Silverdetalj

Har målat en tunn kant med silvernagellack ovanpå det rosa nagellacket. Kul att prova något nytt!

Var på Body Worlds i torsdags. Vilken upplevelse! Man fick bl.a. se konsekvenserna av rökning genom att se lungor från en rökare. De var helt svarta. Till skillnad från de klassiska bilderna så fick man nu en sann uppfattning av hur mycket skada tobak kan ge. Dock kan man som rökfri i fem år ha återfått friska lungor genom att tjäran och de andra elakartade partiklarna har rensats ur kroppen. Därmed bör man inte tänka att det är försent att sluta.

Tack vare utställningen fick man reda på hur man faktiskt ser ut inuti. Och vilka typer av diagnoser kan inte bli tydligare än när man får se blodproppar, cancer eller åderförkalkning med egna ögon? Denna utställning bör alla se. Det ger oss en så bra bild över hur vi fungerar. Den finns på Tom Tits i Södertälje fram till den 25 november.

Har lite dötid

För en gångs skull sitter jag och bara tar det lugnt. Planerar oftast tiden så mycket så jag hinner göra det jag vill, men då glömmer jag istället bort att bara vara. Så den här söndagskvällen är till för det! Idag hann jag måla lite skavanker i mitt rum innan det var dags att sticka iväg till dansen. Kul när man hinner med mer än vad man har tänkt sig.
Ser framemot veckan som kommer. På fritiden kommer jag gå och prova ett nytt pass här på Dalarö, Bodypump (styrketräning). På tisdag är det orientering och dags för ett besök på Fotografiska museet med Foto-gruppen i skolan.
På torsdag ska jag och pappa gå på den kontroversiella utställningen Body Worlds på Tom Tit med kroppar som har sats ihop med mänskliga organ.

Middaag!!

Hello! Har precis dansat och jag står nu och väntar på att mamma och pappa ska hämta upp mig. Min systers kille Christian fyller år så vi ska fira med middag på piren vid Kungholmen!

Dagarna flyter på

Känner att jag hinner med allt jag vill i livet nu. Plugget, vännerna, dansen, fest , vila och träning.
Igår var jag på första cirkelträningpasset för säsongen och det kändes riktigt bra! Körde på rejält och kände mig riktigt uttömd på minsta lilla kraft när jag cyklade hemåt. Var helt darrig och vinglig haha!
Nu är jag och mamma i Solna och ska snart äta middag. Sedan åker vi hem igen. Kanske går jag på functional moves-passet ikväll. Om inte så kommer jag att ta det lugnt och kolla på tv eller nått. :)

Ps. Åt sista portionen blåbär från sommaren härom dagen!

Verkligheten skymtar intill det kolsvarta

Hallå där! Sitter på bussen hem efter en lång och händelserik dag.
Började med att jag följde med mamma till jobbet för att kolla i deras klädbutik Living. Hittade 4 supersnygga plagg som jag köpte. Sedan åkte jag till skolan och blev klar med veckans beting i fysik (check!). Efter lunchen hade vi bara tre lektioner. Herregud vilken lyx.
Åkte sedan till Gamla stan och fick sällskap av Sara i klassen som också skulle dit. En timme efter jag slutat skolan satt jag och snackade med Felicia hemma hos henne. Vi åt dumplings till middag!
Nu sitter jag i en belyst buss som åker som en lysmask på den kolsvarta vägen. Här har ni en bild på landskapet när jag åkte till skolan imorse. Om man ska åka buss så måste endå detta vara en av de trevligaste utsikterna att kika ut på.

Ps. Kolla naggellacket! Ursnyggt tycker jag!

Vardagslyx med fika och shopping

Fikade med Hanna, Paulina och Emma idag efter skolan. Riktigt mysigt! Sedan gick jag och Paulina och kollade efter kläder. Jag köpte bl.a. denna tröja, men lämnar nog tillbaka den imorgon för den sticktes lite.
Imorgon börjar jag klockan ett, vilken frihet!

Skolfoto idag!

Hann med att sminka mig och massa annat på morgonen som jag inte brukar göra, på samma tid som alltid! Det går om man vill!

Efter två riktigt bra och roliga dagar hann förkylningen ikapp mig. Idag blir det ingen dans, utan läsande under den varma filten istället. Bäst att kurera upp sig innan ytterligare en vecka.
Träffade Julia och hennes vänner på avskedsfesten i fredags och det var riktigt trevligt!
Igår åkte jag och Linn och mötte Lisa (från dansen) och hennes kompis Frida. Vi hade supertrevligt trots regnet! Vi var bara på fototräffen i Hagaparken i någon timme, sedan åkte vi till Waynes coffee och åt grillade toasts med varma cafe laffe till. Här nedan ser ni Lisa när hon fotade, Hahah så himla söt!

RSS 2.0