hålla tyst, teatern måste ju köras, men hon brydde sig inte.

Sedan var vi tillbaka på ön. Å herregud tänkte ja när ja vaknade, det var bara en dröm. Det var lääskigt. :P

Sovdags upp till 100%, skrynkliga pussgurkor

Nu vare dags att lägga sig å läsa. Läsa om andras problem om kärlekshistorier.

Har inte lust med att göra någonting just nue. :( ... jaja, jag vet, jag pratar bara om mej själv.

Sov så gott nu mina skrynkliga pussgurkor! ♥

Wihhoou! :D

Heej mina läsare! :D

Idag så slog ni rekord, 34 besökare. De kanske inte är mkt, men för mig så är de mkt. :D Det gör en så himla glad, att folk besöker en. Någon som håller med? :D

Party, party ;D

Ska på fest imorgonkväll, tjohou! :P

Genvägar är alltid lättare att ta, men betydligt svårare att må bra av.

Har ni tänkt på en sak.

När man har krånglat till någonting som man själv hatar att man har gjort, då tar man oftast en av de lättaste besluten, genvägarna.

Genvägar borde de inte heta. För det är inget man genar på, inget man känar på.

Det är bättre att ta den längsta vägen, för den mår man bra av. Men genvägarna man tar i sitt liv är bara som ett steg bakåt, så vrf tar vissa människor fortfarnade efter alla års genväger de tagit, fortfarande genvägarna?

(Hade en liten tänkestund, vet ej om ni fattar vad ja menar med detta inlägg men om ni gör de vore de kul om ni sa till mej genom en kommentar.)

Jag skriver av mej på bloggen, även fast jag inte kan skriva allting, för det skulle ju inte gå.

Dom kommer döda mig, dom kommer döda mig!

I förrgår hade ja fastnat på en mening som min kompis har hört när hon satt i bussen.
Nämligen: Dom kommer döda mig, dom kommer döda mig!

Estelle, Estelles pappa och jag var nere i ett garage i Stockholm. Vi skulle se på bio.

Estelle och jag gick armkrok efter hennes pappa som skulle betala i en automat. Då fick jag dendär meningen i huvudet och sa: Dom kommer döda mig, dom kommer döda mig!

Just när ja hade sakt de så dök en tjej upp, hon kollade konstigt på mej. Hahhaha Xd , pinsamt.

Undra vad hon tänkte, vad tror ni? :D

Puss

Sex and the City

Nydligen kom vi hem ifrån bion, vi såg Sex and the City. Den var jättebra! :D

Vi såg på filmen i över två timmar, ganska lång tid men det kändes de inte som.

Nu ska Estelle och ja ta och hitta på nått skojjsigt! ;D

Baay

Estelle, bio och gamlingen

Nu är ju hos Estelle. Vi ska kolla på bio idag.

Vi såg på någon knasig film. De var en gamling som gick i en klass, jag fattar inte varför man gör de när man är runt sextio år gammal.

Läängtar tills bion startar,

Hejdå

Kiss E Katt - Katt E Kiss, båttur i åskan och damning.

Tjooou! :), när Felli var här så tog hon upp Moltas å så att han luktade illa, att han förmodligen svettades. Sedan tog ja honom för att känna att de verkligen var sant. Då så kände ja lukten av kiss. UU, Moltas hade kissat, (trodde vi ja).

Sedan så pratade ja me mamma och hon sa att han förmodligen luktade efter han hade blivit blöt i regnet. Men Kiss E Katt kan man ju alltid ha i huvudet när man köper en kattunge som inte är rumsren. (Moltas är de)


Det har åskat tre gånger på två dygn nu, :( . Första gången sprang jag som en galning genom skogen medans Felicia ropade: Men vänta Frida!

Hahah, jag var så otroligt rädd.

Igår kom mormor och morfar, :) . Vi åkte ut me båten när det åskade! , snacka om att jag var livrädd, jag trodde vi skulle dö, (jag menar allvar).

Har nyss dammat rummet, (mamma tvingade mej, :() , men det gick hyvsat fort.

Imorgon ska jag åka med mamma runt åttatiden för då ska hon släppa av mig hos Estelle. :D (skiner upp).

Det ska bli jättekul att träffa henne! ;)

Hejdå Pådejdå!

Nagellack, skal till mobilen och hårsnoddar ;D

Heej på er!

Internet har inte funkat förrän idag och Felli, ja m å p har varit ute med båten i en natt.

Idag så har jag varit och köpt nagellack, skal till mobilen och hårsnoddar. :)

Jag köpte ett mörkblått nagellack från IsaDora, och två st i guld och silver från H&M.. :P
Nu har jag det mörkblåa på mej :P

Jag köpte ett nytt mobilskal i knallrosa oxå .. XD , nu älskar ja min mobils utseende, (förutom att de står Nokia på två ställen :S )  , men ja hatar den som mobil, JAG VILL HA SONY ERICSSON!!! :D

Juuste, köpte hårsnoddar oxå :P , ps, det väntas en ny "fridahårfärg" till skolan börjar, ;). Haha, är superglad, håret ser ju hemskt ut, :S , det är verkligen jätterisigt. .. , men nu så ska ja bada så mkt ja bara kan sedan så ska ja vila håret efter ja klippt de, troja iaf, elr de kanske inte går, tror inte de kmr gå, kmr inte kunna motstå det blanka vattnet som väntar där i havet, ahah , knasigt de lät. :P  

Heeejdå <33 :D
RSS 2.0