Lycklig


Idag känner jag mig sådär allmänt glad och lycklig. Moltas ligger i min säng och sover, det har blivit en av hans favoritställen, ibland måste jag lyfta ner honom för att jag själv ska få min plats att sova på.
Felicia sov över hos mig och vi hade det supermysigt! Snöbollskrig, film och Melodifestivalen! ;) Har kommit hem från dansen, och gud vad jag skulle vilja dansa mer! Två gånger i veckan i alla fall. Det är så otroligt roligt, man får sån energi!

Ikväll ska jag kolla på blåsningen och köra mitt nya favoritspel på iPhonen, Doodle Jump. Vad ska ni göra ikväll?

Plattning


Nu ska jag platta håret, för skojjs skull.. :P Det var längesen, ca 4 månader. Resultatet får ni se imorgon!
Ledsen hörni, det blev inget resultat... :P Jag lovar, nästa gång ska ni få se det. Istället kommer en gammal bild på mig som togs för ca 1 år sedan:

Vintern 2010, full av snö!

Men Moltas!


Denhär bilden togs för ca fem minuter sedan, men nu är han inte alls lika lugn och snäll. Nu försöker han sätta sig på tangentbordet. Han stryker sig mot skärmen och leker med sladdarna. Moltas försöker alltid få ens uppmärksamhet, när han var liten så satte han sig alltid på tidningen när vi läste något väldigt intressant. När han är vrålhungrig så blir han arg för att han inte får någon mat, och då nafsar han en i benet. (missförstå mig inte, vi är mycket generösa) Haha, mamma tar alltid illa upp och blir arg på Moltas, och Moltas ger mamma den där oskyldiga blicken.

Idag på morgonkvisten var han väldigt lekfull och då satte han klorna i min stortå(!), pappa hörde mitt skrik och han stod en våning upp, på vinden, bland isolerade väggar.

Det är nog bäst att jag slutar skriva nu, han kollar på mina fingrar när jag skriver, och när jag slutar skriva så kollar han lekfullt in i mina ögon som ; Varför slutar du knappa? Fortsätt skriva!
Slutsats: Man kan inte lita på Moltas i alla lägen, ögonen signalerar allt!

Den värsta snöstormen någonsin?


Jag antar att jag inte är den enda som inte har gått ut idag. Usch vilket busväder! Jag kan föreställa mig hur det känns att få all den där fallande snön i ansiktet, hatar det redan!

Sitter och kollar på Elin Lantos annorlunda framträdande, datorn står i vardagsrummet just nu.  Än så länge så verkar ordet "unik" vara nyckeln till alla låtar.

Freedag, <3


Jag just nu.

Vilka converse ska jag välja?


Är jag den enda som ännu inte har köpt några converse? ^^ Jag hade tänkt att köpa ett par till våren, man jag vet inte riktigt vilken färg jag ska välja. Skulle helst vilja ha ett par ljusa men det fanns ingen färg som var perfekt. ;) Nåja, vilken färg tycker du att jag ska välja? Mörkblå, mörklila eller någon helt annan färg?

Plaits


Jag tror jag har hamnat i nån slags period då jag bara älskar flätor. Det finns oändligt av dem; inbakade, utbakade, sidfläta, en fläta med fyra paséer, luggfläta.. Just nu är det sidfllätan som jag trivs bäst i! Brukar du fläta ditt hår?

Försening

Ledsen hörni; att den nya headern aldrig kommer, att modellbilderna inte har lagts upp, att jag inte har skrivit något om vårat faktastiska resa som vi nyss kom ifrån.. Jag vill satsa på skolan denhär veckan, sedan återkommer jag när jag känner att jag är färdig med alla "att göra"-listor. Jag vill ju blogga med gott samvete. :)

Vi ses när vi ses helt enkelt, puss och kram.
Frida

Före- och efterbilder


Jag är väldigt nöjd. Det blev ganska mörkt, men jag gillar det. Det är en toning som varar i högst åtta veckor, alltså 2 månader. Jag är mycket nöjdare med mitt hår nu än vad jag var innan. Kul men en förändring också. Det behövdes två förpackningar av Country Colors Toning 50 Ljusbrun.

Det var ganska fjuttigt med färg, så om ni någon gång ska färga eller tona håret med Country Colors, köp två förpackningar om erat hår är längre än till axlarna. Så som jag har förstått det så gäller det dem flesta hårfärger, inte bara Country Colors.

Många personer med lockigt eller vågigt hår har upplevt att håret blivit plattare efter färgning eller toning. Det gjorde jag också med min förra bruna toning som jag hade hösten 2008. Men vi får väl se om det är samma med denhär.

Toning!

Nu ska det tonas! Återkommer med för- och efterbild. Förresten, vi hade det strålande i Oman!
RSS 2.0