Nu ska det shoppas, igen!

Har slöat hela dagen. Kan behövas det också. :) Men nu ska jag in till Handen och köpa mjukisdress och skolväska!

Yrar runt i folkvimlet

Var inne och invigde mellandagsrean med Emma idag. Har aldrig sett så mycket folk i stan. Det var nästintill omöjligt att komma fram och köerna var långa i de välbesökta klädbutikerna, så som H&M och Weekday. Men trots allt så var dagen riktigt roligt. Emma hittade en massa medan jag bara hittade en blus på Monki. Men imorgon tar jag en kortis till Haninge Centrum. Haha får aldrig nog av att snoka runt i butikerna!

Julbilder

Söta Isaelle pussar sin nya leksaksgris! Hon var så go och glad hela dagen, liksom vi andra. Min julafton har varit under flera dagar. Några dagar innan julafton träffade vi Amsi, Christian, Mia, Thomas och Isabelle (syskon med respektive). Den 23e åkte vi upp till mormor och morfar i Delsbo i Hälsingland och firade julaftonen där. Riktigt idyliskt att fira julen bland all snö och bondgårdar, må jag säga! Riktigt mysigt. Älskar att träffa hela släkten under juletid.
Vad man har ätit gott (och i massor)! Hahah :P

Är förresten nöjd med alla julklappar! Roligt med klappar, men man känner att det inte har lika stor betydelse längre som man var liten.

Laddar inför julafton

Det var inte förens jag började slå in paketen idag som jag verkligen förstod att det är julafton om 9 dagar. Helt sjukt vad fort det går.
Har haft så mycket annat att tänka på den senaste tiden. Just därför kommer julen perfekt, då det mest handlar om att umgås med sin härliga släkt och få ge presenter, och få några själv. Jag älskar den här julstämningen som är nu.
Hela vårt klassrum i skolan är pyntat med granar, julpynt och värmeljus. Så mysigt! Har ni fått någon julkänsla än?

Dåligt väder stör mig inte längre

Har nog å andra sidan aldrig haft problem med "dåligt väder", mest sett det som en möjlighet att kura upp sig i soffan. Just den här vintern så känns det extra mysigt när man sitter inne i värmen och hör vinden susa i fönstren och vattendropparna piska hårt mot dem.

Dansen är mitt fundament


Bilder från helgens dansuppvisning. Jag lever fortfarande på ruschen. Det var så rusktigt kul! 6 föreställningar. Den bästa motivationen för att gå upp klockan 6 på en lördagsmorgon är dansuppvisning! Visst, det är mycket vänta hela dagen lång, men när man står där på scen så njuter man verkligen av varenda steg. Och plötsligt är det härliga stunden över och man står bakom scenen och skakar av adrenalinkicken.

Träden speglar sig i vattnet

Kolla vilken fin bild jag knäppte påväg till bussen nu på morgonen!

This is life

Sitter framför brasan med pappa. Så mycket bättre är på vid sidan av. Nästintill alla julklappar är köpta, och det känns bra. Kul när man köper sådant man skulle tänka sig ha själv. Då blir det nog oftast bra.
Om någon timme börjar en film. Med andra ord kommer jag sitta här i fåtöljen och njuta hela kvällen. Så mysigt att vara hemma!

Kära fredag


Sitter här och summerar veckan i huvudet. Väldigt bra och rolig vecka! Lagom av allt. Dansen igår var väl inte sådär "wow", men det var superkul att träffa Marre och Felicia och få röra på sig lite. Imorgon ska det shoppas julklappar! Sen väntas julmarknad och hemmakväll med pappa också. Men ikväll har vi lite mingel här hemma med några grannar.

Ännu en dag

Åker in till stan på Observatoriemuséet med klassen och lär mig om kända kemister, sen lite strosande i stan under vår 3 timmars långa rast. Tillbaka till skolan, och sen in till stan igen. Ska nämligen prova en ny dansgrupp! Rolig dag med andra ord!
RSS 2.0