Duktigt Frida, neeej! , fast endå ja, ja/nej fåre bli!

Motsatsen till Guten Morgen :)

Idag fick Sarah å ja en liten tankestöt! ;D , helt plötsligt så ville vi åka å shoppa (vädret blev ju inte bättre precis! :( ) Anna, Sarah och jag kollade upp tiderna på SL:s hemsida å de visade sig att vi skulle åka inom en timme.

Jag såg sedan att nästa buss av 839 (till handenterminalen) skulle åka 12.45, och klockan var 12.42. Det blev helt plötsligt ett fullt liv i huset och jag skyndade mig hem för att hämta pengar och bussremsa. Konstigt nog hann vi faktiskt till bussstationen, MEN det visades sig vara Smådalarö-bussen. :( , där hade vi sprungit som dårar under tre minuter, bara för att fröken Jansson läste fel på internet. Det flickan är minsann lite för snabb när hon ser något, ser inte ens va de hör till. :S , man önskar ju att man ibland inte va hon. 

Efter lite prat me Estelle i mobben så kom äntligen bussen, vi satt nämligen och väntade i 45 minuter där, åt lite plopp å flumma. Om du ska åka buss me Frida J nån gång så får du räkna med att skämmas lite, (det kan förekomma skratt).   

Shoppinglusten var i full gång när vi kom till Haninge Centrum och såg alla affärer. Vi började me att äta på TacoBar, mums ^^ , såå gott varje gång! ♥  Sedan så gick vi "längst" in i centrumet, elr vi försökte, men vi kunde bara inte motstå rean på Lindex, så de blev lite före, sedan så fortsatte shoppingturen.

Det visades vara lagerrensning på JC, vilka fynd vi hittade! , för 105 kr köpte ja 4 tröjor (3 x 25 kr och en för 30) ! , billigt! , om ni vill veta vart de ligger så vare efter telenor nånstans där. :)
 
Man märkte att ja bara sovit i 6 timmar i natt, av en viss Sarah som frågade helt tiden från kl elva till kvart över tolv om ja svo, hahah , då vaknar man jue :P , sån som ja e så kan ja inte somna om efter ja tidigare sovit och vaknat, de tog ett ta innan ja somna.

Fridas tecken på att hon sovit lite/dåligt: Tappar saker precis HELA tiden. De kan vara så att ja gör bort mej mer än vanligt oxå, men ja vet inte, men de var så ida iaf.

Idag var de inte min turdag precis, ja gjorde bort mej ganska rejält där i centrumet! obs: tänker inte gå in på så mkt, men ja tappa mobiler som tillhörde affärerna! , och han i kassan låtsades just då att förvånas å sa: ååh, asså svårt att förklara, men andades djupt in typ xD , först så blev ja jätterädd när han reagerade så, men sen så visades de vara så att han skämta, snacka om att gå på de! , hahah xD, (lättlurad)  
Tappade lite annat oxå, men som sagt, vill inte komma närmare, för de hände ännu pinsammare saker som orsakade RIKTIGT RÖDA RODNADER.. 

Nu ska pappa å ja se på nån film, kanske Planet Earth elr nått ;) , mamma e me tisdagstjejorna på en torsdag, haha xd, varför heter dom så om dom endå inte så ofta längre träffas på tisdagar , å dom träffas inte ofta längre.

Sussa så gött (kmr säkert ja att göra!! xD)

Kram Frida ♥



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0