Störtcool konst

Blommigt livar upp


Ny blus från Bikbok. Jag älskar den. Blusen är perfekt till vardagen och man blir glad av att ha den på sig. Den livar upp en grå dag och är inte tråkig men inte heller uppklädd, utan ultimat för en dag i skolan.

Vem gillar inte rosa Fanta?

Spexfoto! Whoho!


Av alla roller Erik kunde välja så blev det just en arab.

Nördigt värre! ;)

Polisen, flickan och avataren! Verkligen olika varandra!

En långhårig Pontus!

Jag som fe.

Den skäggiga gubben och nörden.
Klassens prinsessa.

De tre nördarna!
Vissa var tvungna att ha tröjor på sig under det riktiga fotot. Skägg och peruk var inte heller okej. Efter många klagomål så slutade det med att vi tog en bild med min kamera. Detta är då fotot precis som vi skulle vilja att det såg ut i skolkatalogen! :D Fint va? Haha, man fick vara vad man ville. Det har varit en mycket rolig dag!

Den färgglada hösten är här!


Jag blev så sugen på att fota det fina trädet så jag pallrade mig ut med systemkameran och tog några klick. Det är verkligen roligt att fota!
Idag har jag ingenting att plugga på, vilket är väldigt skönt! Den första "lediga" dagen på veckan. :) Idag ska jag verkligen njuta av att se på Idol och sitta vid datorn. Ska kanske måla naglarna också.. Vilken färg tycker ni?

Kram på er!

Dagens outfit till en regnig dag


♥ Randig tröja från H&M
♥ Lee jeans från JC
♥ Halsband och ring från mormor och morfar
♥ Klocka från Gant

Träningskläder för kyligare väder


Nu ska jag och Marcela ge oss ut i blåsten. Brr! Men det kommer nog bli en upplevelse det med! Därefter blir det bastu och FREDAGSMYS!

En mysig fredagsoutfit

Matchande nagellack


Ja, detta var då dagens outfit. En klänning som har exakt samma färg som mina naglar!
RSS 2.0