Lov och solsken

Sitter på bussen nu och är påväg till min klasskompis Hjördis. Vi ska snacka och äta lunch tsm sedan åker jag till Älvsjö för att möta upp mamma. Vi ska köra ett pass med hennes PT. Det ska bli skönt att ta ut sig ordentligt!
Förövrigt mår jag väldigt bra :)
Såhär ser jag ut idag iaf. Vill köpa mer röda kläder, trivs så bra i det!

gah

Mitt hår är nu klippt. Fräsch men så ovant med kortare hår! Ska iaf sova nu, godnatt!

Kanske till i sommar?

Påväg till dansen nu och jag är så lättad över att vi inte ska ha kemiprov imorgon! Läraren är nämligen sjuk så han flyttade fram det tre timmars långs provet till nästa vecka. Det omfattar 90 sidor i boken så man är ju glad över att man får en vecka till på sig eftersom det är så mycket att lära in!

Jag har i historien aldrig varit speciellt förtjust i ryggsäckar. Nu har jag dock börjat kika på dem allt mer i butikerna.
Såg jeansryggsäcken i somras på Topshop men köpte den inte då jag tyckte stack ut för mycket. Då är det stor risk att jag inte använder den.
Den rosa modellen hittade jag idag på Asos hemsida och den är lite mer åt det gulliga hållet. Skulle nog passa bra i sommar till jeansshorts och en tuff tröja, blir så bra när man mixar tufft med sött, eller vad tycker du?

Blizzard

Idag börjar jag tolv så jag gick upp för ett tag sedan. Så härligt med en sovmorgon mitt i veckan såhär när jag annars går upp sex.
Idag snöar det ordentligt och jag och mamma sitter så ombonat på inomhusverandan och tittar ut på vintervädret medan vi äter frukost.

Mm

Mumsigt med godis! Älska center haha!

Skooola


Nu ska jag rusa till bussen!

Hiss eller diss?Skulle kanske passa utmärkt till en transparent blus i vår. Eller är den för mycket? Vad tycker du?
Själv står jag och velar

Kanske är det vädret, kanske är det jag


Ska ut och gå med mamma i solskenet nu. Allt känns så himla bra! Det känns som att det har blivit ett uppsving för mig sedan det nya året startade, jag känner mig mycket gladare och ser saker och ting lite enklare.

RSS 2.0